Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Komus wypadlo z tira?

Poszedłem sprzedać dziś asasyna z peesczwórkowego bundla, a tu patrze na półeczce Tomb Raider :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Fallout dla mnie:

qxsWwTM.jpg

A dla Żony, Tomb Raider:

I3OwJyw.jpg

Opublikowano

Komus wypadlo z tira?

Nie koniecznie, pewnie mniejsze sklepiki konsolowe już mają, np: Games4You w Sosnowcu już ma nową Larę :)

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Dołączam do jakże elitarnej grupki PipBoy Club. Oto moja prywatna Apokalipsa  :ohboy: BOMBY SPADŁY :D 

20151110_181317.jpg

20151110_182445.jpg

Edytowane przez ussr

Opublikowano

Gdzie kupiles Kaske i za ile?

Allegro. Dawno temu. Okolo 100 zl.

Jak sobie człowiek pomyśli, że 95% gier z tej kupeczki ma już ograne to :obama::fsg: tylko co z tego jak w backlogu przynajmniej drugi raz tyle gier czeka :frog:

To sa gry ktore ukonczylem. Robie zdjecia zbiorcze przed wrzuceniem ich do pudla. Na PS3 do kupienia zostalo mi juz na szczescie tylko 5-6 pozycji.

Opublikowano

ten pip boy wyglada jak chinskie (pipi) z bazaru xd

Opublikowano

kolor (pipi)zki za przeproszeniem. serio nie mogli dać jakiegoś "brudnego" srebrnego albo takiej zieleni aston martina? brzydkie to to w sumie.

Opublikowano

No siema zielona rodzino! Syn marnotrawny powraca. Idealnie na długi weekend. 039eUrU.jpg

Opublikowano

Nie wiem jak ja na to znajde czas, ale co tam. Nie mogłem sie oprzeć. Jeszcze Tomb Raider i trzeba zacząć karmić czarnule. Dodatek do Wieśka, Until Down jak przejde CODa i Tomb Raidera :) Co za rok. Co za święta.

oFRHUc2.jpg

ERaeG2k.jpg

Opublikowano

zbVvmz5.jpg

A Uj tam, co sobie będę żałował. No mam nadzieje, ze po bronkach z graficzka nie będę mial problemu cnie. Wgl specjal xd słabiutko wybór mieli w sklepie

Opublikowano

ten pip boy wyglada jak chinskie (pipi) z bazaru xd

W końcu w Chinach klepią te wszystkie kolekcjonerki różnych firm. Pewnie koszt nie przekroczył 10$,a zysk mają konkretny na takich cudacznych wydaniach. Czasy fajnych i sensownych wydań specjalnych się już pomału kończą.

Opublikowano

Boze ale ta strona zakupow jest rakowa :pechowiec:

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

Jakby byly chinskie guwna z golymi mangowymi 9letnimi dziewczynkami, kupione tylko dla platyny, to bylaby wspaniala, co?

GARDZE

Opublikowano

Odraczam :lapka:

BAxqDp0.jpg

Opublikowano

Świetne gierki!  Aż sobie chyba ściągne catherine na ps3. 

Opublikowano

BAxqDp0.jpg

Catherine,SMT, Valkyria.Co za odtrutka po za lewie góvna :banderas: