Opublikowano 13 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupki z ostatnich tygodni, troche 3DS i DS (najlepsze konsole, nie martwie sie o jakies patche czy placenie zeby podskoczyc mario albo przejechac jedno okrazenie, tylko wkladam i gram). Do tego doszly kolekcjonerki YS oraz varianty w pudelkach i cos tam jeszcze. Aha no i SF II na switcha w okazyjnej cenie. A jako bonus kolekcja YS w komplecie:
Opublikowano 14 listopada 20177 l Zakupy z dzisiaj: Te opakowania xboxowe o wiele lepiej się prezentują w porównaniu do PS4 Srogie zakupy
Opublikowano 14 listopada 20177 l Zakupy z dzisiaj: Byla wyplata - A teraz do konca miesiaca zupki chinskie beda grane :)
Opublikowano 14 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jest i on. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 listopada 20177 l Zakupy z dzisiaj: Byla wyplata - A teraz do konca miesiaca zupki chinskie beda grane :) ty nie znasz moziego on firany do domu kupuje wiecej warte niż twoje zycie Edytowane 14 listopada 20177 l przez _Be_
Opublikowano 15 listopada 20177 l Dzieło sztuki. Dla mnie fajny wintydż - wygląda mocno jak pudełko na kasetę magnetofonową, może tylko trochę większe :D
Opublikowano 15 listopada 20177 l Z jednej strony dobrze że nie doyebali napisów na art, z drugiej beka za pomniejszenie całości... Edytowane 15 listopada 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 15 listopada 20177 l Na takim brudzie trzymać grę... No nie wiem co tak słabo. Przez to kontrast jest za(pipi)isty. Trochę słońca w tym smutnym jak pisda mieście.
Opublikowano 15 listopada 20177 l Na takim brudzie trzymać grę... No nie wiem co tak słabo. Przez to kontrast jest za(pipi)isty. Trochę słońca w tym smutnym jak pisda mieście. Co racja to racja. :)
Opublikowano 15 listopada 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę dobra na każdy sprzęcik :)