Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hearthstone

Featured Replies

Opublikowano

najlatwiej wbic lvl 10 na practice ai

ale z tego co pamietam to na arenie z wszystkich kart ci losuje nawet jak nie masz odblokowanych

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 286,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wyjaśnijmy coś sobie, w Hearthstonie niby sa karty, ale nie te o których myślisz..................

• no wiec kolejno 1. odblokuj kazda klase (graja z practice ai albo kolega) (dostaniesz za to 100g) 2. dobij lvl 10 kazda klasa (grajac z ai albo jak czujesz sie pewnie to w play mode) (dostaniesz za

Opublikowano

Wbicie tego 10 poziomu naprawdę nie zajmuje dużo czasu, a pozwala poznać podstawy wszystkich postaci. ;] Co do areny to tak, masz taką samą szanse na wylosowanie danej karty niezależnie od tego czy ją już posiadasz czy nie, dlatego arena to najbardziej uczciwy tryb w tej grze. Kappa

Opublikowano

tylko z tego co pamietam to na arenie nie bedzie tych nowych kart jesli nie macie wykupionego skrzydla w ktorym beda i jest to jedyny wyjatek do tej zasady ze z wszystkich kart

wiec wkrotce moze tez arena przestanie byc ta "uczciwa" (i tak narzekaja na rng ze slabe karty do wyboru :D)

ps. widze ze gnimish tez odpadl w pierwszej rundzie. troche slaba ta formula single elimination. powinni sie nauczyc lepiej organizowac czas to by nie bylo paniki ze "az 64" mecze w pierwszej rundzie maja

Edytowane przez Gattz

Opublikowano

Z tego co czytam to Reynad też odpadł. The dream is dead [*]

Opublikowano

Wlaczylem na chwile, a dwie godziny zlecialy mi jak z bicza strzelil. 

Gdybscie chcieli powalczyc, to slijcie zaproszenia na nick Qvstra

Opublikowano

Oprócz nicka musisz jeszcze podać hasztaga z czterema cyferkami (możesz go sprawdzić u góry w okienku z listą znajomych). Jakby ktoś chciał pograć to też zapraszam, SnakeSRK#2921. :)

Opublikowano

2nvrt4w.jpg

Moja wczorajsza sytuacja na arenie xD W ogóle niezły draft był miałem Ragnarosa i Jenkinsa w decku

Opublikowano

Oplaca sie placic za arene, czy lepiej pieniazki wydawac na karty?

Opublikowano

jeżeli jesteś w stanie robić na arenie wyniki 4-3 i lepsze to tylko arena, bo wtedy płacisz 150 i masz gwarantowaną talię + 50g (czasami mniej, a w zamian pył i pojedyncze karty).

Opublikowano

Zapraszam do wspólnej gry:

Makka#2442

Opublikowano

Robaksoon#2980, też czasami grywam.

Swoją drogą śmiesznie trochę Topsy, bo teraz grałem i chciałem się wpisać do tego tematu, patrzę, a tu dostałem zaproszenie od jakiegoś Mokko. W sumie nie wiem czy nawet z nim grałem czy nie. Patrzę teraz, a Ty masz bardzo podobny nick. Ahhhh te przypadki.

Opublikowano

orientuje sie ktos czy zwykla cafe internetowa wystarczy by wbic to fireside friends? bo calkiem ladne a zdaje sie ze jest to ograniczone czasowo i w przyszlosci sie nie bedzie dalo. 

nvm. jak ktos nie ma pod reka zbednych laptopow i ipadow to moze zdobyc ten rewers karty latwo tym sposobem: http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/general-discussion/9650-getting-fireside-card-back-with-ease

Edytowane przez Gattz

Opublikowano

Strimuję troche arenki bo planowałem już od jakiegoś czasu zacząć (do tej pory strimowałem tylko bijatyki), a teraz udało mi się wydraftować za(pipi)istego decka dla Druida, więc w sumie dobra okazja (imo deck z potencjałem na 12 winsów, ale dopiero się ucze grać na arenie więc pewnie tyle nie wycisnę). Jak coś to zapraszam http://www.twitch.tv/3ctlive ;)

Opublikowano

Dzis zainstalowalem. Mam 19 z jedna gwiazdka. To dobrze, czy zle? Gram tylko rankingowe mecze, ale w tej grze nie ma zadnego laddera. Gdzie mozna to sprawdzac?

Opublikowano

w mysl zasady ze tylko najlepsi sie licza jedynie top 50 graczy z regionu zdaje sie moze zobaczyc sie na leaderboards jak blizz je oglasza. 

a tak to licza sie tylko te rangi gdzie okolo rangi 10 zaczyna sie przecietnosc choc to i tak tylko kto wiecej grindowal.

Opublikowano

Dobilem do 17 i nie moge zejsc ponizej. Ludzie pozniej szafuja legendami na prawo i lewo, a ja mam standardowa talie. Jak nabic legendary pod Rogue? Tylko na arenie?

e: W sumie duzo nie wymagam, chce tylko jedna smoczyce za 1600. :P

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jaką smoczyce chcesz dla Rogue? Jedyny legendarny smok jakiego się obecnie używa w jej deckach to Malygos i jestem prawie pewien, że to osobnik płci męskiej. ;p Jeśli nie masz/nie chcesz Malygosa to warto zainwestować w Leeroya i mooooże w VanCleefa, ale nie jest to konieczne.

Jeśli chodzi o zbieranie kart to arena jest najbardziej efektywnym sposobem, zakładając oczywiście, że ma się sporo wolnego czasu.

Opublikowano

jako ze rogue jest moim mainem to polecam ci http://www.hearthpwn.com/decks/27229-rnkds-competative-budget-rogue jako dobry poczatkowy deck

arena jest najbardziej efektywna w zbieraniu kart (duzo dustu dostajesz) ale dlugo trwa

co do legend to obecnie nr1 jest leeroy a potem ragnaros, cairne nastepnie alextraza, ysera. klase nizej sa bloodmage, malygos i klasowe legendy (choc obecnie rogue miracle na malygosie jest uwazany za najlepszy deck zdaje sie)

Opublikowano

Jaką smoczyce chcesz dla Rogue? Jedyny legendarny smok jakiego się obecnie używa w jej deckach to Malygos i jestem prawie pewien, że to osobnik płci męskiej. ;p Jeśli nie masz/nie chcesz Malygosa to warto zainwestować w Leeroya i mooooże w VanCleefa, ale nie jest to konieczne.

Jeśli chodzi o zbieranie kart to arena jest najbardziej efektywnym sposobem, zakładając oczywiście, że ma się sporo wolnego czasu.

Myslalem o Ysera, ale to moje specyficzne upodobanie. Dobilem do 16 ranka i jest coraz trudniej, ze wzgledu na wlasnie legendy i combo z Liroyem po 20 dmg w jednej rundzie (sic!). Podobno mozna zrobic kombo z 40 dmg i strasznie ciezko gra sie z Mage nastawionym na spells.

Oczywiscie tak sobie tylko gdybam, bo gram dopiero tydzien i nigdy sie Hs nie interesowalem. Wszelkie rady jak skladac talie oraz w co inwestowac mile widziane.

Moja talia Rogue:

lk73ZE3.png

Najbardziej podobaja mi sie ranki, bo czuc ze cos sie dzieje. Mialem wydac z £10 na karty, ale nie chce isc na latwizne i zobczyc gdzie mozna dojsc samemu bez power up-ow.

e: myslalem, czy na razie z Main nie zamienic 2x Gnomish Inventor na 2x Azure Drake

Edytowane przez Gość