Opublikowano niedziela o 19:381 dzień 53 minuty temu, czapa napisał(a):Wycieczka do UKCex za te naklejki to powinien byc kutangiem po japie okladany codziennie
Opublikowano niedziela o 21:481 dzień 2 godziny temu, Pierre Deck napisał(a):Cex za te naklejki to powinien byc kutangiem po japie okladany codziennieNiestety niszcza tym ogromna czesc pudelek. Ja tam juz nie kupuje. W UK uzywki czesto w cenie nowosci widze. Ladnie ich tam z ta drozyzna powalilo. O sprzedawaniu im czy wymianie nie ma mowy, bo okradna czlowieka tylko z pieniedzy.
Opublikowano niedziela o 22:031 dzień W Polsce na te gry musiałbym wydać lekko x2 więcej a naklejki będę odklejać podczas czyszczenia tego wszystkiego
Opublikowano niedziela o 23:581 dzień 10 godzin temu, ornit napisał(a):Sam byłem zainteresowany. Czy te gry to po prostu nagrany filmik z trasy, który zwalnia lub przyspiesza w zależności od prędkości pociągu czy to ma jakiś engine/tła i modele?Densha de go wyglada ze to gra zrobiona w 3d a ta druga wyglada jak filmik. Ale jeszcze nie gralem. Nie mam tu switch.Te dwie w podobnych pudelkach byly po kolo 3500 jenow. Na funty za kazdy 1000 po 5 wychodzi 17,5. Densha byla 4500 wiec 22,5 a najdrozsza ta pro za 7,5 czyli 37,5.Ogolnie wszystko tu tansze. Kupilem nowe joycony za 38 funtow. Tyle podobnie kosztuje nowy donkey kong.Wlasnie myslimy kupic u nas switcha 2 a tu nakupic gier i moze pro konroler.I tak to wyglada w tych pociagach naprawde. Maszynista gada przez mikrofon albo kierownik pociagu ktory siedzi z tylu. Melodyjki graja. Jakas pani z automatu gada stacje.
Opublikowano wczoraj o 00:13 1 dzień 11 godzin temu, Shen napisał(a):Szukałem jakiegoś fanowskiego tłumaczenia, żeby ograć na anbernicu, ale chyba nic takiego nie istniej, a naczytałem sie recek Lokiego za dzieciakaTeraz odkryłem google lens. Raz przetłumaczę i chyba zapamiętam co i jak. Ale rpgow juz nie kupuje. Choc o tym nowym fft mysle bo maja jakas wersje deluxe i tam powinien by angielski.
Opublikowano wczoraj o 13:10 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kolejne giereczki do kolekcji.I automat densha de go w taito salonie gier.
Opublikowano wczoraj o 15:47 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Do kolekcji ;) No i rozbudowa Retroid Pocket 5
Opublikowano wczoraj o 16:13 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niedawno były moje urodzinki i od Brata dostałem nieoczekiwany prezent, więc koniecznie trzeba się pochwalić: DS Lite w fantastycznym stanie, na ekranach nie było żadnych rysek, obudowa również nie zajechana z pełną papierologią i og ładowarką, musiałem więc dorwać jeden z moich ulubionych tytułów na tą platformę.
Opublikowano wczoraj o 17:15 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miałem nic już na Switcha nie kupować, ale wpadło podwójne promo i impuls zrobił swoje.Inna sprawa, że pomimo dwóch zniżek i tak tanio nie wyszło, jak na nintendo przystało...
