Opublikowano 30 stycznia 20178 l Co ty gadasz Emtebe? Nie wyszedłbym z domu bez tempered glass na ekranie smartfona. Folia oczywiście jest do niczego,ale tempered glass to zupełnie inna bajka. Nie dość, że doskonale chroni to w niczym nie przeszkadza.
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Dwie dobre gierki i jeden średniak. Oj już nie przesadzaj z tym TLG ;)
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W weekend sam sobie wkrecilem, ze to ostatnia chwila na zakup BD nowki w normalnej cenie. Tak sobie wkrecilem, ze juz niedlugo tego nie dostane, ze az niemca wzialem. Jbane Nintendo. W Sunseta juz chwile pogralem i moje pierwsze skojarzenia to takie Jet Set Radio tylko bardziej wykrecone i z lepsza muza.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l W głebi duszy zawsze byłem xbotem... A tak serio to konsolka do gearsów i backlogu :)
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TLoU kupiłem jakiś czas temu. Wczoraj skończyłem drugi raz. Cóż za przygoda. TLG dosZło dzisiaj. Bieganie z szczurem czas zacząć.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l TLoU kupiłem jakiś czas temu. Wczoraj skończyłem drugi raz. Cóż za przygoda. TLG dosZło dzisiaj. Bieganie z szczurem czas zacząć. TLoU tez zasługuję na steelbooka :)
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No i nadszedł ten dzień, kiedy Nadkonsola Prosiak zawitała w me progi: :rose: Dane przeniosłem bez problemu, zaraz chyba odpalam Rise Of The Tomb Raider na ultra
Opublikowano 31 stycznia 20178 l No to nie na ultra jak w 1080p Edytowane 31 stycznia 20178 l przez Soul
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ależ będzie grane K,URWA MAĆ Rodzinka w komplecie :3 No i mały bonus, pozdrawiam fanów Vity
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. styczen u mnie skromny w zakupy, cyfrowy salt and sanctuary czekajacy na luty i wersje na vite oraz takie dwa sztosiki tyle sie nasluchalem na forum ile to ten shovel knight z fangamers leci do polski, zamowilem 25 stycznia, a przed chwila patrze co w skrzynce na listy wystaje, a tu juz gierka u mnie o_O
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Widzę, że rodzina Exbotow coraz większa. Edytowane 31 stycznia 20178 l przez chris85
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Ile by nie gadać o tym "polskim akcencie" na okładkach gier z PS4, to będzie za mało. Dobrze, że Amazon łyka moją kartę debetową
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W styczniu 2 zaległości plus Yakuza. Oczywiście była brana na premierę
Opublikowano 1 lutego 20178 l styczen u mnie skromny w zakupy, cyfrowy salt and sanctuary czekajacy na luty i wersje na vite oraz takie dwa sztosiki tyle sie nasluchalem na forum ile to ten shovel knight z fangamers leci do polski, zamowilem 25 stycznia, a przed chwila patrze co w skrzynce na listy wystaje, a tu juz gierka u mnie o_O Najwidoczniej przez okres świąteczny szło dłużej ;) dwa sztosy, ależ będziesz miał grania ficek
Opublikowano 1 lutego 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po wielu miesiącach czekania udało mi się wreszcie dopiąć temat zebrania pudełkowych wersji pięciu najlepszych moim zdaniem exów na Vitkę. Największym problemem była czwarta Disgaea - zamówiłem ją w pewnym polskim sklepie, który w związku z brakiem towaru na miejscu, koniecznością zamówienia go zza granicy i przecher z firmą K-ex (omijać z daleka!) dostarczył mi grę ponad miesiąc po złożeniu zamówienia. Plusem całej sytuacji okazał się dany w ramach przeprosin artbook Dragons Crown oraz brak policzenia kosztów za wysyłkę Udało mi się też zdobyć VP Lenneth - tym samym domknąłem też temat zbierania pudeł na PSP Edytowane 1 lutego 20178 l przez columbo
Opublikowano 1 lutego 20178 l Disgaea 4 nie jest exclusivem na Vite ;) Jak czlowiek przeglada ta strone zakupów to az go zazdrość żzera ze jest taki biedny i nie moze sobie pozwolic na tyle dobroci co wyzsza klasa na forumku
Opublikowano 1 lutego 20178 l Disgaea 4 nie jest exclusivem na Vite ;) Jak czlowiek przeglada ta strone zakupów to az go zazdrość żzera ze jest taki biedny i nie moze sobie pozwolic na tyle dobroci co wyzsza klasa na forumku 3 razy sprawdzalem czy tego posta serio napisal Velius