Opublikowano 30 stycznia 20169 l Kontynuujemy te Nintendo Batman byl w zestawie z HW i ZombiU wiec nie bede narzekal. Przejdzie sie i opyli. TE niebieskie okładki gier WiiU. Aż chce się zbierać tak to ładnie wygląda.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Kontynuujemy te Nintendo Batman byl w zestawie z HW i ZombiU wiec nie bede narzekal. Przejdzie sie i opyli. TE niebieskie okładki gier WiiU. Aż chce się zbierać tak to ładnie wygląda. No zajefana sprawa z tymi okładkami, to samo na XO, ten porządek na półce
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Kontynuujemy te Nintendo Batman byl w zestawie z HW i ZombiU wiec nie bede narzekal. Przejdzie sie i opyli. TE niebieskie okładki gier WiiU. Aż chce się zbierać tak to ładnie wygląda. No zajefana sprawa z tymi okładkami, to samo na XO, ten porządek na półce Tylko Super Mario Maker się wyróżnia
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Mnie wkurza jak niektóre tytuły na grzbietach gier Wii U są napisane zwykłą czcionką niczym na PS2, a niektóre mają swoje dziwne logo. Widać to na zdjęciu django, gdzie Hyrule Warriors jest napisane normalnie, a reszta logo. Irytuje mnie to Edytowane 31 stycznia 20169 l przez Figaro
Opublikowano 31 stycznia 20169 l To samo jest 360 większość ma logotyp na grzbiecie ale kilka gier zazywczaj starszych ma tylko tytul napisany, wkurza trochę ta niekonsekwencja.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Palowe tytuły ps2 chyba nie mają z tym problemu, ale mogę się mylić. To samo jest z pierwszym Xboxem chociaz tam gry z serii classic mają napis a nie logotyp .
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Z drobnymi wyjątkami nie mają problemów, ale razi to, że ta biel jest podatna na żółknięcie, przez co na półce masz różne odcienie bieli, jak kupujesz używkę z nasłonecznionego/zadymionego miejsca. Ja tam lubię grzbiety kolorowe. Są w porządku.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Chciałem wziąć Duke'a i pierwszego Bioshocka, ale dlaczego nie dać grubemu zarobić?
Opublikowano 1 lutego 20169 l Jednolite grzbiety, które mają własne logotypy ma chyba tylko Xbox One. Znakomicie to wygląda.
Opublikowano 1 lutego 20169 l PS2 ma idealne, jednolite grzbiety. Prosty napis na białym tle (wydania PAL). Podobnie w przypadku PSX, tylko kolorystyka na odwrót. Edytowane 1 lutego 20169 l przez Czappi
Opublikowano 1 lutego 20169 l Mesjasz gamingu i trochę wyściguff. Nie ma to jak wrócić z pracy o 21, otworzyć piwko i odpalić CoDa na dwie misje...
Opublikowano 1 lutego 20169 l Taki zestaw za 60 zł + Fajna czapka to czemu nie kupić nawet jak już się ma cyfrówkę + season pass, to niech przynajmniej będzie w pudełku w kolekcji.
Opublikowano 1 lutego 20169 l Taki zestaw za 60 zł + Fajna czapka to czemu nie kupić nawet jak już się ma cyfrówkę + season pass, to niech przynajmniej będzie w pudełku w kolekcji. Gdzie nabyłes za tą cenę i to z czapką?
Opublikowano 1 lutego 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. co prawda nie zakup growy bo pada dostałem od polskiego MS za mój nadskill w Halo ale muszę się pochwalić mesjaszem wśród padów niesamowity sprzęt
Opublikowano 1 lutego 20169 l ale ja go nie kupilem. Też bym nie dał tyle kasy, ale jeszcze na nim nie grałem, może jednak warto wybulić 5 stów.