Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

No mogłem, miałem nawet pisać PM, ale wiesz. Pieniążków mało, a LeafGreen pierwszy na liście zakupowej.

• Odpowiedzi 33,8 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

goty gotymi, ale spojlerowanie co się wydarzy w każdym jednym filmiku, czy pomieszczeniu, daleko było do goty ;/

Jak nie miałem gry, to i tak nie robiło mi to żadnej różnicy, a pozwoliło zapoznać się z wątkiem fabularnym. Dobre czasy.

Opublikowano

@ping

Były plusy i minusy. Do dziś pamiętam kształt recenzji re2 i re3 nemesis, które przeczytałem przed dostaniem tych gier w swoje łapska ("Pobiegłam na posterunek, z budki wartowniczej zabrałam klucz i skontaktowałam się z Leonem..."). Pamiętam że specjalnie z myślą o dorwaniu w przyszłości wybranych tytułów, używałem korektora by zamazywać wszystkie spoilery. Ja. (*)

Opublikowano

muv6ns.jpg

Bez nieśmiertelnika :/ A kumple którzy zamówili po mnie dostali.... eh.... SS nie pokażę, bo oczywiste, że mam.

Opublikowano

Moje ostatnie zakupy:

#PS3 #DS #WHITE - kupiłem od naszego forumka

ecc540c7cbd5a6d9m.jpg

#PS4 #DS #BLUE - kupiłem od naszego forumka

b127b7f648a30e2bm.jpg

#PS3 #MGS THE LEGACY COLLECTION - taki zakup na PA.

5d76084ae9eb202am.jpg

Opublikowano

Przyszły słuchawki

CAM00107.jpg

CAM00108.jpg

CAM00109.jpg

Jakość zdjęć niestety taka jak telefon, czyli g*wniana.

Enyłej, chodzą świetnie. Teraz czekam na nowe Borderlands.

Opublikowano

OJXqcwC.jpg

Spędzę z tym tytułem bardzo dużo czasu. Natomiast w czarnym pudełku znajduje się:

dTWzb9K.jpg

Będzie pasowało do fitu na kluby. Czuję, że wyrwę na to niejedną koleżankę.

Opublikowano

Dokupilem jeszcze folie do przykrycia PS4 do czasu premiery Dragon Age Inquisition. Dzieki Wasteland 2 i SS czuje sie jakbym sie cofnal w czasie.

znpzc1.jpg

Opublikowano

5.9/10 od IGN, colonial marines all ower again :/

Opublikowano

Nie grałeś więc nie wiesz. Gra jest naprawdę wyśmienita ma świetny klimat. Noc zarwałem całą i nie mogę się doczekać kolejnej.

Aliens Colonial Marines 1/10

Alien Isolation 10/10

Widzisz teraz różnię. 

Opublikowano

5.9/10 od IGN, colonial marines all ower again :confused:

Nie wypowiem się zbytnio o tej grze, bo nie grałem, ale chciałem zwrócić uwagę na coś innego. Czy tylko ja mam wrażenie, że w tej generacji serwisy growe przestały rzucać 9 i 10 na lewo i prawo? Królują 7 i 8. 6 czy 5 też się trafiają, w czym dominuje ign czy gamespot - akurat ten ostatni nie jest żadną wyrocznią, ale widać pewien trend. Wystarczy spojrzeć na metacritic i zobaczyć srednie ocen dla gier na PS4 czy xbone. Nie ma tam zbyt wysokich not, a większość to średniaki. Może to wina początkowego stadium obecnej generacji, a może powrót przez recenzentów do schematu sprzed wielu lat, że 10 na rok dostaje 1,2 gry, a nie jak w pewnym momencie poprzedniej generacji, że najwyższą notę dostawały 3 gry...w ciągu 1 miesiąca.

BTW

gra ma polską wersję językową? Bo pudełko spolszczone.

Opublikowano

Nie grałeś więc nie wiesz. Gra jest naprawdę wyśmienita ma świetny klimat. Noc zarwałem całą i nie mogę się doczekać kolejnej.

Aliens Colonial Marines 1/10

Alien Isolation 10/10

Widzisz teraz różnię. 

tk tk ironizował.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dzisiaj przyszła zaległa paczka z play-asii (chyba przez protesty w Hong Kongu wysyłają teraz z Singapuru) + zakupy z eBay (remake pierwszego Etrian) i allegro (Ocarina 3D).

28wec6p.jpg

Opublikowano

Dajzner - obok Kypq kolejna osoba, z którą bez wstydu mógłbym wychylić browara.

Opublikowano

Dzisiaj przyszła zaległa paczka z play-asii (chyba przez protesty w Hong Kongu wysyłają teraz z Singapuru) + zakupy z eBay (remake pierwszego Etrian) i allegro (Ocarina 3D).

Ile dałeś za Etrian ?
Opublikowano

http://i58.tinypic.com/28wec6p.jpg

plus za conception, ja musze zadowolic sie cyfrowka na 3ds ;/

Opublikowano

zagubiony nieśmiertelnik z logiem smasha, miał dojść razem z grą, ale konsoleigry się pogubiło. Na szczeście, po napisaniu do nich, przyznali się do błędu i wysłali na własny koszt drugą paczkę :) 

Opublikowano

5.9/10 od IGN, colonial marines all ower again :confused:

i zbyt nieprzewidywalne ai aliena jako minus xDDDDD kogo ty słuchasz :/

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

15293399100_ac08b62ee5_b.jpg

Trzeba sprawdzić jak bardzo NIS zepsuł tłumaczenia.

15480117545_bc506b33ca_b.jpg

ZA WARUDOWRYYYY

15293544127_00b56459d0_b.jpg

Opublikowano

Tak duzo japonszczyzny. Czekam na jakas dobra oferte na Jojo

Opublikowano

Japonski JoJo chodzi za smieszne grosze, angielski niestety trzyma cene. Zazdroszcze fencera i surge, ale podjalem decyzje ze nie kupuje juz jrpgow tylko dlatego ze wychodza, jezeli nie bede pewien ze nie odpale w najblizszym czasie.