Hubert249 4 272 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Co ty gadasz Emtebe? Nie wyszedłbym z domu bez tempered glass na ekranie smartfona. Folia oczywiście jest do niczego,ale tempered glass to zupełnie inna bajka. Nie dość, że doskonale chroni to w niczym nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Dwie dobre gierki i jeden średniak. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Dwie dobre gierki i jeden średniak. Oj już nie przesadzaj z tym TLG ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość mastafaker Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. decoyed 707 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 W weekend sam sobie wkrecilem, ze to ostatnia chwila na zakup BD nowki w normalnej cenie. Tak sobie wkrecilem, ze juz niedlugo tego nie dostane, ze az niemca wzialem. Jbane Nintendo. W Sunseta juz chwile pogralem i moje pierwsze skojarzenia to takie Jet Set Radio tylko bardziej wykrecone i z lepsza muza. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Same sztosy (wliczając w to PIXEL). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 W głebi duszy zawsze byłem xbotem... A tak serio to konsolka do gearsów i backlogu :) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Najładniejszy xbox. A wersja błyszcząca to w ogóle sam sex. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 TLoU kupiłem jakiś czas temu. Wczoraj skończyłem drugi raz. Cóż za przygoda. TLG dosZło dzisiaj. Bieganie z szczurem czas zacząć. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 TLoU kupiłem jakiś czas temu. Wczoraj skończyłem drugi raz. Cóż za przygoda. TLG dosZło dzisiaj. Bieganie z szczurem czas zacząć. TLoU tez zasługuję na steelbooka :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Masorz 13 184 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 No i nadszedł ten dzień, kiedy Nadkonsola Prosiak zawitała w me progi: :rose: Dane przeniosłem bez problemu, zaraz chyba odpalam Rise Of The Tomb Raider na ultra 25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 A masz Tv 4K? jak nie, to nie na Ultra Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 No na ultra przeca, tylko w full hd. Nie siej fermentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) No to nie na ultra jak w 1080p Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. raven_raven 12 013 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ależ będzie grane K,URWA MAĆ Rodzinka w komplecie :3 No i mały bonus, pozdrawiam fanów Vity 33 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daffy 10 529 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 styczen u mnie skromny w zakupy, cyfrowy salt and sanctuary czekajacy na luty i wersje na vite oraz takie dwa sztosiki tyle sie nasluchalem na forum ile to ten shovel knight z fangamers leci do polski, zamowilem 25 stycznia, a przed chwila patrze co w skrzynce na listy wystaje, a tu juz gierka u mnie o_O 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Widzę, że rodzina Exbotow coraz większa. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ile by nie gadać o tym "polskim akcencie" na okładkach gier z PS4, to będzie za mało. Dobrze, że Amazon łyka moją kartę debetową Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chmurqab 3 192 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 W styczniu 2 zaległości plus Yakuza. Oczywiście była brana na premierę 22 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 styczen u mnie skromny w zakupy, cyfrowy salt and sanctuary czekajacy na luty i wersje na vite oraz takie dwa sztosiki tyle sie nasluchalem na forum ile to ten shovel knight z fangamers leci do polski, zamowilem 25 stycznia, a przed chwila patrze co w skrzynce na listy wystaje, a tu juz gierka u mnie o_O Najwidoczniej przez okres świąteczny szło dłużej ;) dwa sztosy, ależ będziesz miał grania ficek Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. columbo 1 108 Opublikowano 1 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Po wielu miesiącach czekania udało mi się wreszcie dopiąć temat zebrania pudełkowych wersji pięciu najlepszych moim zdaniem exów na Vitkę. Największym problemem była czwarta Disgaea - zamówiłem ją w pewnym polskim sklepie, który w związku z brakiem towaru na miejscu, koniecznością zamówienia go zza granicy i przecher z firmą K-ex (omijać z daleka!) dostarczył mi grę ponad miesiąc po złożeniu zamówienia. Plusem całej sytuacji okazał się dany w ramach przeprosin artbook Dragons Crown oraz brak policzenia kosztów za wysyłkę Udało mi się też zdobyć VP Lenneth - tym samym domknąłem też temat zbierania pudeł na PSP Edytowane 1 Lutego 2017 przez columbo 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Disgaea 4 nie jest exclusivem na Vite ;) Jak czlowiek przeglada ta strone zakupów to az go zazdrość żzera ze jest taki biedny i nie moze sobie pozwolic na tyle dobroci co wyzsza klasa na forumku Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 W takiej wersji ze wszystkimi dodatkami jak najbardziej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Szybko przyszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Disgaea 4 nie jest exclusivem na Vite ;) Jak czlowiek przeglada ta strone zakupów to az go zazdrość żzera ze jest taki biedny i nie moze sobie pozwolic na tyle dobroci co wyzsza klasa na forumku 3 razy sprawdzalem czy tego posta serio napisal Velius 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi