Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Usk są czasami w bardziej atrakcyjnej cenie to ja tam nie wybrzydzam jak chce zagrać.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Szczerze mówiąc w ogóle na to nie patrzyłem. Kupiłem przez olx z wysyłką, ziomek profesjonalnie zapakował, stan ideał nic więcej mi do szczęścia nie trzeba.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 9 minutes ago, mario10 said:Szczerze mówiąc w ogóle na to nie patrzyłem. Kupiłem przez olx z wysyłką, ziomek profesjonalnie zapakował, stan ideał nic więcej mi do szczęścia nie trzeba.Gira akceptowałby USK gdyby to był chociaż Nintendo Game Key Card xD
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wolałbym grać w 30 fps niż ze znaczkiem USK nie no tak serio to sam mam kilka takich gier, ostatnia to chyba Bakeru chociaż tam można się ratować reversible okładką xd
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ale wynika to u Ciebie z jakiejś konkretnej przyczyny? Na przykład żeby gry miały taką samą okładkę w kolekcji? Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez mario10
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz, mario10 napisał(a):Ale wynika to u Ciebie z jakiejś konkretnej przyczyny? Na przykład żeby gr miały taką samą okładkę w kolekcji?No tak głównie o uniformity ale na Switchu zauważyłem, że wszystkie większe europejskie kolekcjonerki/limitki i tak mają ten kwadrat, za to same gry w tych limitkach już nie mają żadnych oznaczeń
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 dyszek za ubiśredniaka to chyba uczciwa cena. Może kiedyś zagram.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Kolejne yakuzowe gry do kolekcji (pozostały mi dwie do kupienia), oraz steelbuczek pirackiego Majimy, bo jest zbyt piękny, żeby go nie mieć: