Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Jakimś cudem doszło akurat dzisiaj, dobrze że pogoda się z(pipi)ała, nie bede mial wyrzutów sumienia.

11b8ac9.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

> ma silnego kompa

> kupuje dark souls ii na konsolę

Co ty odpier.dalasz?

Opublikowano

Silnym to bym go nie nazwał, 6 lat ma i Titanfall leci wszystko na minimalnych. Po 8h w robocie przed kompem jednak wole sie (pipi)nac na kanapie i grac na tv, plus za 20 funtów zal bylo nie brac.

Opublikowano

Najnowsze zakupy <3

Magia <3

25sla4g.jpg

Opublikowano

Chciałby,m zobaczyć jak czołowy maczomen i spartakus forumka napie.rdala na nintendo. Musi to świetnie wyglądać. 

Opublikowano

wario smooth moves goty

Opublikowano

Mad World GOTY

Dave czyzbys przespal cale Wii  ? Toz to elementarz tego ostatniego wlasnie

Opublikowano

Wiekszosc ogralem na piratach, a teraz chce miec na polce ;]

Spadl mi skill w rzutach za 3 w Sports Resorcie :<

Mialem 34 chyba, a teraz 24 ://///

Chciałby,m zobaczyć jak czołowy maczomen i spartakus forumka napie.rdala na nintendo. Musi to świetnie wyglądać.

Wyglada tak jak w moim avatarze.

Poza tym mad world to chyba najbrutalniejsza gra na konsole. Przecinanie przez odbyt symulujac ruch przecinania przez odbyt goty.

Opublikowano

Wii się od początku tego roku tylko kurzyło, więc trzeba było zmienić ten stan rzeczy wreszcie.jqhtvd.jpg

Opublikowano

Ale ten pad czerwony jest piękny. Mad World, wiadomka - klasyka. Japońskie Girsy. Wario Ware: SM też geniusz.

Opublikowano

Miałem sprawdzić na 5 minut czy działa, a skończyło się na godzinnym posiedzeniu. Blue king is back :)

46167481460220474932.jpg

Opublikowano

sonyklapek z pękniętym klapkiem :>

Opublikowano

hehe, rzeczywiście. Wymień klapka Figaro bo sobie nogi połamiesz (odpukać).

Opublikowano

Miałem sprawdzić na 5 minut czy działa, a skończyło się na godzinnym posiedzeniu. Blue king is back :)

46167481460220474932.jpg

PRZYPADEK...?

350pe74.jpg

Opublikowano

Twój lewy.... mój prawy... złączone razem otwierają bramę do mistycznej mocy...

I DONT THINK SO

Opublikowano

moze nie zakup, ale nowosc w kolekcji :) Dzieki Mate5! :*

5a5ao2.jpg

Przepraszam za piwo, ale mi sie usuwac z kadru nie chcialo :P

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zakupy ostatnich tygodni

30acp47.jpg

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Musze w koncu kupic MadWorlda ;/ I takie pytanie na boku, lepiej miec DK CR na Wii (60fps) czy wersje 3D na 3DSa (30fps) czy obie na raz? :D bo mam na Wii i nie wiem czy puscic i kupic wersje na 3DSa ew dokupic ;) 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Odnośnie DKCR:

No właśnie, wersja na Wii lepsza. BTW, mam obie wersje i wole grać na 3DSie :)

Edytowane przez aux

Opublikowano

No to niby Wii wersja lepsza ale wolisz grac na 3DSie, eh ;_; musze kupic DKCR 3D :P 

Opublikowano

Mój dobry kolega rownież mi to powiedział że wersja na wii lepsza ale komfort z grania i przyjemność stoją po stronie 3ds'a,