Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomoc przy kupnie auta

Featured Replies

Opublikowano

haha tommo centralnie przegląda te same modele co ja xD Niech zgadne jestes z miasteczka do 50k? 

Fiat coupe wygląd zaje.bisty ale to fiat więc jesli o elementy wykonania pewnie kupa. ostatnio widziałem pieknego czerwonego coupe na Ostrołęce. Wiadomo, każdy głowe odwróći nie ma bata. jeszcze doj.ebać otwierane do góry drzwi i za 6 koła masz najbardziej efekciarski samochód jaki moze byc w tej cenie na świecie. oczwyiscie tylko z wyglądu :) 

Damian no chciałem wrzucic ten 

saab_9_3_2008r_91000km_jozefow_mazowieck

No ale to juz rok 2008 nie 2005. 

• Odpowiedzi 9 tys.
  • Wyświetleń 695,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wziąłem to co wyżej, identyczny jak na fotach - M440i, kolor Tanzanite blue. Nie miałem dużego wyboru, bo odbiór 530i lub słabszej 430i to czekanie do października lub listopada i nie mam na to czasu.

• Czezare
    Czezare

Dobry wieczór!

• Samochód po testowany w środku i tylko rys dopatrzeć się nie mogłem bo oszroniony (8 rano w olsztynie 0 stopni).  Wszystko tak jak chciałem wersja L kamera, składane lusteka czy lepsza tapicerka Na s

Opublikowano

jestem z metropolii do 10k

i tak jeszcze sie nawet na prawko nie zapisalem(chociaz badania i profil kierowcy juz mam) to do wakacji podumam, najgorzej bedzie z samym zakupem, zeby nie wj,ebac sie na mine kupuujac szrota od cwaniaka andrzeja

Opublikowano

jeszcze doj.ebać otwierane do góry drzwi i za 6 koła masz najbardziej efekciarski samochód jaki moze byc w tej cenie na świecie. oczwyiscie tylko z wyglądu :)

nagroda na zlocie agrotuning 2015 gwarantowana

Opublikowano

No przeciez napisałem ze efekciarski

Opublikowano

Jednak Saaba nie będzie

http://olx.pl/oferta/saab-9-5-2-0t-2005-r-CID5-ID7DIWN.html#ceb8ca6755

Oglądałem dzisiaj dokładnie ten egzemplarz. Samochód faktycznie bardzo ładny z zewnątrz i w środku. Niestety mechanicznie sporo niedomagał. Silnik z każdej strony zlany olejem, dodatkowo szum spod deski i bardzo słaby dół jeśli chodzi o przyspieszenie. Ogólnie model bardzo fajny ale trzeba poszukać innego egzemplarza. 

Opublikowano

No ale jak przecież napisane jest że technicznie też w bardzo dobrym stanie !

xD

Ps kombi znacznie mniej urodziwe. Masz małe dzieci i wózek do wożenia ze na kombi patrzysz ?

Opublikowano

No ale jak przecież napisane jest że technicznie też w bardzo dobrym stanie !

xD

Ps kombi znacznie mniej urodziwe. Masz małe dzieci i wózek do wożenia ze na kombi patrzysz ?

No mam

Opublikowano

A to rozumieć. Mam tak samo. V

Opublikowano

W sumie też rozglądam się za samochodem. Mam dość precyzyjne kryteria, czym ograniczyłem sobie ilość egzemplarzy do obejrzenia. Kompakt, silnik 1.6, koniecznie tempomat i najlepiej ESP. Oglądałem Renault Megane z 2006 z przebiegiem 55k, całkiem ładne i zadbane, świetnie wyposażone, no i ten mały przebieg (a sam dość dużo dołożę w najbliższych miesiącach). Równocześnie kusi mnie by namierzyć odpowiedniego Focusa 2 z 1.6 Ti-VCT. Golf V także mi się podoba, ale rozważam tylko 1.6 8v, który raz szału nie robi, dwa tych wersji nie ma aż tak wiele. Widziałem jednego całkiem blisko, ale ma już 160k i wgnieciony próg. Astra III też mogłaby być, ale akurat nie znalazłem odpowiednich egzemplarzy w pobliżu.

Opublikowano

nie wiem nie znam sie

Opublikowano

Ta celica była obciachowa nawet w dniu premiery.

Opublikowano

No i Ren rocznik, pełnoletnia z nawiązką. W przyszłym roku stuknie 20-stka. Powoli trzeba zadać sobie pytanie przy takich rocznikach czy szukamy auta na codzień czy na niedzielę?

Opublikowano

zderzaki to chyba w ogóle od innej toyoty założone, albo tak pomalowane.  Zdecydowanie wolałbym cougara no i młodszy będzie. 

a najlepiej na pierwsze auto to kup coś normalniejszego, focus, astra czy coś takiego. Bo te co wymieniasz to wygląda jakbyś chciał zrobić szpan na siłę i prędzej może wyjść z tego wiocha ;)

Opublikowano

wczoraj dowiedzialem sie, ze dobry kumpel sprzedal mazde 323f 97z gazem z sekwencją , w dobrym stanie na chodzie, blachy dobre tylko jakieś tam drobne bzdety do zrobienia za garsc miedziakow. wystawil ogloszenie za 1k i w ciagu godziny byl sprzedany o_o

zeby idiota powiedzial wczesniej to od reki dalbym mu dwojke golda bo furka zacna i se jezdzilbym

kupil za 4,5k kilka miechow temu a pogonil za jedynke, to je dopiero biznes

Opublikowano

Te silnik turbo z Leona padają podobno.. A trafiłem pewną Hondę, z polskiego salonu, jeden właściciel, silnik Vtec bez udziwnień, 6 biegów

Opublikowano

To ja bym brał jak gabarytowo odpowiada.

Jaki przebieg ?

Opublikowano

178000. Kupiony. Jeden właściciel, kupiony w Polsce, wiem co było robione, bo wszystko w ASO. Także jak narazie jestem zadowolony ;)