MEVEK 3 440 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Ladnie ja poprawili. Robi wrazenie i w koncu przypomina Drake'a. Bez porownania. Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez iMEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Uwaga na spoilery, gra w sprzedaży :X Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Z tego co wyczytałem tylko w UK w jednym sklepie i wszystko sie wyprzedało? Skąd ta fota? Kurde szkoda, że nie zrobili czegoś takiego jak Blizzarda ze swoimi grami, zagrać można dopiero w dniu premiery gdy gra pobierze plik zabezpieczający z serwera, tak aby wszyscy zaczęli jednocześnie Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Widziałem już pewne opcje w SDK PS4, które uniemożliwiają granie przed premierą A co do wycieku to cóż - pisałem parę postów wcześniej, że gra jest już w magazynach i hurtowniach. Ja też czekam na dostawę Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 graczdari bedziecie mieli w rybolu albo w jbiu przed premierą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Na Amazonie tez chyba rozsylaja. Jakis typ na jednym forum rozsylal wiadomosci ze spoilerami z Uncharted 4 i niestety przeczytalem to. Uwazajcie lepiej co czytacie. spoiler W przedostatnim rozdziale ginie brat Sama'a przez Rafe Adler'a, Drake mial byc jego ofiara, ale brat go odepchnal i w niego trafilo. Oboje szukali skarbu pirata Henry'ego Every'ego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Na Amazonie tez chyba rozsylaja. Jakis typ na jednym forum rozsylal wiadomosci ze spoilerami z Uncharted 4 i niestety przeczytalem to. Uwazajcie lepiej co czytacie. spoiler W przedostatnim rozdziale ginie brat Sama'a przez Rafe Adler'a, Drake mial byc jego ofiara, ale brat go odepchnal i w niego trafilo. Oboje szukali skarbu pirata Henry'ego Every'ego. Nie wiem co tam jest ale lepiej skasuj jak jest to mocne...ludzie i tak będą mieli do Cb pretensje :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ten spoiler to pewnie żart, gra jest dostępna dopiero od kilku godzin, nikt nie dałby rady jej już przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 graczdari bedziecie mieli w rybolu albo w jbiu przed premierą? Powinniśmy Liczymy na 6-7 Maj, ale kto wie jak będzie finalnie. Na pewno poinformuje jak karton z opisem CUSA04529 u nas wyląduje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Ten spoiler to pewnie żart, gra jest dostępna dopiero od kilku godzin, nikt nie dałby rady jej już przejść.Jesli dla Ciebie to zart, to prosze otworzyc spoiler. Moze i to fake, ale serio zdenerwowalem sie jak to przeczytalem Nie odpowiadam za uszczerbki na zdrowiu U mnie jest taka akcja na ktorej skorzystalem, oddaje 2 stare tytuly o wartosci uzywki 19,98 euro i place 25 euro za Uncharted 4. Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Mroku Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ten spoiler to pewnie żart, gra jest dostępna dopiero od kilku godzin, nikt nie dałby rady jej już przejść.U mnie jest taka akcja na ktorej skorzystalem, oddaje 2 stare tytuly o wartosci uzywki 19,98 euro i place 25 euro za Uncharted 4. Gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Developers story, chwile przeklikałem ale już nie oglądam i nie słucham Cytuj Odnośnik do komentarza
keczu78 55 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 http://www.pssite.com/news/49415/uncharted-4-kres-zlodzieja-wycieklo-dwa-tygodnie-przed-premiera.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Generalnie od wycieku minęło już ponad 10h i aż zadziwiające jest to, że nie można zobaczyć żadnego konkretnego materiału z gry. Nie boję się spoilerów i szukam namiętnie, ale nikt nie zrobił żadnego screena z gry czy też filmu.