Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

xddddd i tak będą go męczyć do końca tego roku. No jak te dziady mogą kupować tak dziadową grę. xddddd

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Pomyśleć, że w przyszłym roku kolejna, a może nawet dwie Dżakuzi :ragus::yao:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

mpzlIuX.jpg

IbUYH1l.jpg

DS Lite od poważnego biznesmena Pingera. Stan tak bardzo dobry, że aż ciężko mi w to uwierzyć. Żadnych luzów na zawiasach, zaślepce do GBA czy wejściu na rysik. Żadnych rys i obtarć, guziki z farbą jak nowa, które chodzą wyśmienicie. Suwaki od głośności i włączenia też jak nowe. I jeszcze zapasowa bateria w zestawie. Wejdzie jak złoto, gdy zachce mi się czegoś na DSa albo GBA.

A to wszystko za 100 polskich złotych. Kiedy na PT? Zawiode Cie. Nigdy  :( Przykro mi.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

2hyj43n.jpg

zazdro, szkoda że nie sprzedajesz

450 i bierz :D

Opublikowano

T2YmTJo.jpg

hrrrr tfu je,bać PRO

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zakupki z ostatnich dwóch miesięcy:

- Miłość do Yakuzy coraz większa

Xig5ZlG.jpg

- Fanty z jarmarku dominikańskiego w Gdańsku. Świetny steelbook do mgr, smash w folii, a gow do... umycia :D

mXXqMmv.jpg

- Pamiątki z sunday market w Johannesburgu, DB w folii było. Obie po 30zł. Długo polowałem na Catherine w niskiej cenie

ALaLSO9.jpg?1

- Bonus za 10zł również z Joburga. Bardzo dobry stan, zdziwko że coś takiego leżało pośród kompletnych śmieci

AxlHf5t.jpg?1

Opublikowano

Ten steelbook MGR :ooooo :fap:

Opublikowano

W2 w Big Boxie! Wow. Moja pierwsza w pełni legalna, pudełkowa gra.

A u mnie zaległe:

Konsola jest tak zaje.bista, że kupiłem sobie drugą + mesjasza ;)

20170902_000245.jpg

20170902_000302.jpg

20170830_190245.jpg

Opublikowano

JPRDL, za ten steelbook do MGRa przyjąłbym arabską kupę na klatę. Myślałem, że to tylko jp wyszło.

Opublikowano

JPRDL, za ten steelbook do MGRa przyjąłbym arabską kupę na klatę. Myślałem, że to tylko jp wyszło.

Ja miałem takiego w kolekcjonerce europejskiej.

Opublikowano

Stan bardzo dobry i to jeszcze z instrukcja, co ten CEX to ja nie wiem :obama:

8aMEHlg.jpg

Opublikowano

Anulowali mi w tym cholernym empiku limitkę na PS4 to chociaż na X1 mam. Teraz w sumie nie wiem czy to coś warte będzie i trzymać zamknięte czy otworzyć, oh well.

YYVfjr6.jpg

hAivEDQ.jpg

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Japonia dostala inny steelbook? Ale nie jestem pewien, (pozniej w tym temacie cos bedzie ;) )

Opublikowano

pięknie wygląda ta zólta płyta :fsg: a jeszcze lepiej by wyglądało to w pudełku od gierek na xbox

Opublikowano

żałuję, że przegapiłem tego Firewatcha w boxie.

Opublikowano

Boxy gier na PS4  :bad:

Edytowane przez XM.

Opublikowano

strasznie sie zawiodłem na firewatchu, przehajpowana gra

Opublikowano

xdfqqt.jpg

Yakuza Kiwami wpadła w końcu do kolekcji, plus inne japońskie dziwadła które nie wiem kiedy ogram.

Opublikowano

ZjcYFRt.jpg

kgCGkN8.jpg

Boze chcialbym, ale trzeba konkretnie sie wyplac ic za to cudenko

Opublikowano

Ale będę czytał!

VXSGhiu.jpg

a9GsQdY.jpg

ctZl7Nw.jpg

Steelbook zaje.bongo, nawet śrubka jest z tyłu :) Do tego fajny brelok, przypinka, kodzik na wersję z GB, dwustronny mini artbook, płyta audio w digipacku i sama gra, co ważne, w wersji bez znaczka Pegi :)