Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

:banderi: :obemi:

16650280_551656888362718_1003978056_n.jp

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ok, czyli najbliższe 5 stron będą Niohy. Możecie już przestać. :kaz:

Opublikowano

(...) Najfajniejsze były pudełka od ps2 z książeczkami i memory card holderem w środku :) Tam nawet plastik był wysokiej jakości.

Najfajniejsze pudełka to te od SMD. Książeczka 50 stron, kartridż i jeszcze możesz to sobie powiesić na metalowym druciku. :)
Opublikowano

A wiec pani przy kasie pomyliła się drugi raz!

Opublikowano

Pozdrowienia do wiezienia. 

Opublikowano

A wiec pani przy kasie pomyliła się drugi raz!

na półce w MM o 12 już były aż 3 sztuki nioha ! :D Duzo na premierę w olsztynie wyłożyli 

Opublikowano

Pozdrowienia do wiezienia. 

Ze względu na kaliber sztosa wszyscy zamieszani mogą liczyć na nadzwyczajne złagodzenie kary...

Opublikowano

Piecze? XD

Czemu? Do mnie też dotrze za jakiś czas. :lapka: A w tym momencie Dżakuzi 0 na tapecie cały czas. 5 chapter się robi. xD

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Piecze? XD

Czemu? Do mnie też dotrze za jakiś czas. :lapka: A w tym momencie Dżakuzi 0 na tapecie cały czas. 5 chapter się robi. xD

Thats so January.

Opublikowano

Piecze? XD

Thats so January.
Nie mam czasu ostatnio na to. Nikt nie goni, nie spieszę się. Do końca roku zdążę. :D
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

RAPtQw7.jpg

Czas rozpocząć tę walkę :whoops:

Opublikowano

Tak ze trzy razy jeszcze pojawią się pudełka Nioh. Tak właśnie działa hype na forumku. Potem się nastawiam do gry, jakbym grał w jakieś arcydzieło 12/10 GOTY, najlepsza gra wszech czasów, no i często się przez to zawodzę.

Opublikowano

Nastawianie się na grę 12/10 dlatego bo 10 osób wstawił fotę do tematu? To do końca kwietnia będzie jeszcze co najmniej 6 gier z taką ocena.

Opublikowano

Oceny gier nie mają w dzisiejszych czasach znaczenia. Bo serio, ale co to znaczy, ze ktos dał gierce 9/10 albo 7/10? Jeszcze rozumiem, jak ktoś ma swojego ulubionego recenzenta, zna jego styl, gust itp. wtedy jest mozliwość jakiejkolwiek interpretacji takiej oceny. W innym wypadku ocena kompletnie nie ma znaczenia, kiedy gierkę recenzuje jakis kretyn, który w branzuni siedzi od 7miesięcy, a wiedzę czerpie z jutuba.

Mniejsza o to - jutro wrzucam foto mojego NIOHa ^^   

Opublikowano

No trzeba być debilem żeby dawać się ponieść hajpowi i dobrym ocenom. 

Opublikowano

Ja się tak poniosłem kupując Demon's Souls.

Na premierę miałem grę która zapoczątkowała nową epokę w grach telewizyjnych. Jestem z siebie dumny.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kupiona u forumowicza w promocyjnej cenie z powodu braku pięknego znaczka POLSKIE NAPISY

JY3hzXp.jpg

Opublikowano

Okładka bez tej nalepki wygląda fantastycznie.

Opublikowano

o co chodzi z tą prowokującą żółtą kropką