Opublikowano 10 listopada 20159 l Komus wypadlo z tira? Poszedłem sprzedać dziś asasyna z peesczwórkowego bundla, a tu patrze na półeczce Tomb Raider
Opublikowano 10 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fallout dla mnie: A dla Żony, Tomb Raider:
Opublikowano 10 listopada 20159 l Komus wypadlo z tira? Nie koniecznie, pewnie mniejsze sklepiki konsolowe już mają, np: Games4You w Sosnowcu już ma nową Larę Edytowane 10 listopada 20159 l przez blakuś
Opublikowano 10 listopada 20159 l Dołączam do jakże elitarnej grupki PipBoy Club. Oto moja prywatna Apokalipsa BOMBY SPADŁY Edytowane 10 listopada 20159 l przez ussr
Opublikowano 10 listopada 20159 l Gdzie kupiles Kaske i za ile? Allegro. Dawno temu. Okolo 100 zl. Jak sobie człowiek pomyśli, że 95% gier z tej kupeczki ma już ograne to tylko co z tego jak w backlogu przynajmniej drugi raz tyle gier czeka To sa gry ktore ukonczylem. Robie zdjecia zbiorcze przed wrzuceniem ich do pudla. Na PS3 do kupienia zostalo mi juz na szczescie tylko 5-6 pozycji.
Opublikowano 10 listopada 20159 l kolor (pipi)zki za przeproszeniem. serio nie mogli dać jakiegoś "brudnego" srebrnego albo takiej zieleni aston martina? brzydkie to to w sumie.
Opublikowano 10 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No siema zielona rodzino! Syn marnotrawny powraca. Idealnie na długi weekend.
Opublikowano 10 listopada 20159 l ten pip boy wyglada jak chinskie (pipi) z bazaru xd Czyli tak samo jak gra:)
Opublikowano 10 listopada 20159 l Nie wiem jak ja na to znajde czas, ale co tam. Nie mogłem sie oprzeć. Jeszcze Tomb Raider i trzeba zacząć karmić czarnule. Dodatek do Wieśka, Until Down jak przejde CODa i Tomb Raidera Co za rok. Co za święta.
Opublikowano 10 listopada 20159 l A Uj tam, co sobie będę żałował. No mam nadzieje, ze po bronkach z graficzka nie będę mial problemu cnie. Wgl specjal xd słabiutko wybór mieli w sklepie
Opublikowano 11 listopada 20159 l ten pip boy wyglada jak chinskie (pipi) z bazaru xd W końcu w Chinach klepią te wszystkie kolekcjonerki różnych firm. Pewnie koszt nie przekroczył 10$,a zysk mają konkretny na takich cudacznych wydaniach. Czasy fajnych i sensownych wydań specjalnych się już pomału kończą.
Opublikowano 11 listopada 20159 l Boze ale ta strona zakupow jest rakowa Edytowane 11 listopada 20159 l przez Mejm
Opublikowano 11 listopada 20159 l Jakby byly chinskie guwna z golymi mangowymi 9letnimi dziewczynkami, kupione tylko dla platyny, to bylaby wspaniala, co? GARDZE
Opublikowano 11 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Boze ale ta strona zakupow jest rakowa Odraczam
Opublikowano 11 listopada 20159 l Boze ale ta strona zakupow jest rakowa Odraczam Świetne gierki! Aż sobie chyba ściągne catherine na ps3.
Opublikowano 11 listopada 20159 l Boze ale ta strona zakupow jest rakowa Odraczam Catherine,SMT, Valkyria.Co za odtrutka po za lewie góvna