Opublikowano 18 lipca18 lip Potwierdzam, "Original Sin" trzyma poziom od początku do końca. Aktorzy zostali dobrani naprawdę dobrze, Dexter, Debra (chociaż na początku trochę mnie drażniła), Masuka czy Batista brawa. Slater jako Harry... Hmm, no po prostu był, ale życiowa rola to nie była. Największy minus to Dempsey, miałem wrażenie jakby grał w jakimś serialu komediowym. Wracając jeszcze do aktora grającego Dextera, to odwalił kawał dobrej roboty. Widać, że przygotował się do roli, bo odwzorował wiele jego cech z głównego serialu. Myślałem, że ten prequel to był już taki skok na kasę, ale wyszło bardzo dobrze. Ciekawe czy planują kolejny sezon, bo wiele wątków nawet nie ruszyli, jak chociażby Doakes, a jego relacja z Dexem to wciąż topka serii wg mnie.
Opublikowano 25 lipca25 lip Coraz bardziej mi się podoba ten sezon. Sporo wątków, ciekawe postacie, no i chyba najlepszy sezon Batisty .
Opublikowano 25 lipca25 lip W dniu 12.07.2025 o 01:06, Shen napisał(a):Pierwsze dwa odcinki mogą być, ale to chyba w jakiś absurd pojdzie z tym klubem seryjnych mordercowCofam, zajebiście się ten sezon ogląda. Poprzedni zamulacz nie ma w ogóle startu.
Opublikowano 25 lipca25 lip Dla mnie po 3 odcinkach jest co najwyżej nieźle. Od początku widać że nie mają zbytnio pomysłu na nową serię ze starym Dexterem. Jego historia powinna była zostać zakończona a teraz mamy odgrzewanego kotleta gdzie są dobre rzeczy ale no w porównaniu do Original Sin gdzie sezon wciągnąłem w moment i oderwać się nie mogłem tutaj jest kompletnie inaczej. Oglądam chyba z przyzwyczajenia bo lubię uniwersum Dextera.
Opublikowano wczoraj o 15:33 1 dzień Nie wiem co tam gotują na finał, ale końcówka szóstego odcinka ładnie dorzuciła do pieca.SpoilerMożna było się domyślić bliźniaków, ale ja nie podejrzewałem. Mega ciekawe jak to poprowadzą.Motywacja Pratera i Charlie też interesująca, ale dzisiejszy odcinek potwierdza, że teorie o tym, że wiedzieli kim jest Dexter, nie były prawdziwe.Batista powiedział FBI na temat Dextera, dał tu sobie jakieś zabezpieczenie. Liczę na ich rozmowę, po której pewnie Dexter ucieknie i/lub Batista zginie, choć pewnie z rąk innej osoby.Scena z widelcem - trochę się skrzywiłem, ale miałem pewność, że tak nie zrobią, bo wtedy chłopak by już nie miał jak się wybronić.
Opublikowano wczoraj o 15:58 1 dzień te memy z murzynem w końcu mnie natchnęły żeby zacząć oglądać xD jestem po dwóch sezonach i bardzo fajny serial do oglądania przed snem, zobaczę jak będzie dalej bo później niby lipa i w sumie przez to zwlekałem tyle lat z oglądaniem
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 3 godziny temu, Di napisał(a):Nie wiem co tam gotują na finał, ale końcówka szóstego odcinka ładnie dorzuciła do pieca.SpoilerMożna było się domyślić bliźniaków, ale ja nie podejrzewałem. Mega ciekawe jak to poprowadzą.Motywacja Pratera i Charlie też interesująca, ale dzisiejszy odcinek potwierdza, że teorie o tym, że wiedzieli kim jest Dexter, nie były prawdziwe.Batista powiedział FBI na temat Dextera, dał tu sobie jakieś zabezpieczenie. Liczę na ich rozmowę, po której pewnie Dexter ucieknie i/lub Batista zginie, choć pewnie z rąk innej osoby.Scena z widelcem - trochę się skrzywiłem, ale miałem pewność, że tak nie zrobią, bo wtedy chłopak by już nie miał jak się wybronić.Też do dzisiaj myślałem, że to wszystko Spoilerpod Dextera zorganizowane i wiedzą, ze to on jest apex predatorem2 godziny temu, Pupcio napisał(a):te memy z murzynem w końcu mnie natchnęły żeby zacząć oglądać xD jestem po dwóch sezonach i bardzo fajny serial do oglądania przed snem, zobaczę jak będzie dalej bo później niby lipa i w sumie przez to zwlekałem tyle lat z oglądaniemDrugi sezon dla mnie najgorszy, nie mogłem słuchać tej brytyjki, zapomniałem jak miała na imie.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. LajlaPierwsze 4 sezony wypas, później to już równia pochyła, a finał to już zjebali koncertowo.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ja po czasie doceniłem 7. sezon za Isaaca i zachowanie Deb. Ale 5., 6. i 8. są do zaorania.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Co Ty gadasz, przecież 7my sezon to jest kozak w chuj.To było do Wooyek.Ja te gorsze sezony po latach doceniłem, bo dosłownie miesiąc temu zaliczyłem znowu całość.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 1, 4 i od biedy 6. 7 dla ivonki tylko. 3 najgorszy.1 > 4 >>>> 6 > 2 > 7 > 5 > 3 > 8 xD
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. No 7 z Izakiem jeszcze był w miarę spoko, ale mimo wszystko w ogólnym rozrachunku 2 połowa serialu była gorsza. Widzę, że ile ludzi tyle wersji, każdemu inny bardziej przypasował.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Wszytskie sezony bardzo fajne, zwłaszcza 4 i 6 prócz jebanego gówna 5 i tej wkurwiajacej baby