Opublikowano 11 października 20177 l Ale Wedel to juz nie jest chyba wyzsza półka słodyczy bo z tego co wiem to tam niezły syf pakują teraz.
Opublikowano 11 października 20177 l no, robaki się często zdarzają w tych wedlach. dobrze, ze nie jem czekolady
Opublikowano 12 października 20177 l (...) Oraz przygotowania pod scorpio W przypadku Halo 5, to nawet Scorpio 7 nie pomoże.
Opublikowano 12 października 20177 l A na co ma pomóc? Na najlepsze multi na konsolach na tej generacji? To już dostępne nawet na Facie więc w sumie masz racje
Opublikowano 12 października 20177 l 200h nabite na zwykłym facie, to teraz można zrobić drugie tyle na scorpio :D najlepsze pvp jakie istnieje.
Opublikowano 12 października 20177 l Bo nie lubię baterii? Wolę po paru sesjach podpiąć pada i odpiąć naładowanego do ponownego grania. Zestaw 2 par akumulatorków i ładowarki to koszt taki sam o ile nie mniejszy niż play and charge. Rozładowują się jedne, wkładasz drugie a tamte się ładują. Mega wygodna sprawa.
Opublikowano 12 października 20177 l Play&charge ładuje się przy całkowicie wyłączonym XO, trzyma też dłużej niż akumulatory.
Opublikowano 12 października 20177 l A na co ma pomóc? Na najlepsze multi na konsolach na tej generacji? To już dostępne nawet na Facie więc w sumie masz racje Na najsłabszą historię w serii.
Opublikowano 12 października 20177 l 5 jest tak bardzo niedorobiona i ma tak slabą historie że to aż wstyd
Opublikowano 12 października 20177 l http://www.psxextreme.info/forum/36-halo-arena/ Proszę bardzo, macie cały dział by po ograniu 5h w Halo 5 tłumaczyć ludziom, którzy na multi połamali pady dlaczego Halo 5 jest słabe. Tam sobie piszcie.
Opublikowano 12 października 20177 l pod jakim względem niedorobiona?Wybacz jeżeli gra ma napisana na kolanie historię , ktorej autorzy nie potrafia przedstawić w jednym medium. Gdzie singiel to jedna parodia tego co bylo we wczesniejszych częściach to. To jest dla mnie niedorobiona gra
Opublikowano 12 października 20177 l ale odpowiedz na pytanie, taknieok? napisałeś: 5 jest tak bardzo niedorobiona i ma tak slabą historie że to aż wstyd co oznacza że gra ma słabą fabułę (w pełni się zgadzam ) i inne niedorobione elementy Pytam się więc, co konkretnie oprócz fabuły jest tak bardzo niedorobione? EDIT: Jak ja c0rwa nienawidzę forumingu opartego na operowaniu nic nie znaczącymi frazesami, z których nic nie wynika i nie wnoszą nic do dyskusji Edytowane 12 października 20177 l przez asax
Opublikowano 12 października 20177 l No ale gdzie tu jakieś zakupy growe? Nie zaśmiecać tematu mości fani Hejlo.
Opublikowano 12 października 20177 l Szkoda, że nie ma wersji Premium bez Suareza na okładce, no ale PIŁECZKI NA KONSOLI WRACAM MATI GRAMY REALEM HALA MADRID
Opublikowano 12 października 20177 l Ten Suarez wyglada prawie jak Superman, tylko logo na klacie brakuje.
Opublikowano 12 października 20177 l Czemu USA Isaac, zamiast naszego europejskiego z fajnymi bonusami w środku w tej samej cenie? niemniej plusik leci
Opublikowano 12 października 20177 l Jednak ten Suarez jest lepszy od Ronaldo czekającego na cumshota.
Opublikowano 12 października 20177 l okładka mi się bardziej podoba ;)@down to musiałem coś pomieszać, nvm Edytowane 12 października 20177 l przez ofsajd
Opublikowano 12 października 20177 l okładka mi się bardziej podoba ;) eur ma dokładnie taką samą okładkę :D