Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Fanek to ja Cie tu bronie jak lew aby Ci nie spoilowali fabuly z pierwszych czesci, a ty nawet nie powiesz "dzieki asax" Zawiodlem sie To on nie ograł trylogii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) PS4 pierwsza konsola to jak miał ograć? Teraz ogra w remasterze 1080@60. Edytowane 3 Lipca 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 No w sumie okazja dobra. Po prostu myślałem, że należy do weteranów marki, którzy przygodę z PS zaczęli gdzieś w '98 (pozdro, Wesker). Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 A pozdrawiam no okazje fanek będzie miał wyśmienitą bo remastery nadchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Na końcu tego dłuższego gameplayu jest jakiś spoiler? Tak było mówione podczas E3, a nie chcę sobie psuć za bardzo później zabawy z grą. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 jakby ta seria czymkolwiek szokowała, czy zaskakiwała fabularnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 jakby ta seria czymkolwiek szokowała, czy zaskakiwała fabularnie... No przecież, i to pod żadnym pozorem nie może się zmienić, ani nic na to nawet nie wskazuje (jak choćby ostatnia gra reżyserów U4 czy podtytuł ostatniej części przygód Drake od ND)... Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 chce przez to powiedzieć że nie żadnych powodów do kitrania się przed obejrzeniem rozbudowanego dema, bo na jego końcu w cut scence pojawia się znana z trzech poprzednich części osoba której występ był więcej niż pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Ja nic nie oglądam Już i tak mam apogeum napału i fanbojstwa wespół Czekam na grę Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Ściągnąłem ten materiał z Gamersyde, wrzuciłem na pena, odpaliłem na PS4 i dalej nie wierzę w to co widzę. Technicznie to jest całkowity pogrom, ja dalej nie wiem jak to jest możliwe, żeby coś takiego osiągnąć na tych sprzętach :o Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Technicznie to jest całkowity pogrom, ja dalej nie wiem jak to jest możliwe, żeby coś takiego osiągnąć na tych sprzętach :o Przy okazji poprzednich części Uncharted czy God of War 3, ludzie pisali to samo, czyli nic nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 I to jest mwga rajcowna perspektywa. Patrze chocby na Batmana AK i mowie sobie jak to wyglada, a to tak naprawde dopakowany UE 3. Przyszlosc zapowiada sie kolorowo spod dluta najlepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Przy okazji poprzednich części Uncharted czy God of War 3, ludzie pisali to samo, czyli nic nowego. No to prawda, te studia wewnętrzne Sony za każdym razem podnoszą poprzeczkę jeszcze wyżej. I jeszcze wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 OK, zassałem ten 2gb filmik z gamersyde, jest juz na pendrive, zaraz odpalę go na tv... http://media.giphy.com/media/eHmuFmKXpMURq/giphy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 przystojny ten drake <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 W sumie nie drygnął za bardzo. Jednak ta scena po wypadku to kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Nie wiem jak wy ale ja nie kupuje tej gry na premiere. Z tym co odwalili w Uncharted 3 to im nie mozna wybaczyc. Straszny downgrade i na dodatek mnostwo mikrotransakcji w tlos. Na ten moment tylko nowy Tomb Raider ktory wyglada moim zdaniem o wiele lepiej. Edytowane 6 Lipca 2015 przez Mroku333 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Na szczescie twoim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Nie wiem jak wy ale ja nie kupuje tej gry na premiere. Z tym co odwalili w Uncharted 3 to im nie mozna wybaczyc. Straszny downgrade i na dodatek mnostwo mikrotransakcji w tlos. Na ten moment tylko nowy Tomb Raider ktory wyglada moim zdaniem o wiele lepiej. tak downgrade z prezentacji cut scenki na silniku do gameplayu. ty chyba nie potrafisz napisać normalnego postu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Nie nabierzesz nikogo na ten trolling ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 A kogo mam nabierac ? Zapowiada sie na sredniaka,juz widze te wszystkie mikrotransakcje z jakimis ubrankami za 1,99 euro etc. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 od dnia premiery uncharted3 do dzisiaj w dzien w dzien mnie bawi ta gadanina o dowgradzie u3 xD nonstop to slysze...zapyta sie ktos, niby gdzie to zawsze wkleja sie ta fote jako dowod: to jest cutscena, ktora konsola nie odtwarza w czasie rzeczywistym, cutsceny w calej serii uncharted na ps3 nie byly realtime tylko byly nagrane na plycie i odtwarzane z niej jak film by zakryc loadingi i dac zludzenie grania w gre bez napisu "loading". jesli ktos mial downgrade to komputery w studia naughty dog bo rownie dobrze w tej cutscenie mogli dac grafe jak z avatara bo konsola tego nawet przez sukunde nie generowala. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 A kogo mam nabierac ? Zapowiada sie na sredniaka,juz widze te wszystkie mikrotransakcje z jakimis ubrankami za 1,99 euro etc. proszę Cię. nowy TR wygląda jak gra z VII gen. por. sobie choćby rozmiary leveli, wykonanie detali, mimiki, czy w końcu fizykę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Taki marny trolling, a wy łkacie jak pelikany, bawi się wami jak dziećmi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 oczywiscie jak ktos w np temacie o forza6 napisze, ze grafika nie jest szalowa i uwaza, ze cars ma ladniejsza to zaraz 2 strony spiny, rzekome robienie CW poza CW i obraza majestatu, mroku trollingowo bo mu sie nudzi i cieplo w mieszkaniu to oczywiscie pisac moze glupoty mnie to tam bawi i niech sie mroku trolluje ale na boga niech wszedzie na forum w tamatach czysto growych beda jednakowe zasady xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi