FarM 1 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Panowie, czy Forza 5 z bundla z FIFA15 bez kinecta to wersja GOTY? Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 ja nigdy nie gralem w zadna scigalke ale fm5 robi. clarkson na wejscie i ciary na plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Panowie, czy Forza 5 z bundla z FIFA15 bez kinecta to wersja GOTY? nie, zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dokładnie, posiadanie obu konsol to jedyne sensowne rozwiązanie, zawsze jest tak ze raz wyjdzie lepsza gra na xa a raz na pske. Wiedziałem, że fan racerów nie sprzedałby XOne przed premierą Horizona 2, trollu Ty. No raczej , Horizon to jedna z najlepszych wyścigówek w jakie grałem na X360, jak mógłbym olać Horizon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 z innej beczki ale jak już jesteśmy przy Horizon 2 - gdzie zamawiacie? ultima podniosła cenę, 240 :confused: najtaniej widziałem w empiku, 220. taniej nigdzie chyba nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 z innej beczki ale jak już jesteśmy przy Horizon 2 - gdzie zamawiacie? ultima podniosła cenę, 240 :confused: najtaniej widziałem w empiku, 220. taniej nigdzie chyba nie ma? O to samo własnie zapytałem w temacie poświęconym Horizonowi. Również chciałem na Ultimie zamówić, ale podnieśli cenę. Najbardziej kusi Empik, ale swego czasu pre-order z Empika gry, która premierę miała w Piątek przyszedł mi w Poniedziałek, więc nie wiem czy to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 blisko mam więc może wezmę z odbiorem osobistym. jak lepsza opcja się nie pojawi to chyba u nich wezmę. najwyżej niebawem się przejdę i zapytam jak z dostępnością. czy będą mieć na półkach czy preorder potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 blisko mam więc może wezmę z odbiorem osobistym. jak lepsza opcja się nie pojawi to chyba u nich wezmę. najwyżej niebawem się przejdę i zapytam jak z dostępnością. czy będą mieć na półkach czy preorder potrzebny. Również mam blisko. Zawsze gdyby pre-order nie dotarł na czas, to można pójść i wziąć sobie z półki (o ile będą) a pre-ordera już nie odbierać, tylko w salonie zapewne cena będzie wyższa niż na empik.com Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 blisko mam więc może wezmę z odbiorem osobistym. jak lepsza opcja się nie pojawi to chyba u nich wezmę. najwyżej niebawem się przejdę i zapytam jak z dostępnością. czy będą mieć na półkach czy preorder potrzebny. Odbiór osobisty to i tak jest wysyłka z centrali do sklepu, więc na półkach gra może leżeć, ale preordera nie odbierzesz jak nie przyjdzie gra w kartonie z Twoim nazwiskiem Tak jak Oski pisze, w sklepie na miejscu może być drożej. Ale nic nie poradzicie, Empik albo jakieś mniejsze branżowe sklepy w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 empik to lotto, rekord to 6 dni przed premierą dostalem gta 5 i 7 dni wcześniej dodatek do diablo. lepiej klepnąć za 219 niz czekac na ostatnią chwile na podwyższenie ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 empik to lotto, rekord to 6 dni przed premierą dostalem gta 5 i 7 dni wcześniej dodatek do diablo. lepiej klepnąć za 219 niz czekac na ostatnią chwile na podwyższenie ceny. Zgadzam się. Ultima myślicie, że czemu podniosła nagle ceny - połapali się, że mają najtaniej, to przyklepali 40 zł więcej. Konkurencja po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza
