Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Sony mogłoby pomyśleć o takich znaczkach PL o niebo lepiej to się prezentuje. Zresztą i tak trafiają się ćwierćmózgi które pytają się "czy gra po polsku" pomimo POLSKIE NAPISY wywalonego na okładce  :facepalmz:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ktoś tu ostatnio narzekał, że od zielonych nic nie ma: 

hnSW5Ut.jpg

Zaś jeśli chodzi o niebieską stronę gamingu, to oryginalny nie będę: 

JxYeY7N.jpg

Świeżynka, prosto z olx, "synowi nie podeszła", dzięki czemu przycebuliłem 50 zł :wujaszek:  

Swoją drogą- ja (pipi)ę, co za giera... :banderas:

Opublikowano

a cóz to za alterek?

Opublikowano

No i kupiłem, moje PS4 Uncharted Edition oddane w dobre ręce, a kozak na półce :) Zawsze się oszukiwałem, że ten błękit mi się podoba :))

Gravity Rush kupione pare dni temu i powiem jest piękne i grywalne jak cholera. Nawet NIOH odłożyłem na kilka godzin.

2xgWMGB.jpg

yZ8yDVy.jpg

Opublikowano

Ten steelcase do Horizona bardzo fajny, można go sobie po prostu kupić za te 20 zł w MM jako "preorder"?

Opublikowano

a cóz to za alterek?

A żaden alterek, oryginalnie biała jest, kupiłem kiedyś w bundlu z Destiny.

Opublikowano

No i kupiłem, moje PS4 Uncharted Edition oddane w dobre ręce, a kozak na półce :) Zawsze się oszukiwałem, że ten błękit mi się podoba :))

Wow, PSM szkoda, że w Polsce pismo padło. Takie pisemko z ekskluzywnymi demkami na blureju to byłoby coś. A nie tam tera plakaty dają.
Opublikowano

Ten steelcase do Horizona bardzo fajny, można go sobie po prostu kupić za te 20 zł w MM jako "preorder"?

Ta i potem przy zakupie gry odliczają 20zl na podstawie paragonu. 

Opublikowano

16754163_1646639645362656_2078417654_n.j

Kupione niedaleko mojej wsi, aż surrealistyczne. Ma też Ojca Chrzestnego na PS3 za 2 dyszki - fajna giera? Ma bardzo spoko okładkę, to na pewno.

Opublikowano

Ojciec 1 bardzo spoko gra.

Opublikowano

Yasztos miał priorytet ale w końcu przyszedł czas na Gravity Daze 2. Metal Gear DEFINITYWNY kupiony na promocji w Stokrotce :v

2h5P7Pl.jpg

Opublikowano

Żadne inne pudła nie wywołuja u mnie tylu mieszanych uczuc co te od PS4. Z jednej strony taniutkie, przezroczysty plastik za złotówke, ale z drugiej ten niebieski odcień bardzo ładnie sie komponuje z okładkami i niektóre arty wyglądaja naprawde pieknie. Gdyby jeszcze dawali jakies pocztóweczki zamiast instrukcji zeby w srodku nie bylo tak biednie to byłbym zadowolony.

Opublikowano

A mi ta tandeta pasuje, dzięki temu można po latach łatwiej dorwać zamienniki - do gier na Xboksa 360 kupiłem sobie setkę amarayów i jak kupowałem używane gry z poprzecieranymi pudełkami, to po prostu przekładałem do nowego boxa, a używany, poklejony i śmierdzący szlugami (czasy allegrowania) wyrzucałem do kubła.

Z PS3 niestety już nie ma tego luksusu. XBO też.

Opublikowano

Łopata w cyfrze był brany na premiere, ale 90zł z wysylka za nowke to zal nie dorzucic do kolekcji. No i swietne jrpg na xboxa, bawie sie lepiej niz przy tym lost odyssey.

0TK2pkx.jpg

Opublikowano

Bardzo wtórna, sporo grindu, fabuła miałka. Takie typowe jRPG w starym stylu, tyle że brzydkie (projekty postaci to najpaskudniejsze co widziałem przez ostatnie lata).

Opublikowano

Na walkach nie zasypiam jak w lost odyssey i bardzo fajny patent ze kazda postac ma dwa drzewka rozwoju.