Opublikowano 17 kwietnia 20178 l Doom BFG, bo chce mi się kiedyś w to jeszcze raz zagrać, Oblivion GOTY, bo nie miałem mozliwości zagrać w Shivering Isles, a Mafia 2, bo to ostatnia gra na X360, którą musze ograć ( wersja GOTY, okładka drukowana z wersji najładniejszej).
Opublikowano 17 kwietnia 20178 l Mafia II, aż zazdroszczę, że fabułę masz jeszcze przed sobą. Ostatnia gra typu sand box, którą ukończyłem więcej niż raz (choć nie wiem, czy ten sand box to trochę w tym przypadku jednak aby nie na wyrost).
Opublikowano 17 kwietnia 20178 l Mafia II, aż zazdroszczę, że fabułę masz jeszcze przed sobą. Ostatnia gra typu sand box, którą ukończyłem więcej niż raz (choć nie wiem, czy ten sand box to trochę w tym przypadku jednak aby nie na wyrost). Chyba najfajniejsze znajdźki w grach. Panienki z okładek Playboya z lat 40 czy tam 50. Nie jakieś gołębie, kulki czy termosy. Więcej takich znajdziek (bądź kart z Yakuzy 0), a będzie to miało sens. :)
Opublikowano 18 kwietnia 20178 l aj zły temat, do usunięcia Edytowane 18 kwietnia 20178 l przez ragus
Opublikowano 19 kwietnia 20178 l Dopiero co wyjęta z folii, raz była w konsoli, nieudany prezent. Ale za to jaka cena - 10 zł. Chociaż płyta w eleganckim stanie.
Opublikowano 19 kwietnia 20178 l To tego akurat sie nie spodziewaj... Przykro az sie patrzy jak ktos tak zmasakrowal okladke. Nawet najwiekszy crap na to nie zasluguje.
Opublikowano 19 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Troche gierek na PS4 i PS3. Wpadlo Stardew Valley, piekne wydanie Czuc ze w pudelku jest instrukcja bo wiecej wazy i mysle ze za ta cene (ponizej 100zl z wysyleczka) naprawde warto, nawet jak sie ma cyfre :)
Opublikowano 19 kwietnia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szukałem Kingdom Hearts kolekcji ale nigdzie tego dostać nie idzie , przez moment nawet pomyślałem o switchu ale zdecydowanie magia nintendo kojarzy mi się z świętami więc jak pierwszy śnieg spadnie to jakiś dobry zestawik switch-a wleci . Do tego trochę master race i słuchawki z wyjmowanymi kabelkami( miały być mdr-1a ale kogoś ostro poniosło z skokiem ceny więc wybrałem przyzwoite logitech-y). Edytowane 19 kwietnia 20178 l przez SpacierShark123
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Dobry ten Stardew? Jest w tym jakaś głębsza mechanika (na trailerze widziałem walkę z nietoperzami) czy chodzi o relaksujący symulator farmy, bez z góry ustalonego celu?
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Jest cały temat o tej grze. Tak, to jest duża, złożona gra warta swojej ceny.
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Zamowienie grupowe na gierke za 80zl, gdzie wysylka to raptem 15zl?Za 15zl to chyba cos w McDonald's sobie kupi albo nalepke z zolnierzami wykletymi. Edytowane 20 kwietnia 20178 l przez Wolfie_
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Nie kupi, bo bedzie musial oplacic LPP za 11zl, zeby ktos mu to przeciez dostarczyl. Wiec zostaje 4zl na jakiegos cheesburgera. Zawsze cos w sumie