Opublikowano 1 maja 20159 l Ja również posiadam klucze do bety ale mi lapek nawala i nie pogram chyba
Opublikowano 2 maja 20159 l Ja bym przygarnął wsumie, bo mialem ale rozdalem swoje a okazalo sie ze dwoch znajomych by pogralo, wiec jakby ktos mogl podeslac to bym byl wdzieczny
Opublikowano 5 maja 20159 l http://www.heroesnexus.com/news/1356-upcoming-heroes-patch-preview-hero-reworks-balancenerfują abatura, ale sylwana i illidan są według blizza ok ręce opadają
Opublikowano 5 maja 20159 l http://www.heroesnexus.com/news/1356-upcoming-heroes-patch-preview-hero-reworks-balancenerfują abatura, ale sylwana i illidan są według blizza ok ręce opadają Sylwana jest zbalansowana, chociaż lekki nerf pasywa byłby ok. I Kael wkracza do gry! Edytowane 5 maja 20159 l przez Starh
Opublikowano 7 maja 20159 l http://www.ultima.pl/ct/pc/gry/akcja/heroes-of-the-storm-pakiet-startowywidzieli? Heroes of the Storm: pakiet startowy zawiera: 5 legendarnych bohaterów: Zeratula, Li Li, Jainę, Zagarę oraz Sonię Skórkę Ronin Zeratul Wierzchowca złotego tygrysa
Opublikowano 7 maja 20159 l http://www.ultima.pl/ct/pc/gry/akcja/heroes-of-the-storm-pakiet-startowywidzieli? Heroes of the Storm: pakiet startowy zawiera: 5 legendarnych bohaterów: Zeratula, Li Li, Jainę, Zagarę oraz Sonię Skórkę Ronin Zeratul Wierzchowca złotego tygrysa Bardziej opłaca się kupić pakiet nexus albo poczekać na lepsze bundle, które zapewne dojdą przy premierze gry. Edytowane 7 maja 20159 l przez Starh
Opublikowano 8 maja 20159 l ludzie juz wypatrzyli w tle za kaelthasem Fenixa zealota. moze wreszcie sie doczekamy warriora z sc.
Opublikowano 9 maja 20159 l następna postać po kael'u Johanna- krzyżak z diablo 3 i będzie tankiem Edytowane 9 maja 20159 l przez Orzeszek
Opublikowano 9 maja 20159 l kolejny tank diablo.. potrzebujemy support z diablo i tanka z sc2 bedzie nagroda za wygranie 100 gier w hearthstone: i za lvl 100 w wod Edytowane 9 maja 20159 l przez Gattz
Opublikowano 10 maja 20159 l ej, znerfowali tyrande build pod podstawowy atak i znak łowcy już jest guvno wart
Opublikowano 12 maja 20159 l w nocy dostaniemy patch z kaelem i paroma zmianami co ciekawsze: -zniesienie talent gate od lvl 25 -dodanie stim packa do starter bundla (i znowu tydzien trzeba farmic, a chcialem wbic zlotego huntera w hs) -dodanie opcji ze nie mozna klikac prawym na mapie -diablo dostanie mounta ze biega na 4 lapach jak w diablo 2 (nareszcie, teraz jeszcze niech kerrigan zacznie latac) -duze zmiany do diablo, soni i etc (ciezko powiedziec bez ogrania czy to nerfy czy nie) -nerf gazlowe (i jest balance) -talenty na stats screenie po grze (nareszcie) -nowe portrety za lvl 6 i 9 hero szkoda ze nadal nie mozna rerollowac daily questow choc to obiecali juz dawno temu Edytowane 12 maja 20159 l przez Gattz
Opublikowano 15 maja 20159 l Ale mnie wku.rwia ta zmiana w wyświetlaniu buffów i debuffów... 3/4 rzeczy nie wyświetla
Opublikowano 15 maja 20159 l ogólnie coś sie zyebało, przemodelowali postacie i już nie potrafie nimi grać
Opublikowano 15 maja 20159 l Ja to mam wrażenie, że są też straszne lagi... Wszystko mi działa z opóźnieniem, mimo, że w innych gierkach i jak pinguje strony, to wszytko śmiga cacy :|
Opublikowano 15 maja 20159 l obstawiam że kombinują z serwerami przed open betą i premierą takie bezmózgi aktualnie grają, że nie ma sensu juz grac szybkiego meczu, zawsze w mojej drużynie zauważyliście, że przy mapce Grobowiec pajęczej królowej na linie przed ekranem śmiga harrison jones? xd Edytowane 15 maja 20159 l przez Orzeszek
Opublikowano 18 maja 20159 l a i tak phoenix to lepsza opcja illidan sie smieje z kaela i jego pyroblasta btw swoja droga to blizz ladnie dal ciala ze zbugowana lili. az ja na turniejach musieli zbanowac bo jest przez to zbyt op
Opublikowano 18 maja 20159 l w sensie że za mocno leczy? co do kaela to ta sama gadka co z sylvaną i ilidanem, 9/10 graczy gra nim przeciętnie ale za to trafi się rodzyn co wymiata. Kaela łatwo zdjąć, i tak imo właśnie sylwana i illidan imo najbardziej op, albo nova z zeratulem co jednym kombem potrafią tanka złożyć z full hp Edytowane 18 maja 20159 l przez Orzeszek