Opublikowano 20 czerwca 20177 l Nie wiem co to takiego, bo obrazek mi się nie wyświetla, ale jeśli chodzi o Wipeouta, to pół allegro nim zayebane. Przesadzacie.
Opublikowano 20 czerwca 20177 l Czekanie na paczkę z Allegro XDD Tylko retail i granie od razu po powrocie do domu.
Opublikowano 20 czerwca 20177 l Niezle typa dupa boli o pociski o jego smiesznej muzyce której nikt nie chciał sluchac xd gdzie on tak się spiął?
Opublikowano 20 czerwca 20177 l Byłem dziś w Gdyni, więc jako szanujący się fan konsolowych gier wideo musiał wstąpić do sklepu Cex. Jestem dumny z ostatniej pozycji. Gdybyście chcieli, powinni mieć jeszcze jedną sztukę.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nitedo i mortal bo był tanio
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Szkoda, ze w cexie bie ma nowek w foli :( Ich cena byłaby zapewne horrendalna. Taką Personę 5 na PS4 mają wycenioną na 300 zł: https://pl.webuy.com/product.php?sku=4020628819668#.WUpN02jyhPY
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Czekanie na paczkę z Allegro XDD Tylko retail i granie od razu po powrocie do domu. Szwędanie się po galeriach handlowych, stanie w kolejkach, obcowanie z ludźmi xD. Tylko prawilne zamówienie na adres firmowy i wio do domu grać po zakończeniu zmiany.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Czekanie na paczkę z Allegro XDD Tylko retail i granie od razu po powrocie do domu. Szwędanie się po galeriach handlowych, stanie w kolejkach, obcowanie z ludźmi xD. Tylko prawilne zamówienie na adres firmowy i wio do domu grać po zakończeniu zmiany. Obcowanie z ludźmi ssie, to prawda, ale wyciągając z kieszeni wymiętolone 50 + 50 + 20 + 3 x 10 czuję się jak pyerdolony król życia. Czuję na sobie ten pożądliwy wzrok stojących obok mnie ludzi. Dla takich chwil warto ż y ć. Edytowane 21 czerwca 20177 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Nitedo i mortal bo był tanio Wyrazy współczucia za Switcha. Dalem plusa na otarcie twoich łez
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ale Nitedo to szanuj kolego bo może dojść do rękoczynów. Tak tylko ostrzegam.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Nitedo i mortal bo był tanio Wyrazy współczucia za Switcha. Dalem plusa na otarcie twoich łez Chyba cukier od tych red bulli skoczył.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l jak wlaczylem undercovera to brat sie zapytal czy to gra z ps2 (mialem model 60gb wiec mogl sie pomylic)
Opublikowano 21 czerwca 20177 l zamiast kupowac szroty moglbys odkladac kase by potem nie czekac na switcha za 1200zl
Opublikowano 21 czerwca 20177 l zamiast kupowac szroty moglbys odkladac kase by potem nie czekac na switcha za 1200zl tak czy siak kupię Switcha, nawet jakby był za 1600. Po prostu byłem przekonany tak jak XM, że jest po 1200, i tyle.