Opublikowano 29 maja 201410 l Ok ja jestem już jak coś. Możemy grać. Btw, hiena, którą udało mi się niedawno wyhodować:
Opublikowano 29 maja 201410 l jestem. czekam Okej. Teddy pojechał mnie 2 do 1 swoim druidem. Edytowane 29 maja 201410 l przez Orzeszek
Opublikowano 31 maja 201410 l Robak pokonał mnie 3 do 0 @Gattz: jak do 23:59 w niedzielę nic się nie rozstrzygnie to wygrasz walkowerem. Edytowane 31 maja 201410 l przez TopsyTurvy
Opublikowano 31 maja 201410 l Jaki paladyn jest retarded na arene. 5 runda i thrall z wind fury + 2x blessing of gods i jakies +1 do ataku dodatkowe konczy gre. Albo ostatnia walka, pastwilem sie nad przeciwnikiem, jak juz mi sie znudzil to szedl golem za golemem. Wiekszosc sie nastawia na early game z 2 2 2 2, zeby jak najszybciej zrobic rush, ale wystarcza 2 mogushan wardeny i trzymasz goscia do 6 rundy, a wtedy mozesz sobie wystawiac 6 za 6 i gosc cala swoja talie rozbija o 2 takie, a pozniej daje surrender. Dziwna jest ta gra i powoli mi sie nudi, ale rano przed praca mozna zagrac partyjke.
Opublikowano 31 maja 201410 l Zastanawiałem się nad wrzuceniem Mogu'Shan Wardena do talii, bo brakuje mi tarczy dla magicznych, kruchych stworów.
Opublikowano 31 maja 201410 l od wardena lepszy jest shieldmasta no chyba ze grasz priestem z inner fire to wtedy moze byc udalo mi sie wygrac 3:2 po bardzo bliskich grach
Opublikowano 1 czerwca 201410 l Ladder sie zresetowal to sobie priesta XP podbije. Jaki jest max lvl?
Opublikowano 1 czerwca 201410 l max lvl 60. do lvl 50 najczesciej dostajesz zlote basic class karty a od 50 do 60 zlote neutralne. (np shattered sun u priesta na lvl 54)
Opublikowano 1 czerwca 201410 l Sa jakies kary za insta loss? Bo mozna w ten sposob nabic lvl w chwile. ;>
Opublikowano 1 czerwca 201410 l z tego co pamietam exp dostajesz tym wiecej im wiecej kart zagrales w danym meczu.wiec instalossami bedzie to trwalo pewnie za dlugo
Opublikowano 8 czerwca 201410 l wkur.wia mnie ta arena. To jest tak kosmiczny random, że głowa mała. Dochodzę do 12 win mniej więcej w 50% startów, ale czasem jak się trafi doje.bany deck rodem z constructed to głowa mała. dzisiaj trafiłem druida ze wszystkim lore'ami, ironbarkiem i yserą, a potem priesta, który rozpoczął całą grę od coina i dwóch kleryczek.
Opublikowano 8 czerwca 201410 l ja mam tak z rankedem, ponizej 18 nie moge zlecieć, ciagle jakieś talie z kosmosu i same druidy i łotry.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Khadgar, jeśli rzeczywiście w 50% przypadków wbijasz 12 winów, to jesteś najlepszym graczem na arenie jakiego spotkałem, nie narzekaj. ;]
Opublikowano 9 czerwca 201410 l ja mam tak z rankedem, ponizej 18 nie moge zlecieć, ciagle jakieś talie z kosmosu i same druidy i łotry. Ja się kręcę ok 19 lv i jak tylko mam awansować trafiam na samych kozaków. jakby ktoś chciał pograć na luzie bez spiny to jestem chętny. Mój BN ID : xtomashx#2355
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Khadgar, jeśli rzeczywiście w 50% przypadków wbijasz 12 winów, to jesteś najlepszym graczem na arenie jakiego spotkałem, nie narzekaj. ;] No, może trochę rzadziej (ale tak ok. 40 - 50%), ale b. rzadko zdarza mi się mieć mniej niż 7-8 zwycięstw. Z tym że gram praktycznie tylko na Arenie, w constructed prawie w ogóle i przez miesiąc-półtora srogo zasysałem. Z mojego doświadczenia Arena decyduje się już na poziomie draftu decka (i mulliganu). Jest też zdecydowanie więcej ogórków niż w constructed, w każdym runie trafiam na co najmniej jednego typa, który wali removal na twarz w pierwszej turze. Z dobrym deckiem od razu 'widać', że będzie 10-12 winów, a ze słabym trzeba trzymać kciuki za 6-7, no i są karty god-mode typu ysera. Nie tak łatwo dobrze zadraftować, opłaca się IMO patrzeć nie tylko na siłę kart, ale też na synergię, z tym co już jest. Ja z natury próbuję grać aggro-style i to się opłaca - zdecydowanie więcej minionów niż w constructed (ze spelli biorę w zasadzie tylko dobre removale i buffy - force of nature albo bloodlust), dużo 3/2 dropów za 2 mana, dobry mana curve i jak najwięcej card draw. Można naprawdę mieć dobry deck, a bez drawa daleko się nie zajedzie. Jak w pierwszych dwóch turach uda się położyć coś sensownego na boarda, to przeciwnik potrzebuje naprawdę solidnego top-decka, żeby odwrócić grę. No i wiadomo, niektóre klasy są lepsze od innych. Dla mnie druid=shaman > mage > warrior > pala i w tej kolejności wybieram, chociaż podobno mage najlepszy. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Khadgar
Opublikowano 9 czerwca 201410 l wychodzi na to, że masz lepszy bilans niż Trump, który ma po 10k ludzi na streamie codziennie i jest uznawany za jednego z lepszych w tym temacie - nic tylko zabrać się za streamowanie http://local.se/trumpstats.pl - koleś ma (miał) 17% aren z 12 winami, myślę, że 20-25% jest osiągalnem ale 40-50%?! do 12 winów trzeba mieć masę szczęścia z doborem przeciwników, bo tak jak piszesz czasami uda się złożyć talie prawie jak w constructed.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Trump to cienias widać. Khadgar jest Mistrzem HSa na świecie teraz Podejrzewam ze zobaczymy go live na następnym Blizzconie :>