Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pitu pitu preorderowe, nocne czuwanie przy paczkomacie, stalking kuriera

Featured Replies

Opublikowano

U mnie wciąż nie namierza paczki,ale jestem cierpliwy,(pipi)a daje im moje kochane 600zł i jeszcze musze się stresować czy jutro będe miał gre :P dobrze że następna taka sytuacja pewnie za 8 lat xD

• Odpowiedzi 541
  • Wyświetleń 39,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ludzie poskładali preordery i jeszcze czekają... o (pipi)a... xD Podbiłem przed dziewiątą do MM, podchodzę do działu z grami i pracownik wykłada akurat mesjasza na półkę.   W domu oczywiście godnie

• U Colina ładne plakaty, ale nic do jedzenia, u mnie na bogato Mój pakiet energetyczny + coś do wycierania plam, hehe     Już tylko godziny do Mesjasza!

• Jak idziecie na nocne premiery w swoich miastach to róbcie foty, nagrywajcie filmiki, fajnie się czuje ten hype

Opublikowano

Pewnie dopiero cieć na magazynie wklepuje do kompa każdą przesyłkę :D Przecież od muve to im chyba z 3 wywrotki te gry na magazym wiozły (20k preorderów to kilka tysięcy w muve na bank)

Opublikowano

Shtas i Bartezo przesyłają update z Gdańska :D

mms_img1039892529.jpg

Opublikowano

@up

nieźle

dobra panowie, spadam pod paczkomat

Opublikowano

Powiem wam że brakuje mi takiej atmosfery :) u mnie pewnie tylko ja będę pod paczkomatem :(. Ja też zaraz spadam bo jeszcze do Tesco 24h coś na ząb i do picia kupić 

Opublikowano

Mam w nosie te napinki, spokojnie czekam na kuriera z Ultimy, przyjedzie jutro będzie super, przyjedzie w środę, jakoś przeżyję. Cisne sobie w Diablo 3 więć zero problemu. Trochę to chore, jak ludzie spuszczają się licząc godziny, warując pod paczkomatami tec. Zwyczajne uleganie masowej histerii, owczemu pędowi i syndromowi "inni grają, a ja nie".

Weźcie sobie wyluzujcie, to jest gra na 100 godzin, nikomu ten dzień czekania więcej nie zburzy życia.

Opublikowano

to żeś zdziadział to nie znaczy, że wszyscy musza. jaki z ciebie konsolomaniak no?

Opublikowano

Ja też tak myślałem z tydzień temu, a teraz budzik nastawiam by rano pobiec do Saturna. Hajp fajna rzecz, można poczuć się jak dziecko czekające na cukierki:(

Opublikowano

mi sie tne hajp tez troche udzielil, ogladam sobie streamy i filmiki z gry i sam bym chetnie popykał, ale niestety nie mam ani konsoli ani telewizora :(

Opublikowano

mi sie tne hajp tez troche udzielil, ogladam sobie streamy i filmiki z gry i sam bym chetnie popykał, ale niestety nie mam ani konsoli ani telewizora :(

ale się obławiłeś w tej australii - polisz dream nie ma co :P

Opublikowano

jiI5rRWmxCwS.jpg

XD

Opublikowano

Tymczasem w Katowicach...

ujezube3.jpg

A cebula edyszyn dopiero za godzinę :(

Opublikowano

Boję się że nie przyjdzie

Opublikowano

pamietajcie tylko by sie nie ze(pipi)!