Skocz do zawartości

Dexter- temat zbiorczy

Featured Replies

Opublikowano

Potwierdzam, "Original Sin" trzyma poziom od początku do końca. Aktorzy zostali dobrani naprawdę dobrze, Dexter, Debra (chociaż na początku trochę mnie drażniła), Masuka czy Batista brawa. Slater jako Harry... Hmm, no po prostu był, ale życiowa rola to nie była. Największy minus to Dempsey, miałem wrażenie jakby grał w jakimś serialu komediowym.

Wracając jeszcze do aktora grającego Dextera, to odwalił kawał dobrej roboty. Widać, że przygotował się do roli, bo odwzorował wiele jego cech z głównego serialu.

Myślałem, że ten prequel to był już taki skok na kasę, ale wyszło bardzo dobrze. Ciekawe czy planują kolejny sezon, bo wiele wątków nawet nie ruszyli, jak chociażby Doakes, a jego relacja z Dexem to wciąż topka serii wg mnie.

• Odpowiedzi 151
  • Wyświetleń 41,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie widziałem jeszcze finału, ale może by jednak zrobili ten sezon i naprawili trochę zdu.pcony 8my.

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

• Tak sobie myślę, to prawdziwy Dexter skończył się na genialnym 4 sezonie, potem był zjazd w dół z każdym kolejnym sezonem, a to zakończenie... Jakby ktoś na 5 minut przed wysłanie scenariusza przypomi

Opublikowano

Nowy odcinek bardzo dobry, Dexter wrócił banderas