Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Pamiątka ze zlotu :D

Dzieki Blantman!

14248008_1207017892684314_147767584_o.jp

Teraz tylko pozostało dysk twardy dokupić do Wii U żeby grać  :yucky:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No i są! Kolejne gierki na vite, najpierw spóźniona paczka z inpostu dostarczona pod zły adres, która zawierała dwa sredniaki na vite w postaci Dungeon hunter alliance I lego batman 2, oczywiście ninja zdjęcie :ninja:

d8797f997cda6cd697e39e2ffc1c00f2.jpg

Druga paczka zawiera klasę samą w sobie, oferując mi dwa zafoliowane sztosy w postaci steins;gate oraz God eater 2: rage burst + God eater: resurrection, ponownie ninja foto :ninja:

ebfa06c267c17a2e45c4d73f39572300.jpg

I nareszcie ostatnia paczka. Mesjasz racerow do 26 Września, niszczator umysłów i drivecluba, godrizon 2, forza horizon 2, tu się nie (pipi)ilem z ninja zdjęciem, tego Mesjasza trzeba na piedestal wznosić, trzeba pokazać, trzeba zagrać! :banderas::fsg::obama: :exact: :xboss:

3b801b334b282399e639cab2d142d62a.jpg

Opublikowano

dałbym plusa ale ch,ujowe atencjonowanie w opisach mnie denerwuje więc nie dam

Opublikowano

Kozackie znalezisko. Syphon Filter zawsze szanowałem. MGS nawet się nie umywał. Potem dwójka urwała jajca i trójka trochę ostudziła emocje. 

Opublikowano

A mi sie trafił ot taki mały skarbek

b8c2bcdc61619f8cmed.jpg

Syphon Filter, o tej grze powinni mówić w szkołach dla przyszłych developerów.

Opublikowano

2a8p4ea.jpg

oj będzie grane/oglądane!

Opublikowano

Dobra sprzedałem pedalskie nintendo czas na gry dla dużych dojrzałych chłopców. Czas na najlepszą grę na playstation w tym roku. Czas na nadkonsole :banderas: :banderas: :banderas:

14225466_1269373719769166_57704313579469

Opublikowano

2i6expu.png

A po wypłacie dojdzie jeszcze kilka perełek :) Akurat promocje gierek na Vite są  :good:

Opublikowano

NlSeiC2.jpg

Opublikowano

na stronie jest za 119zł, więc mozliwe ze promocja tylko w salonach, a nie online

w tej samej cenie był jeszcze killer instict i sunset overdrive

e: a wiecie co jest najlepsze? nie gralem w zadna z tych 30 gier :D

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Z gdzieś 1,5 miecha zbiór. Niedużo i stare gierki, ale zawsze coś :kaz:  No i Wavebird do GC :banderas:

HSwATTp.jpg

51DeO3J.jpgqmVpQCp.jpgBQHG5OZ.jpgs6IhjKI.jpg

Opublikowano

Trochę powyżej stówki z wysyłką - także bez tragedii

Opublikowano

Z tego co widziałem to rzadko ponizej 300zl. K'^^ gdzie taka perle zes upolowal w tak pieknej cenie?

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

Żeby tu były takie zakupki codziennie :banderas:

Miałem jakiś czas temu okazję na Twin Snakes, ale zrezygnowałem, bo ponoć nie posiada PAL60. Prawda to K'^^?