Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo, czy ten odmieniec z cda, co gwałci język polski w standardowych numerach, bierze udział w tych pobocznych projektach? Jak nie, to może się skuszę, a tak to niech spierdalają.

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 384,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Porządkami tego nie nazwę, bo zaraz większość z powrotem wyląduje w szafie, ale wspomnienia z dzieciństwa obudziły się we mnie dość mocno. Część pism sobie zachowam, ale Secret Service czy Bajtki musz

• Marzy mi się zrobienie konkurencji dla PSX Extreme:   Tak wziąć te posty i wkleić w "pismo", zrobić 100 stron, przecież to byłby hit (dla forumowiczy na pewno). A dział "właśnie ukończ

• Odwiedzając rodziców postanowiłem posegregować moje stare magazyny: wiele Playów, trochę CD-Action, jeden egzemplarz Neo i Neo+... oczywiście szmatławca najwięcej. Gdzieś poginęły mi Mangazyny i Game

Opublikowano

Mimo, że jestem fanem DB to nie wspieram degeneratów z cd action.

Opublikowano

smuggler zadowolony. Jak sam powiedział "Nie podoba się, to nie kupuj". Ale widać pozwala im się to niestety utrzymać. 

Opublikowano

W jakim wieku jest ta osoba? Ma on podane jakieś imię i nazwisko żeby sprawdzić kto to jest? 🤣

Opublikowano
9 godzin temu, Danny85 napisał(a):

W jakim wieku jest ta osoba? Ma on podane jakieś imię i nazwisko żeby sprawdzić kto to jest? 🤣

Planujesz go zwyzywac czy napasc?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

a se kurde zrobiłem gazetkę, miniaturowe PE, wersja do torby. Ale kartki grube, grzbiet wyszedł konkret. Pachnie nawet dobrze.

Chętnie bym zrobił takie coś na poważnie, np. wydał tak 4 pierwsze numery jako "rocznik 1997", albo taki pierwszy numer w tym formacie dorzucał do jakiegoś jubileuszowego wydania.

Tylko cieńsze kartki, bo z jakością/grubością trochę przesadziłem.

150 zł wydałem za jedną sztukę, trochę drogo i wyszło ciemniej niż mam w PDF.

AHA, FIRMA ZAGRANICZNA, support do bani, najpierw piszą, że nie mam marginesów, no to siup robię po wytycznych po 50 pikseli z każdej strony, a potem od razu drukują i marginesy są i to wcale nie w takich samych wymiarach, np. przy łączeniu stron dałbym większy odstęp, bo strony się łączą za blisko.

IMG_1560.jpg

IMG_1555.jpg

IMG_1556.jpg

IMG_1557.jpg

IMG_1558.jpg

IMG_1559.jpg

Opublikowano

Zrób tak pierwsze 10 numerów i biore :niki:

Na @Perez chyba nie ma co liczyć

Gdzie to drukowałeś?

Opublikowano

bizay.pl to jakaś megakorporacja, mają wszystko - od czekoladek z własnym logo, po flagi. długo się czeka, support do bani, ale można zrobić od 1 sztuki. Przy większej ilości cena za sztukę spada, ale zrobiłem jeden numer dla siebie (i nie zamierzam tego sprzedawać). trochę szkoda, że wybrałem pierwszy PE, bo odrestaurowałem inne pisma/numery, a PE#1 to akurat znam na pamięć, ale jakoś tak chciałem sobie zwizualizować rocznik '97.

To co zrobiłem sobie to amatorska robota, ale jakby na poważnie przy tym usiąść, to myślę, że z Fenixem by trza gadać. Oczywiście to wszystko raczej odległe, bo nie mam obecnie czasu na grzebanie w hd kolejnych numerów.

Opublikowano

PDFa sam zrobiles czy uzyles tego od remastera numeru 1 (o ile byl, nie pamietam)? 

Opublikowano

Sam zrobiłem. Wejdź w link sygnatury - masz tam pdfy online - tyle że jako jpg więc trochę skompresowane. 

Opublikowano
W dniu 4.02.2025 o 21:39, grzybiarz napisał(a):

a se kurde zrobiłem gazetkę, miniaturowe PE, wersja do torby. Ale kartki grube, grzbiet wyszedł konkret. Pachnie nawet dobrze.

Chętnie bym zrobił takie coś na poważnie, np. wydał tak 4 pierwsze numery jako "rocznik 1997", albo taki pierwszy numer w tym formacie dorzucał do jakiegoś jubileuszowego wydania.

Tylko cieńsze kartki, bo z jakością/grubością trochę przesadziłem.

150 zł wydałem za jedną sztukę, trochę drogo i wyszło ciemniej niż mam w PDF.

AHA, FIRMA ZAGRANICZNA, support do bani, najpierw piszą, że nie mam marginesów, no to siup robię po wytycznych po 50 pikseli z każdej strony, a potem od razu drukują i marginesy są i to wcale nie w takich samych wymiarach, np. przy łączeniu stron dałbym większy odstęp, bo strony się łączą za blisko.

IMG_1560.jpg

IMG_1555.jpg

IMG_1556.jpg

IMG_1557.jpg

IMG_1558.jpg

IMG_1559.jpg

Krystian ile kosztuje zamówienie takiej gazetki? To podrukowałbym sobie brakujące numery Psx extreme i secret service'u

Opublikowano

Wow znasz moje imię, ale nie znasz kwoty, mimo, że nawet zacytowałeś post z kwotą :/ 

Opublikowano

Te altery robia sie coraz bardziej bezczelne.