Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Cudowne zakupy nadal, valkyria profile2 to dalej jeden z moich najukochanszych jrpg ever, a za kolejna czesc viewtiful joe dalbym wiele

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
54 minuty temu, nadol90 napisał:

Trochę sztosów kupionych na spółę z dziewczyn

Doszliscie do porozumienia jakie gry kto bierze jak się rozstaniecie?

Opublikowano

Bez patcha na framerate się nie obyło, ale i bez niego tytuł działa dużo lepiej niż cz. 1 + zwyczajnie gra się w niego lepiej, bo poprawiono trochę mniejszych głupot.

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Mnie najwyraźniej znudziła fabula i latanie od komputera do komputera, żeby zmienić miejscowe. Nie Wiem, jak to sie stało. Jedyneczkę miło wspominam, a tu wymiękłem na rzecz starego Residenta. Może jeszcze wrócę do gry, ale kiedy to nie wiem. 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Team Ultimate! Wymiana podstawowej edycji State of Decay 2 (mają mi dosłać steelbooka) i zakup fizycznej wersji Halo Wars 2 (cyfrowa na premierę):

2vbnf4p.jpg

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mogliby otworzyć jakiś oddział na Europę, bo czekanie na te wysyłki z USA to meh.

aBV2aAC.jpg

Tak szybko produkowali te pudła, że aż im się literówka machnęła :dynia:

KprSyaN.jpg

Opublikowano

No komuś zabrakło tych podstawowych zdolności czytania, które jak widać są potrzebne do przejścia samej gry ;)

Opublikowano

A ja nadal czekam, chociaż i tak wysyłka to pikuś w porównaniu do czasu potrzebnego na produkcję... Pod koniec sierpnia mam nadzieję wysłać od nich jakieś 20 gierek, zakładając, że się uwiną. Powoli zaczynam wątpić w sens kupowania tytułów z LRG - chyba przerzucę się wyłącznie na Switchowe releasy, bo za dużo i za gęsto ostatnio wypluwają tytułów.

Opublikowano

U mnie każdy wypust na przełącznik jest musem - najprawdopodobniej będzie to ostatnia 'kolekcjonerska' konsola domowa.

Opublikowano

Encyclopedia :banderas: :fsg: Cudowna sprawa. Domyślam się, że Hyrule Historię i Arts & Artifacts również posiadasz? ja muszę kupić A&A i Encyclopedię jeszcze :) 

Opublikowano

36751119_1780729315348524_83876769155147

Wjechałoooo!

Edytowane przez ping

Opublikowano
45 minut temu, Rayos napisał:

Encyclopedia :banderas: :fsg: Cudowna sprawa. Domyślam się, że Hyrule Historię i Arts & Artifacts również posiadasz? ja muszę kupić A&A i Encyclopedię jeszcze :) 

Aa jeszcze nie mam, bo czekam na promo jakies.

ale, ze rok po premierze nie wrzucili botw to :[

Opublikowano

Mam i ja. Miał być jeszcze Kapitan Ropuch, ale się okazało, że zamówienie przedpremierowe w CDP.pl opłacone, dzwonię czy już dostarczone do punktu odbioru i dowiaduję się, że w ogóle gry dla mnie nie mają. Zero informacji... Ostatni raz zamawiam u tych z*****.

2q07z94.jpg

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

1dB2Ob6.jpg

Opublikowano

Ależ to pudło od Octopath się prezentuje, petarda.

Edytowane przez nadol90

Opublikowano

Zaje.bista chce taka xD

Opublikowano

@Ficuś

Jak będziesz się pozbywal ropucha to daj znać. :usmiech:

Opublikowano

Wszyscy teraz ślinią się na Octopatch Traveler a do mnie dziś przyszło takie cudo! 339393123c06bcfd89b51813a2d0cbf7.jpg