Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

jakim konkursie? CZEMU JA KÓRWA NIC NIE WYGRYWAM

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

EJ RAJOS GDZIE BYLES JAK BOZIA TWARZE DAWALA HEHEHHEHEHEHE

Opublikowano

Równowaga w przyrodze, tobie pewnie w innych dziedzinach życia się układa...

just sayin :cool:

nom, zdaję sobie z tego sprawę, dlatego nie narzekam  ^_^

Opublikowano

ja nigdy nic nie wygrałem praktycznie, a na pewno nigdy nic tak wartościowego, więc :rayos:

@Dejw

Stałem wtedy w kolejce po rozum, widać Ty się nie załapałeś :gayos:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

ja po wielkiego qtasa stalem :kaz:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Byłem pewien, że stałeś w kolejce po dużą (nene).kę... W sumie wyjaśnia to dlaczego teraz nią jesteś :gayos:

Opublikowano

z rayosa juz wychodzi ta wyzsza kultura konsolowosci xDDD

Opublikowano

nintendozbok, co siedzi na steamie 5h dziennie :yao:

Opublikowano

Jaki Rayos :obama:

Kupił XBONA i od razu jaja urosły :banderas:

Opublikowano

cxd1K4P.jpg

Wyszła rok temu, a i tak ciągle 169 zł  :yao: Cienszkie jest życie nintendozboka. Przynajmniej w pachnącej folii.

No i bonusowy zakup, zobaczymy z czym to się je:

ASZEpYf.jpg

Opublikowano

"Nowa" konsola w oryginalnym (aczkolwiek nieco zdezelowanym, ale zawsze coś) opakowaniu. Tylko oryginalnej instrukcji brak, ale stan MIENTUS. Zarówno konsola jak i pad. Nie mogę oczu nacieszyć. :banderas:

UeCS88i.jpg

135PLN

Opublikowano

Okladka z Quantum Fucking Break zobowiazywala do kupna nowego numeru Krawedzi do kolekcji :banderas:

wYra5z7.jpg

Opublikowano

"Nowa" konsola w oryginalnym (aczkolwiek nieco zdezelowanym, ale zawsze coś) opakowaniu. Tylko oryginalnej instrukcji brak, ale stan MIENTUS. Zarówno konsola jak i pad. Nie mogę oczu nacieszyć. :banderas:

UeCS88i.jpg

135PLN

Tydzień temu mi ją oferowano, ale nie wziąłem.

Opublikowano

Okladka z Quantum Fucking Break zobowiazywala do kupna nowego numeru Krawedzi do kolekcji

Ta, ponieważ biały amerykanin z zarostem, po 30stce, o brązowych włosach, trzymający broń na jednolitym tle, ze wzrokiem skierowanym na wprost to taaaaaki oryginalny art.
Opublikowano

Okladka wyglada fajnie.

A Shawn Ashome jest Kanadyjczykiem ty ignorancie. 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

w021gx7.jpg

Czwarta gra na xone dotarla :banderas:

Opublikowano

Ten znaczek usk... szkoda, że nie dali na całej okładce. :bad:

Opublikowano

To chyba chodzi o przekaz do niemieckiego konsumenta, że gra jest kompletna, bez cenzury, taka sama jak w UK czy Polandzie.

Opublikowano

sso0EIm.jpg

Ledwo widoczną grą jest Mass Effect 2 - sprawdźmy, czy jest gorsza, czy lepsza od jedynki (każdy mówi inaczej).

W bonusie moja awesome koszulka.