Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Figaruś to utrzymanek :o

nie dość że rudzielec pierwsza liga, to jeszcze kąsole (i to dobre kąsole) kupuje

Figaro masz za dobrze, to powinno być karane :/.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

W dodatku wszystko nówka w folii i jeszcze prezent bez żadnej okazji. Ktoś tu chyba chce pierścionek  :trap:

Jakbym trafil na taka sugar mame co mi konsole kupuje to od razu bym jej zakladal gpsa.

Opublikowano

nie no figaro ja się cieszę z twojego szczęścia, sam chętnie postawiłbym już Wii u pod telewizorem. tylko najpierw muszę kupić telewizor. i jedzenie.

Opublikowano

a94DZUX.jpg

Opublikowano

Nie no, piękny prezent Figaro! Również gratuluję dziewczyny. Zawsze wiedziałem że rude są najlepsze.

Edytowane przez aux

Opublikowano

W dodatku wszystko nówka w folii i jeszcze prezent bez żadnej okazji. Ktoś tu chyba chce pierścionek  :trap:

Jakbym trafil na taka sugar mame co mi konsole kupuje to od razu bym jej zakladal gpsa.

Myślalem, że konto na neogafie. :kaz:

Opublikowano

na plus może skończy pisać w cw, na minus bedzie teraz wszędzie zgrywał profesora od tych pedalskich gierek :< 

Opublikowano

Brzmi jakbym mógł zgrywać profesora pisząc w CW :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jak juz kiedys przestaniecie ruchac a zaczniecie kochać to tez będziecie takie prezenty dostawać.

Opublikowano

A tutaj samodzielnie wykonany, dzisiejszy prezent urodzinowy od mojej ukochanej

143osiv.jpg

Urabiam ja żeby otworzyla ze mna interes na allegro ;)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Wow, niezłe. Niech daje takie na duzych formatach (a1?). 

Opublikowano

Czy ja wiem,

Srednia kreska, perspektywa zdaje sie gubic, nudna kompozycja arkusza, nawet litery sa krzywe

Ogolnie na amatorke nie jest zle, ale pieniedzy z tego nie bedzie

Edytowane przez asax

Opublikowano

Rajanery maja podarta tapicerke i brudne kible a zarabiaja! Mysle ze pojdzie pilotazowo na rozeznanie w siec, aczkolwiek to raczej luzny pomysl z ciekawosci i nie nastawiamy sie na zarabianie w ten sposob na zycie. Dzieki za mile opinie, narzeczona sie cieszy, a z negatywna sie zgadza. Pamietajcie, ze to 100% amatorska robota, wiec wahania jakosci jak najbardziej wliczone w ryzyko :)

Opublikowano

Szacun i tak się należy. Gdybym to ja rysował to oprócz krzywej perspektywy byłaby również zagięta czasoprzestrzeń  :whistling:

W kolorze też robi?

Opublikowano

Czy ja wiem,

Srednia kreska, perspektywa zdaje sie gubic, nudna kompozycja arkusza, nawet litery sa krzywe

Ogolnie na amatorke nie jest zle, ale pieniedzy z tego nie bedzie

Dokładnie to samo pomyślałem i dziwię się czym się tak podniecaja chłopaki

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wreszcie pierwszy sprzęt od Nintendo! Wiele mnie ominęło ale trzeba starać się coś ponadrabiać! Polecicie jakieś gierki na start (oprócz Zeld które są oczywiste :D) ?2decc7bfa56a1c4dgen.jpg

Opublikowano

Nadszedł ten dzień. Prezent od najlepszej dziewczyny pod słońcem :) Ja to serio jestem szczęściarzem.

9YvyceI.jpg

Co tam mówiliście o 2019?  :yao: 

Niezła kobieta, gratuluję :) no i zakupu przede wszystkim 

Opublikowano

Szacun i tak się należy. Gdybym to ja rysował to oprócz krzywej perspektywy byłaby również zagięta czasoprzestrzeń  :whistling:

W kolorze też robi?

To był pierwszy wypust, ale chyba na kolejne urodziny zażyczę sobie kolejnego arta :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Doszła wreszcie :banderas:

2661978_WP_20150615_001.jpg

1200 plnów

Dodatkowo kilka giereczek (Forza od usera z forumka, SO, Halo MCC oraz Wiesiek bo trzeba wspierać Redów)

2661994_WP_20150615_002.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Po wczorajszych konfach nie zostalo mi nic innego jak.....

9oXduqm.jpg

Opublikowano

Fajna konsola, sa na to jakies dobre gierki?

Opublikowano

Fajna konsola, sa na to jakies dobre gierki?

Podobno będą w 2017. xD
Opublikowano

W koncu sie doczekałem...

11377094_957008701016168_804786317391086

10308048_956975424352829_818720414911548

2diltu8.jpg

Będzie grane, o ile pójdzie bez żadnych problemow ;)