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja dokładnie to samo, lubię spoilery i nie znalazłem ani jednego wiarygodnego, podobnie jak wideo czy zdjęcia. Ludzie się boją czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Może na razie gry trafiły tylko do każuali, którzy mają wyeabane na takie rzeczy jak filmiki i spoilery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ten spoiler to pewnie żart, gra jest dostępna dopiero od kilku godzin, nikt nie dałby rady jej już przejść. U mnie jest taka akcja na ktorej skorzystalem, oddaje 2 stare tytuly o wartosci uzywki 19,98 euro i place 25 euro za Uncharted 4. Gdzie to? http://www.gamemania.be/Default.aspx?tabid=118&iid=1045 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zrobię w tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Yeti- mialem to wczoraj wrzucić, ale zapomniałem. Koleś odwalił kawał zaje roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Lista trofeów: http://imgur.com/a/9rM8j SINGLEPLAYER One Last Time - Collect All The Trophies Charted! Explorer - Complete the game in explorer mode Charted! Light - Complete the game in light mode Charted! Moderate - Complete the game in moderate mode Charted! Hard - Complete the game in hard mode Charted! Crushing - Complete the game in chrushing mode Charted! Speedrun - Complete the game in 6 hours or less First Treasure - Find a Treasure Treasure Hunter - Find 50 Treasures Treasure Master - Find all Treasures Jot This Down - Find a Journal Entry Lost Art of Journaling - Find all Journal Entries Take a Note - Find a Journal Note Lost History - Find All Journal Notes Head of the Class! - Defeat 20 enemies with headshots You Have a Head for this Business - Defeat 50 enemies with headshots Hangman's Bullet - Perform 20 headshots from the rope Stealth First Ask Questions Later - Stealth take-down 5 enemies Shh Sleep Now - Stealth take-down 30 enemies I Thought I Heard Something - Perform 30 vertical stealth takedowns Run-and-Gunner - Defeat 50 enemies from the hip or blind firing Leapfrog - Defeat 10 enemies in a row, alternating gunplay and hand-to-hand Unstoppable! - Defeat 100 enemies in a row without dying in combat Sharpshooter - Complete game with 70% or higher shot accuracy Rushing Roulette - Defeat enemies with a pistol, machine gun, and grenade, in that order, in 15s Ghost in the Cemetery - Get through Scotland cemetery combat encounter without killing or being seen Butterfingers - Make 10 enemies drop their grenades Boom County - Defeat 4 enemies with the same explosion Defeat 10 in 60 -- China Lake GL - Defeat 10 enemies in 60 seconds with the China Lake Grenade Launcher Hang Tough! - Destroy 10 vehicles while being dragged from the rope Run the Table - Defeat enemies with a stealth attack, melee attack, headshot, and explosives... Hitting a Brick Wall - Defeat 5 armored enemies with melee only Wingman - Perform 10 combo buddy takedowns Cliffhanger - Pull 20 enemies over when hanging from a ledge ~17 Hidden Trophies (one of them being a strange relic I think considering its placement in relation to the treasure trophies -- also, I say approximately 17 as I don't know which ones overlap in the pictures he's taken). MULTIPLAYER Continue the Adventure - Complete the Uncharted Multiplayer Introduction Get in the Game - Complete 5 matches in Multiplayer Trials by Fire - Complete all trials on Moderate (difficulty) in Multiplayer Friends Forever! - Spawn 10 Sidekicks in Multiplayer Medic! - Revive 10 Allies in Multiplayer Bez spoilerów właściwie, bo te fabularne (jak przypuszczam) są ukryte. Jest za to głupi pucharek za speedrun w 6 lub mniej godzin Dla porównania trofea za speedrun remasterów DF, 2 i 3 wymagały czasów odpowiednio: 2:30h, 3:30h i 4:15h. Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Czyli trzeba będzie zaliczyć 3 przejścia gry do platyny Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=cgqL2zmiYaQ Czyzby pierwsze gameplaye? Nie wiem czy to fake, ale jesli nie to jest tam sama wspinaczka nic nie ma konkretnego wiec spokojnie. Co ciekawe polska wersja xdddd edit; wrzucilem w spoiler zeby nikt sie nie posral Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez schabek Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zdecydowanie autentyczne video. Nie było to publikowane, styl gry zdecydowanie nie podobny do pokazówki. A PL pewnie wynika z tego, że jeden Polak z UK ma grę Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 już usunięte, ktoś tam chyba siada dupą na f5 z Sony i usuwa wszystko na bieżąco xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi