Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

To polecam kartę pamięci z Free MCBootem do Ps2 za 30zł na allegro i odpalisz każdą grę bez żadnej ingerencji we wnętrze konsoli.

Opublikowano

To polecam kartę pamięci z Free MCBootem do Ps2 za 30zł na allegro i odpalisz każdą grę bez żadnej ingerencji we wnętrze konsoli.

Dobrze wiedzieć. Dzięki.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

TChkMPq.jpg

Opublikowano

Trochę fajnych staroci, Paper w miętowym stanie od forumowicza (dzięki ziom!).

908xts.jpg

2qjvkpg.jpg

Opublikowano

Aux przestan wrzucac gierki na GCN w takim stanie, obiecalem sobie ze koniec z gamecube a Ty tu tak kusisz :whyyy:

Opublikowano

34Y6MJH.jpg

Opublikowano

no to teraz przez 2 dni horajzony a potem wysyp zeld i switchy :dunno: 

Opublikowano

Bardzo ładna ta okładka Horizon. Taka konsolowa :)

Opublikowano

no to teraz przez 2 dni horajzony a potem wysyp zeld i switchy :dunno:

Jutro Torment :banderas: potem Horizon Zelda i Nier :obama:
Opublikowano

mdbQwnJ.jpg

mle2Euc.jpg

Opublikowano

16996781_1466825343336383_364143058_n.jp

:newell:

Opublikowano

Ale zazdro :banderas:

zazdroszczę Dejw :[

Nie możecie kupić?

Opublikowano

Ależ ta okładka Horizon pięknie komponuje się z niebiańskością pudełka :banderas:

A ta kolekcjonerka :obama: daj więcej fotek, no chyba, że na handelek kupiłeś xd

Opublikowano

PhYgIuZ.jpg

Jak widać da się zrobić info o polskiej wersji na pudełku i wygląda estetycznie, a nie tamta wielka kropa. 

Opublikowano

Neonet. Jeszcze na polkach nie bylo, ale kolo sprawdzil, ze przyszly akurat 2 sztuki, zapytalem czy da rade no i wzialek obie, w razie jakby mi sie 1 porysowala czy cos ;)