Opublikowano 19 sierpnia 20159 l wow! dzięki. Niektóre designy to wieś po całości, ale każdy znajdzie coś dla siebie
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Obie z Formuka Kolekcja gier na PS3 prawie gotowa. Na 3DS zbieranie gier idzie mi powoli a jeszcze ogromny backlog z DSa (wtedy wolałem PSP ) Edytowane 19 sierpnia 20159 l przez _mike
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Ciekawe ile tych gier z "ogromnego backloga" chociaz raz odpalisz? 1 na 20?
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tylko Sega! Zaczynam przygodę z Mega Drivem. Na początek kilkanaście gier które mnie kręcą, potem konsola (najlepiej w pudełku). Na końcu oczywiście retro ekstaza. Mega Drive miał nawet swoją Zeldę (Soleil). Jaram się! Jesień będzie u mnie pod znakiem Diamond Dogs i 16bitów.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l What? Dlaczego? Przecież to super gierka. [ten_znowu_swoje_mode] Cokolwiek zdecydujesz, nie kupuj PAL. [/ten_znowu_swoje_mode]
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Ciekawe ile tych gier z "ogromnego backloga" chociaz raz odpalisz? 1 na 20? Chyba nie zrozumiałem żartu Ale żeby zaspokoić twoją ciekawość, odpowiem - wszystkie jakie kupię.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l W tym miesiącu łowy były wybitne : Xbone+ dwa pady+ charger Kit+pilot +assasin creed Black flag w konsoli za 550 zł Plus aby napęd nie był samotny : Master Chief collecton + RareReplay+Dead rising 3 = za 230 zł zdjęcia dodam później jak opadnie remontowy kusz Moldar właśnie nie zabrakło : po prostu ktoś musiał silnie sprzedać one'a , a wtedy zjawiłem się ja . Edytowane 19 sierpnia 20159 l przez Heviro (Fanboy BDG)
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Ach te zalety pracy w sklepie. Przyznaj się - wykorzystaleś zdesperowanego klienta do prywatnego zakupu
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Ach te zalety pracy w sklepie. Przyznaj się - wykorzystaleś zdesperowanego klienta do prywatnego zakupu Collins nie mógłbym czegoś takiego uczynić(choć pracuje w sklepie z grami ) Ot dostałem cynk od znajomka ,że ma kolege "banana" co musi mieć kasę na woodstock na teraz . Więc poczekałęm na przed dzień wyjazdu . Przyszedłem pogadałem od serca no i jest.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Ooo! Wydali to w pudełku? Super! Przy okazji muszę pochwalić Microsoft - X360 ma najładniejsze "platyny".
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Ooo! Wydali to w pudełku? Super! Przy okazji muszę pochwalić Microsoft - X360 ma najładniejsze "platyny". Prawda są bliske ideału gdyby ,nie było tej pieczątki.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l A właściwie jak odczucia po graniu na X360? Ja na PS2 nie dałem rady ukończyć, dropy animacji właściwie mi nie przeszkadzały, ale paskudne sterowanie mnie normalnie przygniotło - zmieniono coś na tym polu?
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Po długich poszukiwaniach, w końcu się udało: [DQV] Skąd i za ile? ebay?
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l A właściwie jak odczucia po graniu na X360? Ja na PS2 nie dałem rady ukończyć, dropy animacji właściwie mi nie przeszkadzały, ale paskudne sterowanie mnie normalnie przygniotło - zmieniono coś na tym polu? zmieniono kilka rzeczy: animacja przycina się już w intrze, znikająca muzyka z radia, Al policjantów oraz innych pojazdów często głupieje. Gra często ma dropy animacji. Grafika ładnie poprawiona to na plus. Na PS2 gra mi się do dziś świetnie - GOTG. E: Nie wiem czy jest patch na 360tke, może poprawia te błędy. Patcha nie ma w ogóle:( Edytowane 21 sierpnia 20159 l przez PRQc
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Dzisiejsze zakupy growe? Kilka grzybków do DS4 na zapas, bo na lewym oryginalnym Guma już pękła solidnie więc kupiłem po 2,99 kilka sztuk to białe to czarne. 5 Minut ze śrubokrętem i nie trzeba wysyłać pada do serwisu, a potem czekać chnj wie ile aż odeślą. Dlatego zawsze będę ZA samodzielną wymianą niż odsyłaniem do serwisu. Sam zrobisz i wiesz że dobrze ^_^
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Gorzej jak coś innego się zj$bie i trza będzie wysyłać na gwarancję. Zobaczą, że plomba uszkodzona, był rozkręcany i nici z naprawy :czesc: