Opublikowano 10 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sobotni i dzisiejszy zakup. ^_^
Opublikowano 10 listopada 20168 l Cyfrówki na swoich kontach. Pudełkowe zazwyczaj sprzedaje po ukończeniu.
Opublikowano 10 listopada 20168 l Tu jeszcze odnośnie maski dla hejterów Edytowane 10 listopada 20168 l przez Soul
Opublikowano 10 listopada 20168 l No tutaj juz wyglada lepiej, albo Ty po prostu dostales plastikowy egzemplarz
Opublikowano 10 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobra mnie na prosiaka nie stać i takie oto zakupy poczyniłem w ciągu ostatnich tygodni. Byłby jeszcze dishonored ale w media nie sprzedają dziś więc pewnie po weekendzie kupie. Nie ważne mam tyranny na długi weekend Edycja . Rozpakowałem tyranny
Opublikowano 10 listopada 20168 l Co ten Blue Dragon? Jakaś wyprzedaż czy co? Wsteczna kompatybilność i nagle wszyscy gierkę odkryli? Z tego co kojarzę to sporo osób przeca x360 miało od samej premiery. Ok nieważne. Lepiej późno niż później. Maska nadal wujowa, nie warta 400 stów bankowo. Edytowane 10 listopada 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 10 listopada 20168 l Gurnica jaki strach przed minusem xdddddddddddd poza tym Xbox One S to wersja slim a ps4 pro to półśrodek z du,py dokładnie. ulepszone o ~10% bebechy niczym w new 3dsie to żaden półśrodek, co najwyżej ćwierć Edytowane 10 listopada 20168 l przez nobody
Opublikowano 10 listopada 20168 l Mazzeo, w realu PROsiak wygląda lepiej, na zdjęciach wygląda fatalnie. Za to Xbox One S Dziś przyszyszła jeszcze do mnie paczka z goty gierką.
Opublikowano 10 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tez coś w końcu wrzucę. Jest co opijać panowie:) Ps. Zarypiscie leży ten dualshock.
Opublikowano 10 listopada 20168 l Nie wiem co to party jeszcze, ale jak coś to nie mam kamerki:) Nawrzucaja ci zetonow najpierw w ciemno to sobie potem dokupisz.