Opublikowano środa o 11:452 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Giereczki + artbook z ME wyrwany za przyzwoite pieniądze.
Opublikowano środa o 20:282 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie też artbook, mam ich ich już sporo ale ten jakościowo od samego wykonania okładki po jakość papieru i prezentację to jest topka Edytowane środa o 20:472 dni przez GearsUp
Opublikowano środa o 21:542 dni @GearsUp i jak na szybko wrażenia? To będzie mój kolejny nabytek do artbookowej kolekcji.
Opublikowano środa o 23:362 dni 1 godzinę temu, Badus napisał(a):@GearsUp i jak na szybko wrażenia? To będzie mój kolejny nabytek do artbookowej kolekcji.No album stoi głównie ilustracjami, te opisy to dodatkowe smaczki tak żeby nie zamęczyć się zbytnio czytaniem. Podzielony jest na 4 rozdziały - trylogia i remaster, który też dostał swoje kilkanaście stron. Mocniej się nie zagłębiałem bo wciąż czekam na nowe wydania 2 i 3 żeby je ograć. Edytowane środa o 23:422 dni przez GearsUp
Opublikowano czwartek o 06:362 dni Hmm, trochę zmartwiłeś, bo liczyłem na kopalnię informacji również od strony produkcyjnej. No ale to już sam się przekonam niedługo
Opublikowano czwartek o 10:201 dzień 3 godziny temu, Badus napisał(a):Hmm, trochę zmartwiłeś, bo liczyłem na kopalnię informacji również od strony produkcyjnej. No ale to już sam się przekonam niedługo A to takie rzeczy też można znaleźć. Retro Studios we wstępniaku a dalej trafiają się notki od producentów.
Opublikowano czwartek o 14:011 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jak sie zacznie to juz ciezko przestac kupowac.
Opublikowano czwartek o 15:261 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dragon sztos wylądował
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Przechodziłem koło lombardu wychodząc z pracy i uśmiechnął się do mnie Driveclub - 3 dyszki to tyle co nic, więc się trochę pościgam w weekend
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 11 minutes ago, funditto said:Przechodziłem koło lombardu wychodząc z pracy i uśmiechnął się do mnie Driveclub - 3 dyszki to tyle co nic, więc się trochę pościgam w weekendNie widzisz ostrzeżenia na pudełku? Lombard sprzedał to nielegalnie.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 10 minut temu, Czoperrr napisał(a):Nie widzisz ostrzeżenia na pudełku? Lombard sprzedał to nielegalnie.A może on kupił DriveClub i dodatkowo gumę Turbo?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Świeżutka premiera i do kompletu wciąż najnowsza odsłona serii, która od dawna wisiała na liście zakupowej, więc wziąłem w jednym rzucie od @Chad Davski
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wrzucałem niedawno retro to teraz pora na tytuły świeże.Wszystko chyba było tu w Zakupach w ostatnim czasie poza Jack Jeanne. Co prawda nie jest to mój gatunek ale promocja plus bardzo wysokie oceny sprawiły, że chcę przetestować.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Pytałem w statusie ostatnio. Chodził za mną ten tytuł od pewnego czasu. Przed zagraniem rok temu w Silent Hill 2 nigdy nie miałem do czynienia z tą serią. SH2 mi się podobał, ale raczej nie sprostał oczekiwaniom. Tym razem wiem mniej więcej na czym SH polega i nie mam też rozbuchanych oczekiwań. Zobaczymy :)
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Retro marzenie z lat nastoletnich, nawet się nie zamierzam bawić w AESa, leci już do mnie adapter na gierki z MVS.Dwie giereczki, The Warriors na PSP to moja ostatnia gierka z listy na te platformę. Gruniożerca kupiony ponieważ lubię wspierać takie inicjatywy, gierka bez DRM + kod na steam.No i książki. Wilczym śladem dorzucone do zestawu w korzystnej cenie do dania głównego w postaci zbioru najważniejszych FPSów 1992-2002.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 3 hours ago, giger_andrus said:Wrzucałem niedawno retro to teraz pora na tytuły świeże.Wszystko chyba było tu w Zakupach w ostatnim czasie poza Jack Jeanne. Co prawda nie jest to mój gatunek ale promocja plus bardzo wysokie oceny sprawiły, że chcę przetestować.2 tysie+++ wydane na gry w przeciągu miesiąca. Szacun.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 5 godzin temu, giger_andrus napisał(a):Wrzucałem niedawno retro to teraz pora na tytuły świeże.Wszystko chyba było tu w Zakupach w ostatnim czasie poza Jack Jeanne. Co prawda nie jest to mój gatunek ale promocja plus bardzo wysokie oceny sprawiły, że chcę przetestować.Ja na tych zdjęciach wciąż widzę od ch#ja retro