Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ale Wedel to juz nie jest chyba wyzsza półka słodyczy bo z tego co wiem to tam niezły syf pakują teraz.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

no, robaki się często zdarzają w tych wedlach.

dobrze, ze nie jem czekolady

Opublikowano

Tylko Wawel :lapka:

Opublikowano

(...)

Oraz przygotowania pod scorpio :banderas:

1d8dd76854614ded6800bb566358a160.jpg

W przypadku Halo 5, to nawet Scorpio 7 nie pomoże.
Opublikowano

A na co ma pomóc? Na najlepsze multi na konsolach na tej generacji?

To już dostępne nawet na Facie więc w sumie masz racje

Opublikowano

Bo nie lubię baterii? Wolę po paru sesjach podpiąć pada i odpiąć naładowanego do ponownego grania.

Zestaw 2 par akumulatorków i ładowarki to koszt taki sam o ile nie mniejszy niż play and charge. Rozładowują się jedne, wkładasz drugie a tamte się ładują. Mega wygodna sprawa.

Opublikowano

Play&charge ładuje się przy całkowicie wyłączonym XO, trzyma też dłużej niż akumulatory.

Opublikowano

A na co ma pomóc? Na najlepsze multi na konsolach na tej generacji?

To już dostępne nawet na Facie więc w sumie masz racje

Na najsłabszą historię w serii.
Opublikowano

To tylko twoje zdanie

Opublikowano

pod jakim względem niedorobiona? 

Opublikowano

http://www.psxextreme.info/forum/36-halo-arena/

Proszę bardzo, macie cały dział by po ograniu 5h w Halo 5 tłumaczyć ludziom, którzy na multi połamali pady dlaczego Halo 5 jest słabe. Tam sobie piszcie.

Opublikowano

pod jakim względem niedorobiona?

Wybacz jeżeli gra ma napisana na kolanie historię , ktorej autorzy nie potrafia przedstawić w jednym medium. Gdzie singiel to jedna parodia tego co bylo we wczesniejszych częściach to. To jest dla mnie niedorobiona gra
Opublikowano

ale odpowiedz na pytanie, taknieok?

napisałeś:

5 jest tak bardzo niedorobiona i ma tak slabą historie że to aż wstyd 

co oznacza że gra ma słabą fabułę (w pełni się zgadzam ) i inne niedorobione elementy 

Pytam się więc, co konkretnie oprócz fabuły jest tak bardzo niedorobione?

EDIT: 

Jak ja c0rwa nienawidzę forumingu opartego na operowaniu nic nie znaczącymi frazesami, z których nic nie wynika i nie wnoszą nic do dyskusji 

Edytowane przez asax

Opublikowano

No ale gdzie tu jakieś zakupy growe? Nie zaśmiecać tematu mości fani Hejlo.

Opublikowano

AhIzIJ6.jpg

Szkoda, że nie ma wersji Premium bez Suareza na okładce, no ale PIŁECZKI NA KONSOLI WRACAM MATI GRAMY REALEM HALA MADRID 

Opublikowano

Ten Suarez wyglada prawie jak Superman, tylko logo na klacie brakuje.

Opublikowano

Czemu USA Isaac, zamiast naszego europejskiego z fajnymi bonusami w środku w tej samej cenie? niemniej plusik leci 

Opublikowano

Jednak ten Suarez jest lepszy od Ronaldo czekającego na cumshota.

Opublikowano

okładka mi się bardziej podoba ;)

@down to musiałem coś pomieszać, nvm

Edytowane przez ofsajd

Opublikowano

okładka mi się bardziej podoba ;)

eur ma dokładnie taką samą okładkę :D