Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Heroes of the Storm™

Featured Replies

Opublikowano

Najczęściej kompozycja teamu wygląda tak:

2 zabójców,

Specjalista,

Wojownik

Pomocnik.

Czasami można olać specjalistę i wziąć coś innego, ale to już zależy od mapy i kompozycji teamu.

Z picków to najczęściej wybierane i grane (ale oczywiście gra się tym czym umie się najlepiej), to:

Zabójcy : Kael,Janna, Walonko

Specjaliści : Sylvanna

Wojownicy: Anu'yebak

Pomocnicy: Jasnoskrzydła/Malfurion 

Edytowane przez Metoda

• Odpowiedzi 576
  • Wyświetleń 62,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja to bym chciał zobaczyć Wirta, naparzającego z kikuta i otwierającego portale, z których wyłażą krowy z halabardami i jednorożce. Specjalista w sensie.

• jeszcze mozesz siedziec na twitch i czekac na giveawaye dla followerow na niektorych kanalach. szanse male ale i tak wieksze niz ze blizzard nagle da.

• Bierzcie póki ciepłe: 1) JGDZ29-C26R-DDPH4D-G2BD-PKPJV6 2) 76EHYH-XWDG-YTE6VY-6W9Z-P9WW4R 3) PHNPX7-2BFN-R9G6KF-T6WY-WKHFTJ 4) PMJ76W-ZKHR-6ERRMX-DPZ7-RDHNBW

Opublikowano

tak dokladniej to:

3 dpsy, 2 ranged i 1 melee (jeden z nich moze byc specjalista albo supportem jak tyrande czy tassadar). niekoniecznie ten melee musi byc assasinem, moze to byc np tyrael, sonia albo anub

1 tank 

1 healer (prawdziwy a nie udawany jak tyrande czy tassadar)

Opublikowano

anub dostał nerfa więc już nie jest tak op.

Opublikowano

Zależy, jak Cię będzie dopasowywało z ludźmi z niższymi rangami, to różnicy nie zauważysz między hero league a quick matchem, chociaż na pewno jest więcej tryhardów. Dopiero póżniej zaczynają się ragerzy, flamerzy i osoby, próbujące koordynować całą drużynę :)

Opublikowano

jak coś jest easter egg, w menu głównym gry za Rzeźnikiem spada meteoryt, kliknijcie w niego w sensie meteoryt xd

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

jest, dostajesz punkty ujemne i spada ranga, oprócz tego jest ponoc jakiś magiczny system dobierania graczy (ta jasne) co ponoć, jak robisz to notorycznie to znajduje ci samych takich graczy jak ty.

Opublikowano

A jest chociaż jakaś kara za wyjście w trakcie gry na rankedach?

Jak wyjdziesz w czasie gry, to tak jak mówi Orzesek, dostajesz w dupę punkty rankingowe i w zależności z ilu gier uciekłeś musisz grać z "takimi tardami" w quick matchu. Coś ala low priority que. Całe szczęście, tutaj mecze kończą się po 20 minutach, a nie jak w docie, jak mi dowalili karę na 10 gier w low priority, to odechiało mi się grać solo :)

Opublikowano

Fajny ten nowy bg ale kurczę dla mnie ta gra ma za mało do zaoferowania dla casuala jak ja jeśli chodzi o codzienne granie. Ileż można trzaskać ten gold - to nie HS żebym cisnął na paczki zeby wpadła legendarka. Teraz jeszcze dodali gobliny i motywy z diablo (muzyka, głos Deckarda) - aż sie prosi zeby był jakiś random loot - jakieś skiny, mounty czy cos

Opublikowano

Sorry, że tutaj, ale nie chce mi się zakładać oddzielnego tematu, a na forum poświęconemu PeCetom takiego poświęconego kodom promocyjnym nie znalazłem.

Kod na Epicką zawartość do Heroes of the Storm - Nie wiem dokładnie co daje, ale dołączyli mi go do zakupie antywirusa

0624834975497885857847310

Opublikowano

Ktoś wziął i nawet nie powiedział. A szkoda.

Dzięki mimo wszystko.

Opublikowano

pierwsza mikrotranzakcja :frog:  śliczny ten skin abatura w piżamkę

jak coś mam do oddania kod na Sonię z pakietu startowego.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

:obama: