Opublikowano 14 września 20177 l najpierw se zagram, a później se pogram, lub na odwrót Chu.y z grami. MASYWNE organki. Kręcenie własnych brzmień to pewnie zabawa na długie miesiące. Zazdro.
Opublikowano 14 września 20177 l Nawet nie wiem kto to jest ten hiv xd psx extreme też miało kiedyś przyzwoite okładki ale te edga to istny orgazm. Przez samą okładkę człowiek ma wrażenie obcowania z pismem dla dorosłych świadomych odniorców, psx obecnie celuje chyba w inny target. Szkoda że zawartość sugeruje już coś diametralnie innego.
Opublikowano 14 września 20177 l Kes wysłalbyś mi takiego Nioha bez tego znaczka PL jakbym ci wysłał pieniądze?
Opublikowano 14 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wrześniowe zakupy Obowiązkowo Kiwami, gry na Xbox-a znalezione na mieście, hit & run to klasyk, a Forza kiedyś miałem ale nie pamiętam jak się pozbyłem wiec bardzo chętnie kupiłem. Paczka z Chin, tutaj mamy zestaw odświeżający PS2, Network Adapter (bez możliwości network) z połączeniem SATA, bardzo ładnie działa, Component kabelki (różnica ogromna w porównaniu do zwykłych AV kabelkow) i na koniec 2 bezprzewodowe pady, działają bardzo dobrze, czuć ze to nie ten sam plastik co PS2 ale jest tak zle, polecam ale zaraz zaraz Co to za paczka? 10kg? z Japonii? Tego trochę jest :obama: Ceramic White PS3 PSP-3000 Vibrant Blue PSP-2000 SilverPSP-2000 Final Fantasy VII Crisis Core Bundle PSP Vita Oled 1000 Sapphire Blue Metal Gear Solid Rising Premium Package: obama:
Opublikowano 14 września 20177 l Kes wysłalbyś mi takiego Nioha bez tego znaczka PL jakbym ci wysłał pieniądze? Si, za miesiąc będę w Polsce mogę ci przywieźć i wysłać z kraju będzie taniej i łatwiej dla mnie.
Opublikowano 14 września 20177 l omg Kes wysłalbyś mi takiego Nioha bez tego znaczka PL jakbym ci wysłał pieniądze? Si, za miesiąc będę w Polsce mogę ci przywieźć i wysłać z kraju będzie taniej i łatwiej dla mnie. Oki nasmaruje jutro PW w takim razie
Opublikowano 14 września 20177 l Jak widzę, takie posty jak u Labteca, to trochę mi lepiej i wiem, że nie jestem sam w tym chorym, dziecinnym hobby:)
Opublikowano 15 września 20177 l najpierw se zagram, a później se pogram, lub na odwrót Oszzz Tyyyyy, piękny MatrixBrute. Udany zakup. Arturia? Zawsze szanowałem Edytowane 15 września 20177 l przez Emtebe
Opublikowano 15 września 20177 l Aż się boję zapytać ile zawołali na WER Warszawa. Labtec szczęściarz mieszka na Islandii jeśli dobrze się orientuje. Wpadnę może w grudniu na piwko
Opublikowano 15 września 20177 l Tego trochę jest :obama: No wlasnie z ciekawosci chcialem zapytac, po co Ci az tyle tego? Sam posiadam kilka sztuk DS,3DS i Vity ale nie potrafie sobie odpowiedzi na pytanie czemu tyle tego trzymam, to moze ktos kto tak samo czyni pomoze mi znalezc odpowiedz xD Edytowane 15 września 20177 l przez Velius
Opublikowano 15 września 20177 l Aż się boję zapytać ile zawołali na WER Warszawa. Labtec szczęściarz mieszka na Islandii jeśli dobrze się orientuje. Wpadnę może w grudniu na piwko To w Islandii nie mają urzędów celnych?
Opublikowano 15 września 20177 l Dzięki Ci Sony za dawanie okazji do kolejnych zakupów. Najpierw FAT60, cudowne 2 lata zanim do żyda poleciała z YLODem. Później slimka 120, która działała prawie 6 lat bez żadnych problemów*, w końcu laser odmówił posłuszeństwa. Teraz przywitałem używane 3004B 160GB żeby móc pyknąć w pozostałe do przejścia gierki. * - nie dotyczy usługi sieciowej i manipulatora do gier dualshock 3
Opublikowano 15 września 20177 l Aż się boję zapytać ile zawołali na WER Warszawa. Labtec szczęściarz mieszka na Islandii jeśli dobrze się orientuje. Wpadnę może w grudniu na piwko To w Islandii nie mają urzędów celnych? Na pewno nie mają WER Warszawa. A mnie grabi WER Zabrze. Jak ktoś mieszka na dolnym śląsku to ma gwarancje sowitej zapłaty - bardzo skrupulatny urząd.
Opublikowano 15 września 20177 l Narzeczona kręci nosem kiedy gram w Destiny 2 w jej obecności, więc musiałem załatwić drugą grę, przy której będzie bardziej komfortowo czuć się w roli widza: Ale z nabijania lighta tak łatwo nie zrezygnuję ;)
Opublikowano 15 września 20177 l Brzmi to tak jakby sąsiad był jedynym źródłem gier. :D Ale spoczko. P5 = plusik z miejsca.
Opublikowano 15 września 20177 l Aż się boję zapytać ile zawołali na WER Warszawa.Labtec szczęściarz mieszka na Islandii jeśli dobrze się orientuje.Wpadnę może w grudniu na piwko To w Islandii nie mają urzędów celnych? Na pewno nie mają WER Warszawa. A mnie grabi WER Zabrze. Jak ktoś mieszka na dolnym śląsku to ma gwarancje sowitej zapłaty - bardzo skrupulatny urząd. Zapraszam zawsze na piwko (Tu na Islandii troche ich produkuja) Celnicy tutaj troche lagodniejsy, wystarczy wyslac rachunek na mail, nawet nie musze deklarowac wszystkiego a konsole sa w dziale zabawki wiec cla nie ma tylko vsk