Karate_koks 4 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) blisko mam więc może wezmę z odbiorem osobistym. jak lepsza opcja się nie pojawi to chyba u nich wezmę. najwyżej niebawem się przejdę i zapytam jak z dostępnością. czy będą mieć na półkach czy preorder potrzebny. Odbiór osobisty to i tak jest wysyłka z centrali do sklepu, więc na półkach gra może leżeć, ale preordera nie odbierzesz jak nie przyjdzie gra w kartonie z Twoim nazwiskiem Tak jak Oski pisze, w sklepie na miejscu może być drożej. Ale nic nie poradzicie, Empik albo jakieś mniejsze branżowe sklepy w sieci. Co gorsza oni wysyłają grę z centrali w dzień premiery. Musiałem ich ostro ścisnąć by wyszła szybciej i udało mi się po 3 mailu, bo dwóch pierwszych kolesi było nieugiętych. Tym sposobem w piątek o 10:30 odebrałem RYSE GOTY za 153 zł Edytowane 7 Września 2014 przez Karate_koks Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 to co, lepiej z odbiorem czy do domu? do domu to jedną paczkę muszą wysłać, z odbiorem to pójdzie w ogólnej dostawie do sklepu więc może większe szanse na termin. forumq help. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Lepiej z odbiorem w sklepie. Jak przyjdzie za późno to najwyżej nie odbierzesz, a może w sklepie będzie w przystępnej cenie. Edytowane 7 Września 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 tak też zrobię. thnx Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) No to ja również zamawiam w Empiku. A więc tak. Złożyłem pre-order i wysłałem im maila co do wysyłki. Dostałem taką odpowiedź: Bardzo mi przykro, ale w przypadku przedsprzedaży zamówienie wysyłanejest z naszego Magazynu w dniu premiery. Do tej daty należy doliczyćdodatkowo maksymalnie dwa dni robocze na dostawę zamówienia, niezależnie od wybranego kanału dostawy. Edytowane 8 Września 2014 przez Oski918 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Empik ma magazyn centralny gdzie wysyłki są realizowane do sklepów więc nie ma szans na szybsze odebranie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 muszę przyznać że jeśli chodzi o polską stronę xboxa to się postarali, elegancko to wygląda http://www.xbox.com/pl-PL/xbox-one/gaming Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Ciąg dalszy rozmowy z Empikiem: Rozumiem Pana rozczarowanie, jednak niestety dostawca może dostarczyćnam produkt dopiero w dniu premiery, nie gwarantujemy również, żebezpośrednio w dniu premiery gra pojawi się w salonach sieci empik. Czyli co do Forzy w empiku w dniu premiery również nie możemy być pewni...:| Edytowane 9 Września 2014 przez Oski918 Cytuj Odnośnik do komentarza
Karate_koks 4 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Czyli co do Forzy w empiku w dniu premiery również nie możemy być pewni...:| Empik zgodnie z regulaminem swoim, na który się godzisz skladajac zamowienie wysyla ci gre w dzien premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
wincent19 6 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Heh, dobrze, ze mi sie udalo wyrwac Horajzona za 200 Cytuj Odnośnik do komentarza
Karate_koks 4 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Heh, dobrze, ze mi sie udalo wyrwac Horajzona za 200 Ja poczekam sobie jak stanieje. Nie spinam sie na kilka gier na raz (brak czasu). Teraz skupiam się na wycisnieciu co sie z da RYSE do czasu az mi sie znudzi. HORIZON 2 jest u mnie drugi na liscie zakupowej, niestety po zakupie nextgena w komplecie z nexgenowym TV portfel pusty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Ja tam kupiłem w tym roku nextgena głównie z powodu Forzy Horizon 2, więc chciałbym jednak dorwać gierkę na premierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
wincent19 6 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Heh, dobrze, ze mi sie udalo wyrwac Horajzona za 200 Ja poczekam sobie jak stanieje. Nie spinam sie na kilka gier na raz (brak czasu). Teraz skupiam się na wycisnieciu co sie z da RYSE do czasu az mi sie znudzi. HORIZON 2 jest u mnie drugi na liscie zakupowej, niestety po zakupie nextgena w komplecie z nexgenowym TV portfel pusty. Wiadomo, kazdy ma inne piorytety Mnie jakos Ryse nie wciagnal, grafika spoko a reszta szalu nie robi. Edytowane 9 Września 2014 przez wincent19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Czy mogę kupić Forzę Horizon 2 w wersji elektronicznej w dniu premiery? Konsoli jeszcze nie mam, miałem tylko pierwszego xboxa, 360 mnie ominęła i nie orientuje się w tym całym Marketplace. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi