Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

IMG_0284.thumb.jpeg.cdc6148442e614119da10acbb37462a2.jpeg

sprawdzmy tego mesjasza

Opublikowano

:hi:

IMG_6577.jpeg

Opublikowano

IMG-6318.jpg

Stories i DQ HD z PerfectBlue

Moonscars z Shock Games

Kolejne gry lądują w kolekcji. Nawet już sam siebie nie będę oszukiwał, że kiedyś je odpalę. Lat przybywa, śmierć się zbliża a ja mam jeszcze kilka innych rzeczy do zrobienia :newell:

Opublikowano

Jak pisałem ostatnio, tak zrobiłem. Wleciały kolejne gierki do kolekcji. Xenoblade udało się wyrwać w idealnym stanie pełen komplet. Pikmin 3 grałem kiedyś w demko i spodobało mi się więc czas najwyższy zapoznać się z całością. Kung fu Panda to crap ale ceny tej gry są wysokie i czaiłem się na odpowiednią okazję. Brakuje mi na tę chwilę 34 gier.

IMG-4186.jpg

IMG-4187.jpg

IMG-4188.jpg

Opublikowano
5 godzin temu, Wredny napisał(a):

Całe szczęście robi to za mnie aplikacja:D

Screenshot_20250311-124222_CLZGames.thumb.jpg.fa8d56335ca09eaeed419eff388f9463.jpg

Tylko Google Sheets. Na tych wszystkich magicznych appkach brakuje wielu gier + na sheetsie można sobie wszystko ładnie okomentować. Mam dedykowany tab dla każdej z platform.

Wcześniej prowadziłem Excela, zmigrowałem na Google Sheetsa bo dzięki temu można łatwo sprawdzić 'on the go', czy przypadkiem nie kupuję jakiegoś dubla.

Opublikowano
1 godzinę temu, ping napisał(a):

Tylko Google Sheets. Na tych wszystkich magicznych appkach brakuje wielu gier + na sheetsie można sobie wszystko ładnie okomentować. Mam dedykowany tab dla każdej z platform.

Wcześniej prowadziłem Excela, zmigrowałem na Google Sheetsa bo dzięki temu można łatwo sprawdzić 'on the go', czy przypadkiem nie kupuję jakiegoś dubla.

Aż takich rzadkości nie posiadam, żeby czegoś brakowało, a jeśli nawet trafię na jakiś brak to mam opcję dodania, dzięki czemu nie tylko uzupełniam swoją listę, ale i bazę danych dla wszystkich innych użytkowników - ja sobie bardzo chwalę, aczkolwiek miałem farta i załapałem się na jednorazową opłatę - od kilku lat niestety działają już na zasadzie abonamentu.

Opublikowano

image.thumb.jpeg.16c23677bd2d09e8ea85be931cf63442.jpegtego to jeszcze nie znałem - co jest lepsze niż jeden znak klasyfikacji gry? trzy znaczki klasyfikacji gier!!!

Opublikowano

Typowe dla limitek Nintendo - na okładce Zelda: Link's Awakening z kolekcjonerki też było takie combo. 

Najgorsze, że rozmiar znaczka USK, nie skaluje się do wielkości pudełka -  niezależnie, czy to gra na PS4, 3DS, Switch; zawsze jest to 3cm x 3cm;  a takie PEGI na okładce gry na Switch, jest mniejsze niż na tej z PS4.

Edytowane przez Dajzner

Opublikowano
16 godzin temu, Wredny napisał(a):

Aż takich rzadkości nie posiadam, żeby czegoś brakowało, a jeśli nawet trafię na jakiś brak to mam opcję dodania, dzięki czemu nie tylko uzupełniam swoją listę, ale i bazę danych dla wszystkich innych użytkowników - ja sobie bardzo chwalę, aczkolwiek miałem farta i załapałem się na jednorazową opłatę - od kilku lat niestety działają już na zasadzie abonamentu.

Również polecam CLZ, świetne do organizowania kolekcji, śledzenia wartości i statystyk. Czasem coś trzeba skorygować manualnie, ale generalnie baza danych jest bardzo dobra.

Opublikowano

Mój plan na ten rok żeby nie kupować nowych gier idzie bardzo dobrze bo zamiast nich kupuje stare gry :D

Tym razem Metal Gear Rising na PS3, zobaczę czy te 10 lat temu (fuck ale ten czas zapierdziela) miałem złe podejście do tej gry czy po prostu byłem/jestem za cienki w uszach na ten tytuł.

IMG_2992.jpeg

Opublikowano
W dniu 7.03.2025 o 12:15, funditto napisał(a):

Sprzedawałem dawno, ale jak zobaczyłem jak tanio chodzą gry na WiiU (idą jeszcze NSMBU i 3D World i za te trzy z Donkey Kongiem zapłaciłem łącznie 190 z wysyłką :banderas:) to pomyślałem, że prędzej czy później kupię znowu tą konsolę 

Długo nie wytrzymałem.. 

IMG_8326.jpeg

Opublikowano

Sprawdź tylko czy działa bo nieużywane się nie odpalają :yano:

Opublikowano
W dniu 11.03.2025 o 09:05, Mejm napisał(a):

Z czego wynikala ta trudnosc? Bo jak gra wyszla to wlasnie na to wszyscy zwracali uwage.

Ekonomia jest tak samo ważna jak walka, do tego armia musi jeść co jest niespotykane w grach rts. Natomiast sama walka nie jest kompletnie zautomatyzowana i jest straszne mikrozarządzanie wojakami z klikaniem na pojedyncze jednostki co jest mega upierdliwe i palec boli xd brak też sensownej ilości skrótów klawiszowych do zarządzania swoimi jednostkami które nie trzymają szyku czy nie mają opcji prostego zaprogramowania swojej postawy. Jak przykładowo postawa agresywna, defensywna czy nie podejmuj działania. 

Opublikowano
28 minut temu, XM. napisał(a):

Sprawdź tylko czy działa bo nieużywane się nie odpalają :yano:

działa działa, Tropical Freeze śmiga pięknie, a na dysku konsoli czekały 3 klasyczne Zeldy (Ocarina, Majora i mój ulubiony Minish Cap). Oj będzie grane :D

Opublikowano

Ponoć jedna z najlepszych gier w gatunku.

I Mario 

IMG_20250313_191736.jpg

Opublikowano

Trochę pikselozy

image.thumb.jpeg.452924c96544894115944ff0aa4728e2.jpeg

Opublikowano

Zakupy z ostatnich tygodni ;)

Switch gry wyrwane w lombardzie.

n9imxW8.jpeg

X360

xzxvK0k.jpeg

X one

pMpbAMZ.jpeg

No i padziki  - działają z  PS5, Xo i w ogóle są zajebiste ;) 

Gc2VQim.jpegU8wQ1L5.jpegqcWTi4n.jpeghijS6ej.jpeghijS6ej.jpeg

Opublikowano

Część 1 na Steam Deck mi się spodobała, więc przygarnęłem część 2.

IMG_3416.jpeg

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

rn_image_picker_lib_temp_2ff1ce70-a78d-4f26-9e6b-1531fa705e8d.jpg

Opublikowano

Demko siadło na tyle, że pokusiłem się o calaczka. Coś czuję, że 13 sentinelków też niedługo wpadnie na półkę, te ich designy są wykurwiste.

20250315_143233.jpg