Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

U mnie zakup nowych słuchawek, tym razem do grania na iPadzie/Vicie :)

4YtBMbZ.jpg

No a za 20 lat będziesz głuchy. Jak słuchawki to tylko nauszne

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Nauszne mam JBL BT-50 ale są za duże żeby je nosić poza domem.

Opublikowano

No luźno tylko tak mówię. Bo na starość skończysz z aparatem słuchowym.

Opublikowano

Ja mam mega zawod z nich. Wole goldy od sony.

Opublikowano
m7wLlR3.jpg

Edytowane przez S_600

Opublikowano

Ja mam mega zawod z nich. Wole goldy od sony.

Ja jestem generalnie zadowolony, jedyny minus jest taki, że przepuszczają dźwięk, osoby siedzące obok mnie wiedzą czego słucham. To też powód dla których korzystam z nich tylko w domu do konsoli. Chociaż z tego właśnie powodu drugi raz bym ich nie kupił

Opublikowano

to temat zakupy growe, prezenty growe prosze o wrzucenie do osobnego tematu, dziekuje

Opublikowano

Widzę, że sami laryngolodzy na forum przebywają.

Jestem tego przykładem, uszkodzenie mevhaniczne prawego ucha właśnie od takich gównianych słuchawek. Od 3 lat mam szumy uszne (non stop 24 na dobe, efekt nieodwracalny, ciągle się pogarsza, nadwrażliwość sluchowa) ogólnie nawet laryngolodzy ich nie polecają ;) Ot taka mała przestroga świąteczna dla młodzieży ;)

Opublikowano

Widzę, że sami laryngolodzy na forum przebywają.

Jestem tego przykładem, uszkodzenie mevhaniczne prawego ucha właśnie od takich gównianych słuchawek. Od 3 lat mam szumy uszne (non stop 24 na dobe, efekt nieodwracalny, ciągle się pogarsza, nadwrażliwość sluchowa) ogólnie nawet laryngolodzy ich nie polecają ;) Ot taka mała przestroga świąteczna dla młodzieży ;)

Na te szumy uszne mogą jedynie pomóc wszczepienie implantu ślimakowego, ale to już radykalne środki są i ogólnie mocne do zastanowienia się, bo to już na stałe życie z Tym będziesz chodził, plus tego masz taki, że zayebiście dobrze w nich słyszysz i są 100 razy lepsze od gównianych aparatów słuchowych, wiem, bo sam mam implanta. Zdecydowałem się dlatego, że aparaty słuchowe już mi nic nie dawały i była to strata hajsu na nowe i "niby lepsze" poprawiające słuch, nic mi to nie dawało. Nie żałuję tej operacji :)

Opublikowano

mozna się chwalić preorderami? czy tylko real fotki fizycznych przedmiotów? 

itYfDq9.jpg

Opublikowano

oczywiście że only realne przedmioty

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Dzień dobry.

Takie coś znalazłem pod drzwiami. 

DKhuYFp.jpg

Opublikowano

Ja już miałem zamówioną, ale ostatecznie stwierdziłem, że teraz mam od ch,uja do roboty na PC, X1, Vicie i 3DS, więc jeszcze poczekam i pewnie na wiosnę prosię się zgarnie.

Niemniej szanuję.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

e79a204db9babd64a614c0d1aeac31b2.jpg

91d41909ccec6cea9d49965f332ca566.jpg

e2c801fa29e57ce48508e51574751501.jpg

Trochę się nazbierało, Ryse z forumka. FFXV dojczland, ale za 130 nie będę wybredny.

Opublikowano

Razem z konkubiną dołączyliśmy do ruchu LGBT :**

c57344b98291d4ee.jpg

Opublikowano

Jedyny słuszny 3DS - 2DS  :Coolface:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

To by było na tyle jeśli chodzi o zakupy gierek na ten rok.

8VyLyZc.jpg

Opublikowano

Najlepsze wyścigi Arcade na x360

Otwieram spoilera i myślę, że zobaczę Blura, a tam Pure :/ Gierka nie była zła, ale do top jej daleko.

Szkoda, że podczas tej generacji jakoś mało takich czysto arcadowych wyścigów. 

Opublikowano

Najlepsze wyścigi Arcade na x360

Otwieram spoilera i myślę, że zobaczę Blura, a tam Pure :/ Gierka nie była zła, ale do top jej daleko.

Szkoda, że podczas tej generacji jakoś mało takich czysto arcadowych wyścigów. 

Otwieram spoiler i myślałem, że zobacze PGR 4

Opublikowano

Otwieram spoiler i myślałem, że zobaczę Forze Horizon

Opublikowano

Podziękowania dla Graczdari za bardzo fajną cenę:

HYouYyZ.jpg

Jedno z noworocznych postanowień konsolowych spełnione :]