Opublikowano 2 lutego 20169 l co prawda nie zakup growy bo pada dostałem od polskiego MS za mój nadskill w Halo ale muszę się pochwalić mesjaszem wśród padów niesamowity sprzęt Dostałeś za samo uczestnictwo w zawodach w Halo 5? Naaaaaajs
Opublikowano 2 lutego 20169 l Dziś doszły do ogrania na PS4 gry numer 19 oraz numer 20 w mojej kolekcji.
Opublikowano 2 lutego 20169 l mialem ograc na pc, ale ze granie na pc to ciota i ch uj to kupilem prawilna wersje na PlayStation4 (ostra martwica mozgowa) POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH GRACZY
Opublikowano 2 lutego 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mały uzupełnienie z randomowej aukcji dziś doszło. O samej grze nie mam bladego pojęcia, w sumie przypadkiem zalicytowałem chyba nawet po pijaku.
Opublikowano 2 lutego 20169 l Grandia 2 po pijaku? To co ty kupujesz jak się nawalisz powiedzmy Kokainą?
Opublikowano 2 lutego 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Być może dostanę minusy ale co tam. Zakup nie do końca growy, ale jak najbardziej związany z grami. Dzisiaj przyszła. Jestem strasznie zadowolony.
Opublikowano 2 lutego 20169 l Piękna! Lubię figurki growe i rozumiem ludzi których to jara. Miałem kiedyś zajawkę na Mirandę i Sheparda, ale ostatecznie nie kupiłem.
Opublikowano 2 lutego 20169 l Piękna! Lubię figurki growe i rozumiem ludzi których to jara. Miałem kiedyś zajawkę na Mirandę i Sheparda, ale ostatecznie nie kupiłem. Dzięki. Jara to może za dużo powiedziane, bo nie zbieram ich jakoś nałogowo. Lubię ME, nawet bardzo, więc postanowiłem, że zaszaleję. Tali'zorah to obecnie nowość i oczywiście była zamawiana w pre-orderze w sierpniu zeszłego roku. Premiera była jakiś tydzień temu. Edytowane 2 lutego 20169 l przez ireniqs
Opublikowano 2 lutego 20169 l Do mnie figurki za grosz nie trafiają (kolejne nieprzydatne zbiorowisko roztoczy), aczkolwiek doceniam jakość wykonania. Prezentuje się bardzo porządnie.
Opublikowano 3 lutego 20169 l Oh Tali moja miłość wirtualna . Najlepsza dziołcha w historii bioware a grałem we wszystkie gry. Byłem jej wierny od me2
Opublikowano 3 lutego 20169 l Dostałeś za samo uczestnictwo w zawodach w Halo 5? Naaaaaajs nie za uczestnictwo, za bycie w top 4 w turnieju ffa
Opublikowano 3 lutego 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobrze jest być znowu NintendoFagetem jeszcze te kolorowe guziczki...
Opublikowano 3 lutego 20169 l O kurde uwielbialem Sheep Dog N Wolf. Pamietam doskonale poczatkowy wyscig i numer pedziwiatra z roleta zamiast tunelu. I momenty pokroju jak byles ukryty w krzaku i podchodzila do ciebie owieczka i zaczynala wpieprzac twoj kamuflarz. Mistrz
Opublikowano 3 lutego 20169 l O kurde uwielbialem Sheep Dog N Wolf. Pamietam doskonale poczatkowy wyscig i numer pedziwiatra z roleta zamiast tunelu. I momenty pokroju jak byles ukryty w krzaku i podchodzila do ciebie owieczka i zaczynala wpieprzac twoj kamuflarz. MistrzLepiej bym tego nie ujął :-D gierka zacna :-)