Opublikowano 7 listopada 201410 l coś na wieczory zamiast imprezowania i spotykania się ze świnkami i w ciągu dnia, Forza here i come xD
Opublikowano 7 listopada 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Witam moich nowych niebieskich braci, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie winem i cygarem. Cosmoss90 zapraszam do znajomych. Edytowane 7 listopada 201410 l przez Cosmos
Opublikowano 7 listopada 201410 l http://oi57.tinypic.com/5oec5j.jpg Witam moich nowych niebieskich braci, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie winem i cygarem. Cosmoss90 zapraszam do znajomych. jedyny sluszny wybor!
Opublikowano 7 listopada 201410 l Yabollek007 ile zapłaciłeś za tego DC? Kurde pograłbym w Metropolisa i Crazy Taxi.
Opublikowano 7 listopada 201410 l Myślę że odpowiedni temat, jako ciekawostka. Najcenniejsze i najrzadsze egzemplarze gier wideo http://www.eurogamer.pl/articles/2014-07-07-najcenniejsze-i-najrzadsze-egzemplarze-gier-wideo Edytowane 7 listopada 201410 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 8 listopada 201410 l Widać że wiesz co dobre, zacne gierki. Koniecznie dokup Ratcheta Crack in Time i Tools of Destruction.
Opublikowano 8 listopada 201410 l Kupiłem głownie dla steelboxa, samą grę scalakowałem na 360. Szkoda tylko, że sprzedawca na ebay'u nie wspomniał o wyłamanych uchwytach na instrukcje -.-.
Opublikowano 8 listopada 201410 l Fajnie ze do tematu teraz wiecej wpada klasycznych gier niz nowych pifpafow na 6 godzin grania
Opublikowano 8 listopada 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Historyczny, pierwszy Dragon Quest (Famicom)
Opublikowano 8 listopada 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kupony z allegro mnie niszczą finansowo Sunset Overdrive z empika dzisiaj odebrany (ponad tydzień po premierze...), ale cena była spoko (212zł), a po prostu musiałem mieć tę grę w boxie, DAT OKŁADKA. Tylko Xbox.
Opublikowano 8 listopada 201410 l Copper, opłacało Ci się kupować bundla pada z kodem na KI S1 jak i tak kupiłeś grę w pudle?