Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
4c3374265ffab434018c0826f6b6079a.jpg. Taki zestawik sobie sprawiłem [emoji3]. Biała jest piękna
  • Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Sliczna,ale u mnie ten kolorek by niestety nie pasowal.

Opublikowano

4c3374265ffab434018c0826f6b6079a.jpg. Taki zestawik sobie sprawiłem [emoji3]. Biała jest piękna

Grałbym na nim w Tomb Raidera, a tak poczekam. 

Edytowane przez ussr

Opublikowano

Sliczna,ale u mnie ten kolorek by niestety nie pasowal.

. a z czym problem ? Bo ja tak chciałem białego , że pomimo obaw zaryzykowałem i dodałem do czarnej PS4 i moim zdaniem fajnie się to prezentuje daf2c33a22bb083586a4485fe9a6bbe4.jpg
Opublikowano

Bo ludzie mają jakąś niewytłumaczalną obsesję na punkcie koloru elektroniki w stosunku do koloru mebli.

Opublikowano

Heniuś pedzieli, że na wiśta wio wyszed klon Blodbyrna no to żech se załatwił jego mać

snh0P4o.jpg

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Przygotuj się na niezły hardkor. Oraz na filmiki tutorialowe na YT. Oraz na kupno uniku i parry (bez tego umrzesz).

Opublikowano

Przygotuj się na niezły hardkor. Oraz na filmiki tutorialowe na YT. Oraz na kupno uniku i parry (bez tego umrzesz).

Mam nadzieję, że nie masz na myśli mikrotranzakcji.

Opublikowano

Raczej to ze ta gra to yebany hardcore a nie to co obecnie nam serwuja na modern konsolach :reggie:

Opublikowano

Raczej to ze ta gra to yebany hardcore a nie to co obecnie nam serwuja na modern konsolach :reggie:

Czysty, lekko arkejdowy, piękny hardcore :) 

Opublikowano

P0Ag1Sj.jpg

iJ0Ll3E.jpg

YljorYm.jpg

#teammasterchief

#czujedume

#tylkoxbox

Opublikowano

wchodzi bardziej w pomaranczowy, serio przypomina visor master chiefa 

Opublikowano

Ten pad :banderas: Gdzie brales kubson I za ile ££?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nigdy nie wrzucałem cyfrówek, ale zrobię wyjątek i zrobię małą reklamę Life is Strange :banderas: . Polecam chociaż demko obczaić, gra wciąga nosem produkcje od telltale

2s6qbgg.jpg

Opublikowano

Gotowy na Star Wars Battlefront

Bez pada i konsoli nie pograsz :notbad:

Opublikowano

Te padytakiepiekne :fsg:

Opublikowano

halo limitka xbona z padem na żywo robi i tak dużo większe wrażenie niż na zdjęciach

Opublikowano

Piekne wydanie. Szanuje.

dde4738cf59c9b56b0599d5c3e4a854b.jpg

Opublikowano

Odebralem w Euro RTV AGD. A zamowilem ze 3 dni temu na ich stronce ☺ Maja juz na stanie mozna isc i brac.

Opublikowano

Zazdroszcze. Pogralbym juz w gwinta przy wodce. Swoja wersje juz oplacilem wiec jakos wytrzymam do wtorku.