Opublikowano 28 marca 20178 l Nie no kupilem jeszcze tormenta, yakuze i dishonored 2 ale juz były na fotkach. Wobec tego co wrzuca velius to jest bieda.
Opublikowano 28 marca 20178 l szkoda, że naklejka GRA PO POLSKU jest na folii, a nie na pudełku, ale jakoś to przeboleję : (
Opublikowano 28 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No w końcu doszła. Okladka dwujezyczna
Opublikowano 28 marca 20178 l No w końcu doszła. Okladka dwujezyczna Skąd brałeś? Gra ma angielskie napisy też?
Opublikowano 28 marca 20178 l Ma angielskie napisy, mozna zamawiac z kazdego japonskiego sklepiku co ma gierki albo amazon.jp
Opublikowano 28 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejna bomba z listy prawdy yetiego
Opublikowano 28 marca 20178 l No siema konsolowe świry. Dziś u mnie skromnie. Trochę pedo-gierek wpadło. Zazdro mocno Persony.
Opublikowano 28 marca 20178 l No w końcu doszła. Okladka dwujezyczna Rewelacyjna ta okładka i do tego jako uzupełnienie jeszcze ten znaczek Switcha
Opublikowano 29 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szykujcie się chińskie uczennice Edytowane 29 marca 20178 l przez Pawcio
Opublikowano 29 marca 20178 l Zazdro, ja czekam na japonski VA. Ale bedzie grane, robione aparatem Pawcia Edytowane 29 marca 20178 l przez Velius
Opublikowano 29 marca 20178 l Zazdro, ja czekam na japonski VA. Ale bedzie grane, robione aparatem Pawcia Europejskie wydanie Disgaea DS. Sądziłem, że na DSa zbierasz tylko wersje US/C
Opublikowano 29 marca 20178 l Zazdro, ja czekam na japonski VA. Ale bedzie grane, robione aparatem Pawcia Europejskie wydanie Disgaea DS. Sądziłem, że na DSa zbierasz tylko wersje US/C Yebany jakie oko Rzuciłem starsze zdjecie jakie mialem na dysku dla żartów, przepraszam Panie detektywnie, juz nie bede A Disgaea kupiona za 20zł, wtedy nie wazne jaki region, trzeba brać. Edytowane 29 marca 20178 l przez Velius