Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ostatnie rzeczy na grudzień. Najpierw przystawka przed głównym daniem w postaci giereczek z VGP:

e7AFZjP.jpg

Ori w pudełeczku, bo dobre metroidvanie trzeba wspierać. Dragon's Crown na PS3 "kupiłem" wcześniej w Ultimie razem z zakupami mikołajkowymi dla siostry, ale oczywiście okazało się, że jednak nie ma na magazynie  :shieeet: Na szczęście na Kanadę można liczyć. Dodatkowo dopełnienie kolekcji Ace Attorney i dwa Dragon Questy, bo ragus chwalił części z 3DS'a :lapka:

yJH4S38.jpg

No i danie główne, prawdopodobnie najlepszy zakup 2016:

GxwLBiN.jpg

TOh8C8a.jpg

HkW3IIH.jpg

Zaraz pewnie zapytacie: co jest chmurqab? 4wDvSQJ.png Pomarańczowy AGB-001 jako Twój zakup roku?  :notsure:  Otóż jest jeden, istotny szczegół..

t8Gsfnn.jpg

euOAOxD.gif

Pozdrawiam, i udanych zakupków w 2017 życzę.

Edytowane przez chmurqab

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

chmurka, rebus dla cieie

b3406ee5c7fdeee9ce948af6c2ce45d3_pointin

prostytutka-190648.jpg

518cd39eb50c1_o,size,933x0,q,70,h,7efd63

Opublikowano

ale sztosy :obama: Dragon's crowna wyrwałem za 100 na allegro jakiś czas temu, ale chyba tylko 2 sztuki był wystawione. 

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Ekran z 101, już praktycznie nie dokupienia albo za +70 dolców :(
Szanuję mocno.

Sam planuje zrobić frontlight'a jak kupię GBA ale to się nawet nie umywa do tego co masz

Opublikowano

Ty kobieto gnoju?

Opublikowano

chmurka, rebus dla cieie

:kaz: 

Sam planuje zrobić frontlight'a jak kupię GBA ale to się nawet nie umywa do tego co masz

Kiedyś zamontowałem sobie frontlight w GBC. Jak tylko zobaczyłem jak wyglądają kolory w Link's Awakening to od razu rozlutowałem to gunwo. Nie warto.

Opublikowano

Kiedyś zamontowałem sobie frontlight w GBC. Jak tylko zobaczyłem jak wyglądają kolory w Link's Awakening to od razu rozlutowałem to gunwo. Nie warto.

Czy ja wiem, kiedyś może były gorsze zestawy do Frontlightów.

Mam zamiar kupić stąd: https://handheldlegend.com/products/game-boy-advance-frontlight?variant=11710313283

Wiadomo że to nie będzie jakość jak Twój ekranik z AGS 101 ale zawsze lepiej takie coś niż nic.

A, ten sklep z linku ma i DMG i frontlighty do innych gameboy'i, są filmiki z tego i wygląda bardzo okej :)

A właśnie tu masz różnicę między dodaniem LOCA lub bez 

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Yep, montowałem jeszcze zanim rozpowszechniła się metoda z LOCA. Widziałem wtedy w necie filmy i zdjęcia i też sobie myślałem: wygląda spoko. Ale na żywo to zupełnie inna bajka IMO. Jasne, że LOCA wygląda o klasę lepiej, jednak wciąż widać to cholerne wypranie koloru. Ja doszedłem do wniosku, że jednak wolę po prostu grać w dzień lub przy lampce - sprzętu nie wynoszę poza dom, źródło światła zawsze mam pod ręką. Zasadniczo wszystko rozbija się od osobistych potrzeb: czy ważniejsza jest dla nas jakość obrazu czy użyteczność konsoli w szerszym spektrum warunków.

Opublikowano

na czym polega wyjątkowość tego gameboya?  :wujaszek:

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

na czym polega wyjątkowość tego gameboya?  :wujaszek:

oryginalne GBA nie miały podświetlania, to zmodowany ekran z wyciągniętym oświetleniem z GBA SP. Bardzo szanowany i bardzo "chciany" na rynku mod, bo GBA przebija wygoda uzytkowania GBA SP :fsg: chmurka doyebal ostro i jeszcze te dragon questy :banderas: piąteczka sztywniutka 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Troche zakupów z listopada i grudnia, glownie troche 3DS (duzo smieci co sie doczepiły z zestawów) i vita, która ostatnio coraz bardziej u mnie popularna. Oraz pudło Tyranny bez klucza na półeczke.

wMjwJNU.jpg

xZn2Bp2.jpg

Edytowane przez Velius

Opublikowano

475f4464531858fbfa2413633c65d254.jpg

400 zł piękny kawalerze. Lbp dokupiłem, ale lego pewnie sprzedam. Do tego mam na koncie crasha, ff7, hotline miami i trochę pierdół z plusa. Tych co były razem z ps4. Zyebałem tyllko bo nie dodawałem tylko pod vitę do biblioteki, ale i tak będzie grane, tym bardziej że na psp grałem tylko w tekkena, więc sporo przede mną Stan bardzo dobry i zadbany, co w przypadku vit można poznać bo stopniu zarysowań tyłu. W tym przypadku jest elegancko :)

giphy.gif

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Gdzie jest Nemo :obama:

Opublikowano

Jaka karta Cosmos? Też myślałem czy by nie kupić vity z jakimiś cyfrówkami ale jednak nie potrafiłbym grać na nieswoim koncie, czy wbijać tam trofeów, jakiekolwiek by tam gry nie były.

Opublikowano

4 gb, więc mało, ale wydaje mi się, że jak kupisz grę pudełkową to instaluje tylko bardzo małą ilość plików. Dlatego wolałem zapłacić 79 w sklepie stacjonarnym (u gracza, bo w empikach, media expert gier na vitę nie widziałem) niż kupić cyfrowo.

Opublikowano

Źle przeczytałem, myślałem że ten FF czy Hotline Miami jest już na konsoli na koncie poprzedniego właściciela, a nie na twoim.

Mnie trochę boli dupa że cebuliłem plusa na spółkę ze znajomym na jego koncie (bo miał go od początku więc zasób gier miałem większy), ale miałbym teraz gier na tę vitę :/

Opublikowano

cudownie vitusiowym dobrem obrodzilo

pudelkowe gry na vicie instaluja tylko bąbelka w systemie, nic z plikow z karty sie nie kopiuje, to kilobajtowe sprawy, jedynie patche z sieci zasysa ale te z reguly tez zajmuja po kilkanascie mb - jak ktos jest w 100% pewien, ze nie bedzie bawil sie w cyfrowki to 4gb karta mu wystarczy (choc raczej nie da sie bawic z ominieciem cyfrowek majac na uwadze dostepnosc niektorych pudelek czy w ogole brak fizyczneo wydania wielu pozycji czyli jednak 4gb to dramatycznie malo :P )

Opublikowano

trzeba jeszcze pamietac o mini miejscu na zapis gry ;) najwieksza (pipi)nia vity - gry zapisuja sie na konsoli a nie na cartcie. 

Opublikowano

Co jest właściwie w grze roku? Bo mi na GoGu dali GOTY edycję jak już miałem podstawkę z dodatkami i nie wiem.

Opublikowano

Oba płatne DLC: Serca z kamienia i Krew i wino