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 4 godziny temu, RafaU napisał(a):Do kolekcji ;)No i rozbudowa Retroid Pocket 5 Zaskoczony jestem ze ten Crysis wyszedł w pudełku na ps4. Całkiem atrakcyjna cena, ale poczytałem więcej i podobno chodzi bardzo źle na ps4 także odpuszczam zwłaszcza że dwójka i trójka ograne juz na ps3.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 35 minut temu, Wredny napisał(a):A kto w 2025 gra na PS4?Ktoś pewnie gra skoro większość gier nadal wychodzi też na ps4
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. I cyk, wreszcie wersja pudełkowa.Tym samym komplecik najlepszych platformowych soulsów na najlepszą konsolę ;]
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Gierka na HalloweenW gratisie zestaw 8 kart ;)Az dziwne, ze takich mniejszych grach potrafia fajne rzeczy dorzucic, a wieksze gry dostaja goly kart Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 4 minutes ago, Pierre Deck said:Gierka na HalloweenW gratisie zestaw 8 kart ;)Az dziwne, ze takich mniejszych grach potrafia fajne rzeczy dorzucic, a wieksze gry dostaja goly kartPopularniejsze gry i tak ludzie kupią więc mają wyjebongo w dodatki.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Teraz, Czoperrr napisał(a):Popularniejsze gry i tak ludzie kupią więc mają wyjebongo w dodatki.Na ebay wyceniaja od 13£ Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Trochę kultury, udało się wyrwać na olx w fajnej cenie i trochę prostej rozrywki dla równowagi.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mi niestety Dragon Quest III-HD 2D Remake (PEGI) nie udało się namierzyć w fajnej cenie, więc musiałem ratować się importem z Azji, który jest prawie stówkę tańszy niż to, co widziałem na allegro.Inny Dragon (Age The Veilguard) cenowo zszedł do poziomu, przy którym już nie miałem obiekcji, żeby dołączyć taki tęczowy szajs do swoich zbiorów.Cieszy upolowane Neverwinter Nights w wersji PEGI, bo rynek zalały same niemce i ciężko było dorwać coś bez USK na okładce.Metal Gear Solid Trójkąt od @michu86- - zaproponował cenę, za którą od początku uważałem, że to wznowienie powinno latać, więc bez wahania kupiłem.Metal Gear Rising Revengeance zakupiony, bo załapałem lekki hajpik na jakiegoś slashera przez te spusty w temacie Ninja Gaiden 4.Co prawda mam od dawna wersję PS3, ale tę tutaj można odpalić we wstecznej na XSX, więc ta opcja zdecydowanie wygrywa.Fahrenheit od dawna miałem na oku, ale dopiero teraz zdecydowałem się dorzucić do koszyka, a PUBG na klocka... bo uwielbiam ten tytuł i chciałem mieć go w kolekcji, mimo że i tak kolejne setki godzin tłukę w cyfrze
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 10 minutes ago, Wredny said:Mi niestety Dragon Quest III-HD 2D Remake (PEGI) nie udało się namierzyć w fajnej cenie, więc musiałem ratować się importem z Azji, który jest prawie stówkę tańszy niż to, co widziałem na allegro.Inny Dragon (Age The Veilguard) cenowo zszedł do poziomu, przy którym już nie miałem obiekcji, żeby dołączyć taki tęczowy szajs do swoich zbiorów.Cieszy upolowane Neverwinter Nights w wersji PEGI, bo rynek zalały same niemce i ciężko było dorwać coś bez USK na okładce.Metal Gear Solid Trójkąt od @michu86- - zaproponował cenę, za którą od początku uważałem, że to wznowienie powinno latać, więc bez wahania kupiłem.Metal Gear Rising Revengeance zakupiony, bo załapałem lekki hajpik na jakiegoś slashera przez te spusty w temacie Ninja Gaiden 4.Co prawda mam od dawna wersję PS3, ale tę tutaj można odpalić we wstecznej na XSX, więc ta opcja zdecydowanie wygrywa.Fahrenheit od dawna miałem na oku, ale dopiero teraz zdecydowałem się dorzucić do koszyka, a PUBG na klocka... bo uwielbiam ten tytuł i chciałem mieć go w kolekcji, mimo że i tak kolejne setki godzin tłukę w cyfrzeDragon Age już w sprzedaży w sklepach wszystko po 5 zł?