Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

20220226_105307.thumb.jpg.410676540da8f23ed4abe0a6550727b3.jpg

Jest i on, długo wyczekiwany! :wub:

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Euro. Zamówiłem w zeszłym roku jak tylko się pojawiło 

Opublikowano

Moja sztuka z Gamefinity (polecam swoją drogą, pakowanie pierwsza klasa - bąbelki + papier dookoła kartonu). Zamówiłem tak samo od razu po ruszeniu preorderów, wiedziałem że tę kolekcjonerkę wymiecie ale podobno mają być jakieś dostawy jeszcze.

Opublikowano
W dniu 25.02.2022 o 10:01, smallv86 napisał:

No i co ja mam teraz wybrac? :whyyy:

1645779323008.jpg

Ukryj zawartość

russian-chocolate.gif.a27d8ed0584f7e1bea529163c8242807.gif

gdzie dorwałeś Horizona?

Opublikowano

Z ostatnich tygodni :)

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Opublikowano
29 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Za ile ta piękna limitka Destiny2? :obama: 

Absolutna nówka, ktoś podobno wygrał w jakimś konkursie. W moim dzielnicowym sklepie z grami chłopy nie kumają i po tym jak to kupili od jakiegoś desperata za £25, wymieniłem Riders Republic i dopłaciłem £20. :facepalm: :banana:

Opublikowano
20220226_105307.thumb.jpg.410676540da8f23ed4abe0a6550727b3.jpg

Jest i on, długo wyczekiwany! :wub:
A skąd takie pucharki?

Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Te pucharki to nagroda od Playstation za wybitne osiągnięcia achievementowe ;)

A tak serio to zostały sprowadzone z Włoch, jakiś koleżka tłucze je drukarką 3D i sprzedaje na ebay. Są bardzo dobrze wykonane, z detalami godnymi 4K w 120klatkach i fajnie prezentują się w salonie pod tv lub w kolekcji giereczkowej.

Opublikowano

Od wczoraj raczę się owocami morza

IMG20220228193343.jpg

Opublikowano
W dniu 28.02.2022 o 06:47, SebaSan1981 napisał:

Te pucharki to nagroda od Playstation za wybitne osiągnięcia achievementowe ;)

A tak serio to zostały sprowadzone z Włoch, jakiś koleżka tłucze je drukarką 3D i sprzedaje na ebay. Są bardzo dobrze wykonane, z detalami godnymi 4K w 120klatkach i fajnie prezentują się w salonie pod tv lub w kolekcji giereczkowej.

Dasz namiary na goscia. Ja wpisuje to tylko wyskakuja mi goscie ktorzy graja za trofea :dynia: 

Opublikowano

Jasne, nie ma sprawy:

https://www.ebay.co.uk/str/area51need577

Jedyny szkopuł że kolo chwilowo zawiesił działalność ale zawsze po upływie zaznaczonego terminu wystawia te pucharki w różnych rozmiarach oraz inne akcesoria na aukcjach. Na tą chwilę nikt chyba nie opycha takich pucharków, były wcześniej ze dwie propozycje ale znikły. Polecam poczekać, niebawem znów się pojawią.

No i są! Aukcja pod linkiem:

https://www.ebay.co.uk/itm/Trophies-PSN-PlayStation-Trophy-Platinum-Gold-Silver-Bronze-/323855600773?mkcid=16&mkevt=1&_trksid=p2349624.m46890.l49286&mkrid=724-127637-2357-0

A ten handel trofeami to absurd jakiś, można kupić trofiki, platyny, calaki do wielu gier. Do Days Gone chodzą oferty po 40 funtów :D

Edytowane przez SebaSan1981

Opublikowano

Mały upgrade sprzętu:banderas: Jeszcze trzeba teraz v2 sprzedać

20220302_184540.thumb.jpg.7eb5cbde3ce04c43abced5fe2d572484.jpg

Opublikowano

O Elden Ring wrzucono i napisano już wiele.
Limitka Triangle Strategy prezentuje się wybornie. Opakowanie jest solidne i zamykane na magnes, styl graficzny to akurat kwestia gustu ale obie okładki i steelbook tworzą zgrabną całość. Kości do gry (w woreczku) ważą tyle, że można nimi zabić gdyby trafić kogoś w głowę -_-.
Nie mogę się doczekać jak wskoczę w tą gierę, liczę na najbidniej 100 godzin.

d3XLAN6.jpg

CyqHbCh.jpg

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

Jednak brak Soundtracku czy Artbooka w kolekcjonerce za 400 zł to żal. Zamiast tego jakieś śmieci.

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

I za ile w końcu wziąłeś tego oleda? 

1 643,95 zl, chyba dobra cena jak patrze po polskich rekinach biznesu co wystawiaja za 1900-2000:pawel:

Opublikowano
4 minuty temu, messer88 napisał:

Za mną chodzi ten switch już kupę czasu tylko sam nie wiem po co mi to xd 

dobre gry tam są :lapka:

Opublikowano

Wczoraj leżałem w łóżku i też się zastanawiałem po co mi ten switch jak mam taki backlog, ale kupiłem v2 za 1200 na polskim amazonie.