Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,5 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Dzisiaj przyszły kolejne gierki.

X4XI1MY.jpg

Gierka w udawanie rapera, bejzbole (dwie sztuki, bo chciałem sam ze sobą trofiki robić, ale jednak szkoda mi czasu), zielona żabka która się bije, jakieś roboty, dwie chińskie bajki, no i najważniejsze - Pilotwings na 3DSa.

Opublikowano

@Ping: baseball x2? To tak do kolekcji ot tak, czy może lubisz ten sport? Na plus Suikoden i SRT :thumbsup:

Okładka z Keroro przypomniała mi, że jest w ogóle taka postać. Sam już do końca nie wiem, gdzie ją pierwszy raz zobaczyłem.

Opublikowano

jakieś roboty

Moja pierwsza i zarazem ulubiona odsłona serii z PS2. Stosunkowo prosta na tle reszty, ale i tak przyjemna.

No i jest w niej...

Opublikowano

Nice! Trzeba będzie w końcu wygospodarować czas na tę serię, bo kilka tytułów kisi się na półce od dłuższego czasu, a turówki zawsze darzyłem dużą sympatią.

@Ping: baseball x2? To tak do kolekcji ot tak, czy może lubisz ten sport? Na plus Suikoden i SRT :thumbsup:

Okładka z Keroro przypomniała mi, że jest w ogóle taka postać. Sam już do końca nie wiem, gdzie ją pierwszy raz zobaczyłem.

Trofeów wbijać nie zamierzam, więc druga kopia zostanie sprzedana (już chyba nawet znalazł się chętny), no i jak najbardziej do grania - IMO najlepsza seria jeśli chodzi o wirtualny baseball, który nie jest arcade. Baseball i Football to jedyne typy gier sportowych, które są dla mnie strawne. Hokej, piłka kopana i murzyny rzucające piłką do koszyka to dla mnie zupełnie niegrywalny szrot. A Keroro jest wszędzie, kilka lat wstecz nawet w jakieś pachinko z zielonym grałem.

Opublikowano

Ja ze sportówek to jedynie lubię gierki w wydaniu Technos. Szkoda, że nikt, nie pokusił się o wydanie jakiegoś zbiorczego wydania z ich tytułami.

Też lubię turówki, szkoda, że coraz mniej jest tytułów z taką mechaniką.

Opublikowano

Mój nowy nabytek, czapka dla syna gierka dla taty :)

2w40cpi.jpg

Opublikowano

Niedawno odebrałem. :)

vnDrOv1.jpg

83Zemn9.jpg

W poniedziałek pewnie przyjdzie kolejna porcja łakoci. ^_^

Opublikowano

@Suteq: zacny artbook. On jest normalnie w sklepach dostępny czy tylko wchodził w skład jakiejś edycji specjalnej?

Opublikowano

Na allegro można kupić nówki za 60zł z przesyłką. Typek ma regularne dostawy. :P

Normalnie wchodził w skład mrocznej edycji W2 na X360.

Opublikowano

DpaYORi.jpg

Opublikowano

W przypadku Persony liczę na Plusa :)

Opublikowano

Nawet mnie nie wkurzaj :D niech Killzoenea dadzą

Opublikowano

"Nie gram w popierdółki", a teraz wstawiasz takie zdjęcie :/

Opublikowano

Huh?

Killzone też może być

Opublikowano

Strasznie dali ciała z tym, że X-2 jest w formie Vouchera. Chciałem kupić, ale niech się w pompkę cmokną.

Opublikowano

To przyznasz sie w koncu gdzie te wszystkie gry kupujesz, ktorych zdjecia tutaj wrzucasz (importy JP) ?

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Pisałem w temacie ze dwa razy i nie chciałem się powtarzać :)

Tak jak wspominałem już w temacie - fizyczne sklepy, play-asia, amazon, amiami etc. Nie mam ulubionego miejsca.

Opublikowano

Zakupy z tego miesiąca :)

2lk4k8g.jpg

Edytowane przez Dajzner

Opublikowano

Wszystkie gierki dotarły, do maja przerwa w zakupach.

ls5Ous9.jpg

Opublikowano

Nowy Metroid Zero Mission? Zazdroszczę.

Opublikowano

Metroidy i Zeldy staram się kupować nowe albo "jak nowe". Codziennie sprawdzam eBay i czasem się trafi ciekawy deal. Uwielbiam pudełka gierek GBA, muszę kupić wreszcie takie plastikowe zabezpieczenia.

Oczywiście wydań NES, SNES i N64 nie kupię nowych bo ceny są kosmiczne :) Ale coś na Gacucha czy GBA można wyrwać w rozsądnej cenie.

Edytowane przez aux

Opublikowano

Nie odpakujesz tego metroida z folii mam nadzieję? :P