Opublikowano 17 października 20177 l mi sie podoba inicjatywa, byłem w dwócu knajpach i managerowie nie chcą chołoty grającej w karty na komórce ;/ Edytowane 17 października 20177 l przez Orzeszek
Opublikowano 17 października 20177 l dziś w warszawie jest w kebab kingu na świętokrzyskiej xd ciekawe czy to trolling.
Opublikowano 17 października 20177 l z tego co widzę to tak nie ma jeszcze patcha więc póki co portretu zdobyć się nie da.
Opublikowano 17 października 20177 l Właśnie ściągam aktualizacje 1.8GB Edit. I po aktualizacji gra mi się nie uruchamia. Wyskakuje biały ekran i freez. edit2. Już działa, restart nic nie pomógł dopiero czyszczenie ccleanerem :p Edytowane 17 października 20177 l przez Plugawy
Opublikowano 19 października 20177 l https://eu.battle.net/hearthstone/pl/fireside-gatherings/1668352 jak by ktoś z forumów chciał jutro zdobyć w warszawie gnomkę to powinienem być koło 20:00.
Opublikowano 19 października 20177 l Właśnie zdobyłem gnomke. Poniżej instrukcja jak to zrobić Sciagacie na swój telefon z Android market FakeGPS Location. Następnie ustawiacie sobie współrzędne np "59 Rue de Flers, 59800 Lille, France". {więcej adresów na odpowiednim forum na Hearthpawn}. Wchodzicie w imprezę, szukacie kogoś kto zagra bojke i gnomke jest wasza. Edytowane 19 października 20177 l przez rodi84
Opublikowano 20 października 20177 l jaka lipa, bylem na spotkaniu przy kominku i nie chcial wpasc portret ;/
Opublikowano 22 października 20177 l Udało sie, jest portret. Ostatni raz robię taki rajd w niedziele o 11 na drugi koniec Warszawy.
Opublikowano 24 października 20177 l Dzisiaj zaczynają się "Zaduszniki", jak się okazuje - warto włączyć gierkę, sporo detali z okazji Helloween, wpadło parę paczek, ponadto spora zmiana na arenie: granie "dual-class". Włączyłem, wybrałem paladyna, i... skończyło się tak, że większość mojej talii to karty czarnoksiężnika, trochę zdziczałe, no ale Hearthstone lubi takie rzeczy. Zobaczymy czy będzie ciekawe. Trwa tylko tydzień. I czyżby pojawiła się możliwość podarowania paczek innym użytkownikom? Ale nie wiem, jak to wykonać. Info było w aplikacji Battle.net. Edytowane 24 października 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 25 października 20177 l Trwa tylko tydzień. *od 24 pazdziernika do 6 listopada na poczatku kazdego tygodnia dostaniemy darmowa arene i 2 paczki a gifty zdaje sie wysyla z aplikacji bnet w prawym gornym rogu obok friend listy (my bad. tam sie tylko odbiera) w blizz store wybierasz czy kupujesz dla siebie czy gift Edytowane 25 października 20177 l przez Gattz
Opublikowano 25 października 20177 l Niestety nie trafiłem żadnej legendarki ani epickiej karty w tych pakietach, ale i tak fajnie, że dali :(
Opublikowano 25 października 20177 l ja teraz jak otwieram pakiet podstawki to sie modle zeby nie bylo tam legendy tylko zachowalo szanse z pakietu nowego :P
Opublikowano 25 października 20177 l Jeśli masz na myśli tzw. licznik litości, to jest on osobny dla każdego typu paczek. Jeśli byś teoretycznie otworzył bez legendy 39 paczek podstawowych i 39 paczek Mrożnego Tronu, to masz gwarantowane legendy w obu następnych z nich. Mi z tych paczek wypadło w jednej: legenda, dwie epickie. Ale nic specjalnego. Legendą był bodajże ten nowy Wyżer, którego w życiu nie widziałem używanego inaczej niż na arenie i innych losowych okolicznościach. Edytowane 26 października 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 26 października 20177 l Fajnie jakby Blizzard umożliwił tworzenia turnieju każdemu graczowi. Jest normalna drabinka i określone wpisowe w złocie. Wygrany zgarnia 70% puli, drugi 20% a trzeci 10%. Grałbym w takie turnieje:P
Opublikowano 28 października 20177 l Przedwieczni bogowie odpadają w tym roku? Nie wiem czy tworzyć kuna czy nie.
Opublikowano 28 października 20177 l jeżeli nic nie zmienią to tak. wypadają 3 najstarsze exp czyli w 2018 wypadnie: Whisper of the Old Gods One Night in Karazhan Mean Streets of Gadgetzan
Opublikowano 29 października 20177 l podam swój id, może ktoś by chciał kiedyś coś zagrać, ew. popatrzeć ;p NISZCZYCIELE#2630
Opublikowano 1 listopada 20177 l co taka cisza w temacie? o ile dobrze rozumiem, kupując wirtualny bilet na blizzcon dostajemy złotą legendarną kartę z nowego dodatku i jest to marin the fox nie wiadomo jakie staty i co robi, no ale jest to pirat. na grafice przy zapowiedzi roku mamuta mamy sakiewke ze złotem, teraz pirat... xd dodatek na piratach, już rezerwuję kolejkę na oddziale onkologicznym Edytowane 1 listopada 20177 l przez Orzeszek
Opublikowano 1 listopada 20177 l in other news: shadowverse zapowiedzial wprowadzenie in game tournaments jako trybu gry. przy odrobinie szczescia zmusi to blizzard do wprowadzenia tego u siebie bo konkurencja ciagle rosnie (juz 14 milionow pobran) ile to juz lat odkad twierdzili ze ludzie woleli tavern brawl zamiast turnieji i od tego czasu zero nowych trybow?
Opublikowano 2 listopada 20177 l Ja wiem czy to jakaś konkurencja dla karcianki Blizzarda:( Dziwi mnie brak nowych trybów, jak dla mnie tawerna jest dla mnie tylko źródłem nowego pakietu, kompletnie w to nie gram. Blizzardowi opłaca się jedynie walić nowymi dodatkami żeby kupować pakiety kart. Piraci w nadchodzącym dodatku nie wydają się szczególnie interesujący. Ciekawi mnie jakie karty dostanie druid i mag. Druidowi odpadną teraz golemy, mam nadzieje ,że nie dostanie nowych kart do aggro bo może z tego raczysko piękne wyrosnąć. Ja biletu nie kupuję, 30 euro za jedną złotą legendę xD
Opublikowano 2 listopada 20177 l Rotacja dodatków dopiero za pół roku. Więc golemy jeszcze pół roku bedą eksploatowane u druida.