Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niestety MKDX do mnie nie dotarł, ale ogólnie kwiecień całkiem fajny. Budowanie gamecubowej kolekcji młodości trwa: No i dwa sztosiwa na GBA, Zeldunia w świetnym stanie
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę japońskiego chińskiego szrotu ale jeszcze wypadałoby na czymś go odpalić Edytowane 29 kwietnia 20177 l przez xmortex
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Bardzo seksownie wyglądają grzbiety switchowych okładek. Bardzo brzydkie tło. Jeszcze, tak brzydko położonego silikonu nie widziałem. Kontakt włącznik piekarnika tez dupy nie urywa. Edytowane 29 kwietnia 20177 l przez MEVEK
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l xd co właśnie za(pipi)iście wyglądają te kafle w kuchni, a małych niedróbek się nie czepiam w końcu to nie moje mieszkanie ja tylko wynajmuje.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Same kafelki faktycznie ładnie komponują się z tą czerwienią, jakby jeszcze mniejszy syf tam był, to bym na twoim miejscu jakiś fajny regał ogarnął dla gier na znicza.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l biala vita i 5 turbo sztosow, brawo, az sie boje pytac ile dawalas za bialasa
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Jedynka mega hoiowa - ani straszne, ani ciekawe, ani to dobre gameplayowo. Pewniakiem i dlc i dwójka to samo.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Jedynkę skończyłem kilkukrotnie, dwójka była grana w nocy i jestem zadowolony.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l biala vita i 5 turbo sztosow, brawo, az sie boje pytac ile dawalas za bialasa550 w tym karta 4gb na AllegroPolowane było kilka miesięcy bo ubzdurałem sobie, że musi być biala do kompletu z białym PSP i białym N3DS :)
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Same kafelki faktycznie ładnie komponują się z tą czerwienią, jakby jeszcze mniejszy syf tam był, to bym na twoim miejscu jakiś fajny regał ogarnął dla gier na znicza. Jaki syf? Półka na gierki w kuchni no nie bardzo to widzę.
Opublikowano 2 maja 20177 l Gierałki na dobry początek maja. Wiedźmin do kolekcji. Hitman żeby się trochę poskrdać i coś świeżego.
Opublikowano 2 maja 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 2 maja 20177 l przez chmurqab
Opublikowano 2 maja 20177 l U nas przyjechaly w piatek. Co ciekawe bardzo pozno, wszystko zalezy od kierownika. Jakby mu sie nie chcialo przyjac na stan to tez by byly dzisiaj dopiero do odbioru, a moze nawet w czwartek.