Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

poyebany jakiś :obama: 

Opublikowano

Velius: Nie mów, że kupiłeś limitkę Fates za 700-800 zł. Jakąś dobrą ofertę znalazłeś?

Opublikowano

Velius: Nie mów, że kupiłeś limitkę Fates za 700-800 zł. Jakąś dobrą ofertę znalazłeś?

Limitka od Starha za 400zl z wliczona wysylka bo to dobry forumowicz :lapka:

Opublikowano

ten (pipi)any issac :obama:

Opublikowano

Ja j,ebie :(((((. Usuwam ze znajomych na PSN i Steam.

Opublikowano

Isaac płakał jak sprzedawał. Pozamiatane tymi zakupkami. Można temat zamykać. :obama::lapka:

Drakengard 3 po ile i gdzie Velsu brałeś?

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Chyba go mocno przypiliło, że sprzedał niewiele powyżej ceny zakupu gdy na Amazonie ta limitka dobija nawet do 200 funtów :p

Opublikowano

Chyba go mocno przypiliło, że sprzedał niewiele powyżej ceny zakupu gdy na Amazonie ta limitka dobija nawet do 200 funtów :P

Bez przesady, wersja USA oczywiscie po tyle lata bo miala 4x mniejszy nakład, ale EU ~500zł idzie wyrwać. Na allegro typek co tydzien wystawial za 499zl nówke i nikt nie kupował, uzywka poszla jedna za 450zl wiec uczciwa cena, nie golił gracza.

@ireniqs Play-asia za jakies 75zł bodajże.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Takie tam. W Forze nie grałem kupę czasu (oprócz Horizona) i ciekaw jestem jak to się teraz prezentuję. RE7 raczej must-play mimo że za horrorami nie przepadam.

e017c7c007d75bc5f74e79889e089894.jpg

Opublikowano

Limitka FE za 400, Vita za jakieś grosze.... Jadę do wawy, będę słoikiem, ale jakie promocje :obama:

Opublikowano

marzec ty (pipi)o ;/ mam nadzieje ze to juz ostatnie zakupy w tym miechu.

339c38d8a6cfc3d0med.jpg

Opublikowano

Ciężko przeczytać na jaką konsolę ten Mass Effect. Myślę że Xbox. :xboss:

:kaz:

Opublikowano

Godsraye #sztuka

Opublikowano

Ku,rwa to zdjecie xddd

Opublikowano

Wybaczam te zdjęcie, daję plusa, bo w końcu orzech jest tylko człowiekiem.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

oVkmpKO.gif

Opublikowano

marzec ty (pipi) ;/ mam nadzieje ze to juz ostatnie zakupy w tym miechu.

man-looking-through-binoculars-for-a-dat

Opublikowano

Chyba go mocno przypiliło, że sprzedał niewiele powyżej ceny zakupu gdy na Amazonie ta limitka dobija nawet do 200 funtów :p

Velu to taki użytkownik, że nawet i za 300 bym oddal. Tyle mi gierek kupil na steamie w te święta, że byłbym zwykłym (pipi)em gdybym zydzil na gierce dla niego.