Opublikowano 26 lipca 20177 l Miałem takiego ISS, ale w dużo gorszym stanie, kupiony w lumpie za ~5 zł. Ależ to była futbolówka, w tamtych czasach.
Opublikowano 26 lipca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ogolnie plyta soul blade przypomniala mi ze to byla chyba jedna z pierwszych gier w ktore zagralem i zakochalem sie w konsolach, obok jakiejs pilki noznej i fighting force. Pamietam zagralem wtedy u kumpla z osiedla a ten szkieletor chyba byl ostatnim bossem i walczylo sie z nim na statku, robilo to wtedy wrazenie, ale moge sie mylic bo to bylo dobre 20 lat temu Ehhh to byli czasy
Opublikowano 26 lipca 20177 l Mnie zaskoczyl calkowicie ten tryb gdzie sie chodzilo po mapie i za zrobienie wyzwania dostawalo sie dodatkowa bron, o roznych parametrach i wygladzie, dla danej postaci. Mega patent wtedy w bijatykach. Do tego swietnie zrobiony bo w kolejnych caliburach to juz go.wno obes.rane, labirytny i walki z czlowiekiem puchaczem.
Opublikowano 26 lipca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po wersji pudełkowej PS2, PC, Wii i digital PS3 i Xone przyszła pora na kolejną wersję najlepszej gry ever:
Opublikowano 26 lipca 20177 l To wyszło w pudełku na PS4?! O w mordę. Zaraz serio będzie można kupić całą kolekcję Residentów na PS4 w pudełkach. Chyba tylko Code Veronica nie ma pudełka.
Opublikowano 26 lipca 20177 l Taki pakiecik sztosików za 60zł :DNa Half-Life i Just Cause polowałem już od jakiegoś czasu :PWarto było poginać za miasto po te gry :D
Opublikowano 26 lipca 20177 l pierwsyz just cause jest taki stary ze jeszcze na ps2 wyszedl? o.O myslalem ze seria zadebiutowala na zeszlej generacji
Opublikowano 26 lipca 20177 l pierwsyz just cause jest taki stary ze jeszcze na ps2 wyszedl? o.O myslalem ze seria zadebiutowala na zeszlej generacji Wyszedł, ale jak ta gra wyglada w porowanniu do wersji na x360 i xbox to głowa mała
Opublikowano 27 lipca 20177 l O Halflife. Moja pierwsza gra na ps2. Czekala pol roku na konsole, bo wymienilem ja u Norbiego za jakies akcesoria wygrane w PSXExtreme xD
Opublikowano 27 lipca 20177 l Odpaliłem kiedyś piracika JC na PS2 potem ograłem normalnie na PC bo to zrzygać sie ze smiechu można
Opublikowano 27 lipca 20177 l Ogolnie plyta soul blade przypomniala mi ze to byla chyba jedna z pierwszych gier w ktore zagralem i zakochalem sie w konsolach, obok jakiejs pilki noznej i fighting force. Pamietam zagralem wtedy u kumpla z osiedla a ten szkieletor chyba byl ostatnim bossem i walczylo sie z nim na statku, robilo to wtedy wrazenie, ale moge sie mylic bo to bylo dobre 20 lat temu Ehhh to byli czasy Kiedyś nawet vloga o tym nagrałem Niesamowita gra. Po dziś dzień super grywalna, rozważam zakup arcade boarda bo za grosze lata.
Opublikowano 27 lipca 20177 l No wczoraj odpalilem i przeszedlem arcade mode, gierka naprawde miodna, i te wypier.dalanie z kopa za ring Odpalilem tez iss, i troche juz zapomnialem ze tak w 2000 roku wygladala pilka nozna xD no ale opcji wyboru orzed meczem to chyba wiecej niz w w pes 2017
Opublikowano 27 lipca 20177 l Kanas kiedy ustawka na menskie granie? Nasmarujecie się masłem orzechowym i w różowych gaciach będzie grane?
Opublikowano 27 lipca 20177 l Odpaliłem kiedyś piracika JC na PS2 potem ograłem normalnie na PC bo to zrzygać sie ze smiechu można Tak ale teraz porównaj z wersją X360, która zjada PC
Opublikowano 27 lipca 20177 l Mialem podobnie z alone in the dark ktore wyszlo na ps2 i x360. Niebo a ziemia. A just cause z x360 wspominam jako jedna z fajniejszych i ladniejszych gier poczatku generacji. Na ps2 wypluli jakies scieki widocznie jak z aitd
Opublikowano 27 lipca 20177 l To samo bylo z Test Drivem Unlimited na 360 to gra zamiatała wszystko na ps2 wygladalo jak gra z psxa.