Opublikowano 12 września 20177 l xddddd i tak będą go męczyć do końca tego roku. No jak te dziady mogą kupować tak dziadową grę. xddddd
Opublikowano 12 września 20177 l Pomyśleć, że w przyszłym roku kolejna, a może nawet dwie Dżakuzi Edytowane 12 września 20177 l przez Figuś
Opublikowano 12 września 20177 l DS Lite od poważnego biznesmena Pingera. Stan tak bardzo dobry, że aż ciężko mi w to uwierzyć. Żadnych luzów na zawiasach, zaślepce do GBA czy wejściu na rysik. Żadnych rys i obtarć, guziki z farbą jak nowa, które chodzą wyśmienicie. Suwaki od głośności i włączenia też jak nowe. I jeszcze zapasowa bateria w zestawie. Wejdzie jak złoto, gdy zachce mi się czegoś na DSa albo GBA. A to wszystko za 100 polskich złotych. Kiedy na PT? Zawiode Cie. Nigdy :( Przykro mi. Edytowane 12 września 20177 l przez ragus
Opublikowano 12 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupki z ostatnich dwóch miesięcy: - Miłość do Yakuzy coraz większa - Fanty z jarmarku dominikańskiego w Gdańsku. Świetny steelbook do mgr, smash w folii, a gow do... umycia :D - Pamiątki z sunday market w Johannesburgu, DB w folii było. Obie po 30zł. Długo polowałem na Catherine w niskiej cenie - Bonus za 10zł również z Joburga. Bardzo dobry stan, zdziwko że coś takiego leżało pośród kompletnych śmieci
Opublikowano 12 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W2 w Big Boxie! Wow. Moja pierwsza w pełni legalna, pudełkowa gra. A u mnie zaległe: Konsola jest tak zaje.bista, że kupiłem sobie drugą + mesjasza ;)
Opublikowano 12 września 20177 l JPRDL, za ten steelbook do MGRa przyjąłbym arabską kupę na klatę. Myślałem, że to tylko jp wyszło.
Opublikowano 13 września 20177 l JPRDL, za ten steelbook do MGRa przyjąłbym arabską kupę na klatę. Myślałem, że to tylko jp wyszło. Ja miałem takiego w kolekcjonerce europejskiej.
Opublikowano 13 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Stan bardzo dobry i to jeszcze z instrukcja, co ten CEX to ja nie wiem
Opublikowano 13 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Anulowali mi w tym cholernym empiku limitkę na PS4 to chociaż na X1 mam. Teraz w sumie nie wiem czy to coś warte będzie i trzymać zamknięte czy otworzyć, oh well. Edytowane 13 września 20177 l przez raven_raven
Opublikowano 13 września 20177 l JPRDL, za ten steelbook do MGRa przyjąłbym arabską kupę na klatę. Myślałem, że to tylko jp wyszło. Japonia dostala inny steelbook? Ale nie jestem pewien, (pozniej w tym temacie cos bedzie ;) )
Opublikowano 13 września 20177 l pięknie wygląda ta zólta płyta a jeszcze lepiej by wyglądało to w pudełku od gierek na xbox
Opublikowano 13 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yakuza Kiwami wpadła w końcu do kolekcji, plus inne japońskie dziwadła które nie wiem kiedy ogram.
Opublikowano 14 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ale będę czytał! Steelbook zaje.bongo, nawet śrubka jest z tyłu :) Do tego fajny brelok, przypinka, kodzik na wersję z GB, dwustronny mini artbook, płyta audio w digipacku i sama gra, co ważne, w wersji bez znaczka Pegi :)