Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Miałem takiego ISS, ale w dużo gorszym stanie, kupiony w lumpie za ~5 zł. Ależ to była futbolówka, w tamtych czasach.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ogolnie plyta soul blade przypomniala mi ze to byla chyba jedna z pierwszych gier w ktore zagralem i zakochalem sie w konsolach, obok jakiejs pilki noznej i fighting force. Pamietam zagralem wtedy u kumpla z osiedla a ten szkieletor chyba byl ostatnim bossem i walczylo sie z nim na statku, robilo to wtedy wrazenie, ale moge sie mylic bo to bylo dobre 20 lat temu :reggie:

zdt8K70.jpg

Ehhh to byli czasy

Opublikowano

Mnie zaskoczyl calkowicie ten tryb gdzie sie chodzilo po mapie i za zrobienie wyzwania dostawalo sie dodatkowa bron, o roznych parametrach i wygladzie, dla danej postaci. Mega patent wtedy w bijatykach. Do tego swietnie zrobiony bo w kolejnych caliburach to juz go.wno obes.rane, labirytny i walki z czlowiekiem puchaczem.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Po wersji pudełkowej PS2, PC, Wii i digital PS3 i Xone przyszła pora na kolejną wersję najlepszej gry ever:

zL50wk8h.jpg

Opublikowano

To wyszło w pudełku na PS4?! O w mordę. Zaraz serio będzie można kupić całą kolekcję Residentów na PS4 w pudełkach. Chyba tylko Code Veronica nie ma pudełka.

Opublikowano

Yne8lD7.jpg

Taki pakiecik sztosików za 60zł :D

Na Half-Life i Just Cause polowałem już od jakiegoś czasu :P

Warto było poginać za miasto po te gry :D

Opublikowano

pierwsyz just cause jest taki stary ze jeszcze na ps2 wyszedl? o.O myslalem ze seria zadebiutowala na zeszlej generacji 

Opublikowano

pierwsyz just cause jest taki stary ze jeszcze na ps2 wyszedl? o.O myslalem ze seria zadebiutowala na zeszlej generacji 

Wyszedł, ale jak ta gra wyglada w porowanniu do wersji na x360 i xbox to głowa mała :kaz:

Opublikowano

Szkoda ze ze sterowaniem nic nie zrobili.

Opublikowano

O Halflife. Moja pierwsza gra na ps2. Czekala pol roku na konsole, bo wymienilem ja u Norbiego za jakies akcesoria wygrane w PSXExtreme xD

Opublikowano

Odpaliłem kiedyś piracika JC na PS2 

150747-Just_Cause_(USA)_(En,Fr,Es)-6.jpg

potem ograłem normalnie na PC bo to zrzygać sie ze smiechu można 

Opublikowano

Ogolnie plyta soul blade przypomniala mi ze to byla chyba jedna z pierwszych gier w ktore zagralem i zakochalem sie w konsolach, obok jakiejs pilki noznej i fighting force. Pamietam zagralem wtedy u kumpla z osiedla a ten szkieletor chyba byl ostatnim bossem i walczylo sie z nim na statku, robilo to wtedy wrazenie, ale moge sie mylic bo to bylo dobre 20 lat temu :reggie:

zdt8K70.jpg

Ehhh to byli czasy

Kiedyś nawet vloga o tym nagrałem

Niesamowita gra. Po dziś dzień super grywalna, rozważam zakup arcade boarda bo za grosze lata.

Opublikowano

To ten tytuł dał mi mój nick name, piękne czasy!

Opublikowano

No wczoraj odpalilem i przeszedlem arcade mode, gierka naprawde miodna, i te wypier.dalanie z kopa za ring :banderas:

Odpalilem tez iss, i troche juz zapomnialem ze tak w 2000 roku wygladala pilka nozna xD no ale opcji wyboru orzed meczem to chyba wiecej niz w w pes 2017

Opublikowano

Kanas kiedy ustawka na menskie granie? :banderas:

Nasmarujecie się masłem orzechowym i w różowych gaciach będzie grane?

Opublikowano

O ch,uj to jest port z ps2 xD

Opublikowano

Mialem podobnie z alone in the dark ktore wyszlo na ps2 i x360. Niebo a ziemia. A just cause z x360 wspominam jako jedna z fajniejszych i ladniejszych gier poczatku generacji. Na ps2 wypluli jakies scieki widocznie jak z aitd

Opublikowano

To samo bylo z Test Drivem Unlimited na 360 to gra zamiatała wszystko na ps2 wygladalo jak gra z psxa.